panths Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2016 (edited) Όταν κλείνω το PC, μένει αναμένο και αναβοσβήνει μπροστά το πράσινο λαμπάκι και πίσω το λαμπάκι της κάρτας δικτύου. Όταν αναβοσβήνει και προσπαθώ να τον ανοίξω, δεν φορτώνει windows καιπρέπει να κουνήσω το βύσμα που δίνει ρεύμα στην μητρική. Άμα τον σβήσω από τον διακόπτη πίσω, το πρωί ανοίγει κανονικά ή πιο σπάνια πρέπει να κουνήσω το βύσμα που δίνει ρεύμα στην μητρική... Αναμένω απόψεις Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2016 από rastafari caps removed from topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
print3r Μάρτιος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Δεν δίνει ρεύμα στη μητρική. Όχι άμεσα τουλάχιστον. 1. Τι Wingdows έχεις; 2. Όταν είναι σε αυτή την κατάσταση, δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το κουμπί που το ανοίγει; Αν όχι, δοκίμασέ το και πες μας τι γίνεται. 3. Τι ηλικία έχει περίπου το μηχάνημα; Υπάρχει περίπτωση να έχει φθορές (αυτό ή τα καλώδια); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Μάρτιος 5, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Η πρωτη μου σκέψη ειναι το τροφοδοτικό , αν δεν εχεις κανενα δεύτερο , δανείσου ενα! αξίζει να δοκιμάσεις . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panths Μάρτιος 5, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έχω multiboot με win 7 , ΧΡ και UBUNTU .Κανένα δεν ξεκινά όταν το λαμπάκι αναβοσβήνει. Το περίεργο είναι ότι αν μείνει κλειστό το βράδυ, στο 90% ανάβει κανονικά το πρωί. το μηχάνημα είναι 7ετίας αλλά πέρισυ άλλαξα motherbord cpu και τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
print3r Μάρτιος 6, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 (edited) Έχει συγκεκριμένο λειτουρικό απ'το οποίο όταν το κλείνεις στο κάνει αυτό; Έχεις δοκιμάσει να μηδενίσεις την μητρική σου (βγάζοντας μπαταρία κλπ); Το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό. Εγώ όμως σκέφτομαι ίσως κάποιας μορφής malware. Κάνε τον κόπο να το τσεκάρεις με όσο περισσότερους τρόπους μπορείς... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2016 από print3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 6, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 να διαβάσεις κιόλας στο εγχειρίδιο της μητρικής, μη τυχόν γίνεται κάνα μπέρδεμα με Wake On Lan και τέτοια. Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις κάτι στο BIOS για να κλείνει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panths Μάρτιος 7, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Έλεγξα BIOS , έκανα έλεγχο για ιούς και malware (Malware & Bytes, AVG και υπάρχει και το COMODO FIRWALL που το απενεργοποίησα για λίγο αλλά τα ίδια...) Το κάνει σε ΧΡ και WIN 7 σίγουρα.. Έχω και LINUX (tripl boot) αλλά δεν έχω ελέγξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 7, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Ποιο τροφοδοτικό πήρες? Δοκίμασε κάποιο άλλο να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. On 3/5/2016 at 12:14, το μέλος panths έγραψε: καιπρέπει να κουνήσω το βύσμα που δίνει ρεύμα στην μητρική. Το 24πινο εννοείς? Γράψε αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου για να έχουμε μια εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panths Απρίλιος 25, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2016 (edited) Nai, to 24 pin. Έχω win 10 enterprise 64 - AsRock 970 pro 3 R2 - AMD FX 8350 - AMD RADEON R7 370 - 8G RAM - Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2016 από panths Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts