be-me Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Γνωρίζει κάποιος πώς ''φεύγουν'' οι μικρές αυτές καρτέλες;Θέλω μόνο την αρχική σελίδα με το doodle!........
tommybertsen Μάρτιος 2, 2016 #2 Μάρτιος 2, 2016 αυτο ειναι παρμενο απο το ιστορικο σου , ουσιαστικα ειναι οι περισσοτερο χρησιμοποιημενες σελιδες και γινεται οταν ανοιγεις νεα καρτελα. Αυτο να ξερεις οτι δε φευγει παρα μονο οταν κανεις mouse over (βαλεις τον κερσορα πανω ) και πατησεις το μικρο "Χ" που εχουν πανω δεξια οι καρτελιτσες. Παρολα αυτα καθε φορα που θα μπαινεις θα εχεις αυτα σε νεα καρτελα. ΑΝ καταλαβα καλα , θες στην αρχικη σου σελιδα να φαινεται το Google. Οποτε πας στις ρυθμισεις του chrome εδω και θετεις ως αρχικη την " www.google.gr " .
tommybertsen Μάρτιος 4, 2016 #4 Μάρτιος 4, 2016 το ειχα δει αυτο το extension. Αυτο σου βγαζει κενη την νεα tab χωρις τιποτα; Εγω σα να καταλαβαινω οτι σε καθε νεα tab θελει να φαινεται το google ή να το εχει αρχικη σελιδα.
be-me Μάρτιος 5, 2016 Author #6 Μάρτιος 5, 2016 On 4/3/2016 at 10:48, το μέλος tommybertsen έγραψε: το ειχα δει αυτο το extension. Αυτο σου βγαζει κενη την νεα tab χωρις τιποτα; Εγω σα να καταλαβαινω οτι σε καθε νεα tab θελει να φαινεται το google ή να το εχει αρχικη σελιδα. Ναί,θέλω να έχω μόνο το doodle της google.....Αλλά μάλλον οι καρτέλες από κάτω δε φεύγουν......... On 4/3/2016 at 14:58, το μέλος pasjohn έγραψε: Δεν ξέρω έτσι το καταλαβαίνω. Σας ευχαριστώ και τους δύο σας Αυτό που θα πρέπει να κάνω και όσοι ενδιαφέρονται είναι το εξής:Για να φύγουν οι μικρές καρτέλες απλά πατάω το εικονίδιο με το σπιτάκι-αρχική σελίδα και έτσι εμφανίζεται μόνο το σήμα της google
tommybertsen Μάρτιος 5, 2016 #7 Μάρτιος 5, 2016 Ναι , μπορεις να πατας μεσαιο κλικ στο εικονιδιο home , και να μπαινει νεα καρτελα Google. γινεται και αυτο
Recommended Posts