Pccirini Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2016 Καλησπερα!!!! Εχω ενα εξωτερικο δισκο 1.5tb στον οποιο ειχα γραψει μονο φωτο και βιντεο. Τον λειτουργουσα για 5 χρονια και καποια στιγμη αρχισε να κουνιεται η θυρα usb χωρις να εχει πεσει κατω η να εχει χτυπηθει . Με αποτελεσμα να μη κανει επαφη και να μη μπορω να τον συνδεσω σε κανενα υπολογιστη. Τον πηγα σε τςχνικο και μου αλλαξαν κουτι. Εκτοτε ο δισκος ειναι κενος χωρις κανενα αρχειο μεσα. Εκανα ελεγχο και δεν εχει bad sectors. Παρουσιαζεται ενας υγιεστατος εξωτερικος δισκος χωρις δεδομενα. Εκανα προσπαθειες ανακτησης με διαφορα προγραμματα (αυτη τη στιγμη ειναι στο recuva). Τι μπορει να εχει συμβει και με ποιο τροπο μπορω να ανακτησω παλι τα αρχεια μου;;; Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Καλησπέρα, το θέμα σου μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 4, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Δοκίμασε με το File Scavenger. Αν δε σου βρει και εκείνο τίποτα, δύσκολα τα πράματα. Όσες φορές έχω χρειαστεί να κάνω αυτή τη διαδικασία, είναι το πρώτο που βάζω (και το τελευταίο πολλές ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pccirini Μάρτιος 5, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Το εχω δοκιμασει ηδη. Πρωτο πρωτο. Δεν εφερε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonias a.e Μάρτιος 5, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Δοκίμασε το recuva ή το easeus data recovery wizard. Τα δοκίμασα πρόσφατα σε pc της δουλειάς σε 80αρη Hitachi και έφεραν αρχεία απο το 2005!(οχι όλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts