GreekPupil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 γεια σας και παλι..δινω πανελληνιες φετος και μεχρι στιγμης ηθελα να περασω στο Τμημα Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων στο ΕΚΠΑ σημερα ομως που μιλησα με τον μαθηματικο μου μου προτεινε το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων στο ΤΕΙ Πειραια λογω του οτι μου ειπε οτι στο ΕΚΠΑ θα εχω πολυ θεωρια ενω στο ΤΕΙ θα εχω περισσοτερο εφαρμοσμενα πραγματα(κατι που με ενδιαφερει απιστευτα πολυ) και βγαινω και καλυτερος πληροφορικαριος απ το συγκεκριμενο ΤΕΙ πραγματι κοιταξα το προγρμαμα σπουδων και με εντυπωσιασε ιδιαιτερα γιατι μαθηματα οπως Μηχατρονικη, Ρομποτικη,Μικροηλεκτρονικη κλπ με ενδιαφερουν ιδιαιτερα και μου φαινονται πολυ ευχαριστα 1. το ερωτημα μου ειναι το εξης..αξιζει να αφησω το ΕΚΠΑ για να παω στο ΤΕΙ; για επιπεδο εκπαιδευσης και αγορα εργασιας μιλαω. 2. σε περιπτωση που παω τελικα ΕΚΠΑ μπορω να ασχοληθω σε μεταπτυχιακο με ρομποτικη, μηχατρονικη ή κατι παρομοιο; θα με δεχτουν; 3. απ' το συγκεκριμενο ΤΕΙ μπορω να κανω τετοιου στυλ μεταπτυχιακο;
eleozz Μάρτιος 2, 2016 #2 Μάρτιος 2, 2016 1. οπως σου ειπα και στο προηγουμενο θεμα τα τει εχουν πολυ καλο επιπεδο στα εργαστηρια τους και μαθαίνεις 2 πραγματα σε πρακτικο επιπεδο, εφοσον φυσικα ενδιαφερθεις κι εσυ. 2. 3. οτι απο τα 2 και αν διαλεξεις, μεταπτυχιακο μπορεις να επιλεκσις οτι θες (φυσικα παιζει ρολο ο βαθμος) αρκει να βρεις πιο τμιμα το οργανωνει.
GreekPupil Μάρτιος 2, 2016 Author #3 Μάρτιος 2, 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος eleozz έγραψε: 1. οπως σου ειπα και στο προηγουμενο θεμα τα τει εχουν πολυ καλο επιπεδο στα εργαστηρια τους και μαθαίνεις 2 πραγματα σε πρακτικο επιπεδο, εφοσον φυσικα ενδιαφερθεις κι εσυ. 2. 3. οτι απο τα 2 και αν διαλεξεις, μεταπτυχιακο μπορεις να επιλεκσις οτι θες (φυσικα παιζει ρολο ο βαθμος) αρκει να βρεις πιο τμιμα το οργανωνει. Τελικά είχες δίκιο όντως αν και ττελικά για κάποιο λόγο που δεν θα καταλαβω ποτέ το τει του Πειραιά το. Έχουν βάλει από 2ο πεδίο ενώ είμαι 5ο επομένως με.βλέπω για εκπα..
Recommended Posts