Cipioner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με το bitdefender antivirus, οταν κατεβαζω το αρχειο για εγκατασταση, μου δινει συνεχεια το total sequrity, οποιο αρχειο και να επιλεξω, ακομα και στο antivirus που κατεβαζω συνεχεια το total sequrity μου δινει, εγω θελω μονο το antivirus και μεσω του λογαριασμου που μπαινω, παλι τα ιδια. Μονο εαν επιλεξω το offline installer μου δινει το antivirus του 2015, για το 2016 οτι και να επιλεξω στο total sequrity καταληγω Ξερει καποιος γιατι γινεται αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 Δεν το εχει κανεις εγκατεστημενο, καποιος δεν γνωριζει πως μπορω να εγκαταστησω μονο το antivirus του 2016, γιατι ολοι οι installer δινουνε το total sequrity; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 15, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 On 3/3/2016 at 8:18 PM, Cipioner said: Δεν το εχει κανεις εγκατεστημενο, καποιος δεν γνωριζει πως μπορω να εγκαταστησω μονο το antivirus του 2016, γιατι ολοι οι installer δινουνε το total sequrity; Tελικα μετα απο πολυ ψαξιμο την λυση την βρηκα εδω (και για οποιον τυχον αντιμετωπιζει, η θα αντιμετωπισει, παρομοιο θεμα) http://www.pcmobitech.com/bitdefender-2016-offline-installer-free-download/ Spoiler Please note: Total security + Internet Security + Antivirus Plus” migrate in one link and after install According to the license key you Bitdefender Changed to your version license key. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts