Jump to content

Αρχική Σελίδα Chrome

be-me

Recommended Posts

:o  αυτο ειναι παρμενο απο το ιστορικο σου , ουσιαστικα ειναι  οι περισσοτερο χρησιμοποιημενες σελιδες και γινεται οταν ανοιγεις νεα καρτελα. 

Αυτο να ξερεις οτι δε φευγει παρα μονο οταν κανεις mouse over (βαλεις τον κερσορα πανω ) και πατησεις το μικρο "Χ" που εχουν πανω δεξια οι καρτελιτσες. 

Παρολα αυτα καθε φορα που θα μπαινεις θα εχεις αυτα σε νεα καρτελα. 

ΑΝ καταλαβα καλα , θες στην αρχικη σου σελιδα να φαινεται το Google. Οποτε πας στις ρυθμισεις του chrome εδω 

Capture0.JPG.2b6372df984c5c33440062b69db

και θετεις ως αρχικη την " www.google.gr " . 

το ειχα δει αυτο το extension. Αυτο σου βγαζει κενη την νεα tab χωρις τιποτα;

Εγω σα να καταλαβαινω οτι σε καθε νεα tab θελει να φαινεται το google ή να το εχει αρχικη σελιδα.

On 4/3/2016 at 10:48, το μέλος tommybertsen έγραψε:

το ειχα δει αυτο το extension. Αυτο σου βγαζει κενη την νεα tab χωρις τιποτα;

Εγω σα να καταλαβαινω οτι σε καθε νεα tab θελει να φαινεται το google ή να το εχει αρχικη σελιδα.

Ναί,θέλω να έχω μόνο το doodle της google.....Αλλά μάλλον οι καρτέλες από κάτω δε φεύγουν.........

On 4/3/2016 at 14:58, το μέλος pasjohn έγραψε:

Δεν ξέρω έτσι το καταλαβαίνω.

Σας ευχαριστώ και τους δύο σας:):)

Αυτό που θα πρέπει να κάνω και όσοι ενδιαφέρονται είναι το εξής:Για να φύγουν οι μικρές καρτέλες απλά πατάω το εικονίδιο με το σπιτάκι-αρχική σελίδα και έτσι εμφανίζεται μόνο το σήμα της google;)