mad_dog Μάρτιος 3, 2016 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Το κλίμα είναι όντως χαλαρό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν σκίζονται σε δοκιμές 300 γύρων (προσωπικά για μένα μιλάω, επιβάλεται, μπάινει χθες ο Άκης κ σε 5 γύρους έκανε 2:01:500 όταν είμαι στους 30 και είμαι ακόμα στο 2:04:800). Mε συγχωρείτε που ενοχλώ αυτήν την πραγματική όμορφη ροή της κουβέντας, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι στους 10 γύρους που έκανα δοκιμές, είμαι κάπου στο 1.59.773 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάρτιος 3, 2016 Author #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 (edited) 3 minutes ago, mad_dog said: Mε συγχωρείτε που ενοχλώ αυτήν την πραγματική όμορφη ροή της κουβέντας, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι στους 10 γύρους που έκανα δοκιμές, είμαι κάπου στο 1.59.773 ε και? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2016 από sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 3, 2016 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 Τι σημαίνει το ε και σαλιγκάρι ? Μόλις με βλέπεις πρέπει: Nα μου μιλάς στον πληθυντικό, να υποκλίνεισαι τρεις φορές, μια βδομάδα νηστεία γιατί τόλμησες και με αμφισβήτησες και ακόμη μια εβδομάδα νηστεία γιατί σκέφτεσαι από μέσα σου πόσο πιλότος και γρήγορος είμαι. Επίσης unistall το ΑC και τέρμα πλέον με τα racing sims. Στο κάτω-κάτω υπάρχει και το γκόλφ σαν άθλημα. Aν σου είναι ακριβό το γκολφ, υπάρχει και το Boule 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 3, 2016 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος mad_dog έγραψε: Mε συγχωρείτε που ενοχλώ αυτήν την πραγματική όμορφη ροή της κουβέντας, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι στους 10 γύρους που έκανα δοκιμές, είμαι κάπου στο 1.59.773 Ναι Πινόκιο, το "κάπου" σε μάρανε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 3, 2016 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος gchristod έγραψε: Ναι Πινόκιο, το "κάπου" σε μάρανε Yπάρχει και replay για τους Θωμάδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάρτιος 3, 2016 Author #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 (edited) Γονυπετώς ζητώ συγχώρεση τρελέ σκύλε. Δεν θα επαναληφθεί. AC unistall complete - golf gear from ebay (κάτι κινέζικα ήταν) purchased υγ:μήπως να διαλέγω κόμπο κάθε βδομάδα για να υπάρχει ένταση κ ενδιαφέρον κ εκτός πίστας? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2016 από sosna 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 3, 2016 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος sosna έγραψε: υγ:μήπως να διαλέγω κόμπο κάθε βδομάδα για να υπάρχει ένταση κ ενδιαφέρον κ εκτός πίστας? +1 απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάρτιος 4, 2016 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 πριν 21 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: Τότε για να πετύχει το μουλτικλας θα πάω και εγώ με Ford, άντε να παρασύρουμε και τον Δημήτρη ίσως και τον Vita , τελικά να δείτε που θα βρεθούν εθελοντές . Δε χρειάζεται να με παρασύρεις... Με φορντ θα πάω.. Με ή χωρίς μούλτικλας... Εγώ να τερματίσω μπροστά σου θέλω.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 4, 2016 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Αλλαξα γνώμη είπαμεεε θα πάω με m4 αν θες θα σου φυλάξω μία έτσι για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα να κάνουμε και μιά φορά το ένα - δύο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2016 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 για να κάνετε ένα δυο πρέπει να βγείτε και πρώτοι:p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 4, 2016 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 2 hours ago, GoMaR said: για να κάνετε ένα δυο πρέπει να βγείτε και πρώτοι:p Για να κάνουν ένα δύο πρέπει κάποιος να μην τρακάρει στο πρώτο γύρο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 4, 2016 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Για να κάνουν ένα δύο πρέπει κάποιος να μην τρακάρει στο πρώτο γύρο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2016 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Ξανα φορα τα καλα σου και μονιμα γαντια @panosdimp και θα σε αφησουμε να περασεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάρτιος 4, 2016 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Ανετα σας περνάω στην εκκίνηση ρε... Απλά δεν θέλω τόσο καιρό να σας τρομάξω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 5, 2016 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 Θαυμάσιοι αγώνες με Ιάσονα spyder Vita και κάτι πολύ δυαντούς καλεσμένους . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάρτιος 6, 2016 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 (edited) Γιατί δε κάνετε ενα reset στους χρόνους της πίστας στο server? Nα μην παθαίνουμε κατάθλιψη όσοι δεν προλάβαμε bmw χωρίς ballast??? Αποψή μου να ξεκινάτε με 200 ballast τις πρώτες μέρες και στα 2 - 3 διαφορετικά αυτοκίνητα και προχωρόντας μες στη βδομάδα να τα ελαφρύνεται και να τα κάνετε ισάξια. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 6, 2016 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος uhu έγραψε: Αποψή μου να ξεκινάτε με 200 ballast τις πρώτες μέρες και στα 2 - 3 διαφορετικά αυτοκίνητα και προχωρόντας μες στη βδομάδα να τα ελαφρύνεται και να τα κάνετε ισάξια. Εγω, απο την αλλη, λεω λιγο καλυτερο ψαξιμο στο κομπο ωστε να μην μπλεκουμε με ballast..... Αυτη τη δουλεια θα κανουμε καθε φορα; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2016 από wolves 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 6, 2016 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Ναι σιγά μην αλλάζουμε ρυθμίσεις στον σέρβερ κάθε μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάρτιος 6, 2016 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 38 minutes ago, GoMaR said: Ναι σιγά μην αλλάζουμε ρυθμίσεις στον σέρβερ κάθε μέρα... Γκρρρρρρρρρρρρρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάρτιος 6, 2016 Author #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 5 hours ago, wolves said: Εγω, απο την αλλη, λεω λιγο καλυτερο ψαξιμο στο κομπο ωστε να μην μπλεκουμε με ballast..... Αυτη τη δουλεια θα κανουμε καθε φορα; Το κόμπο μια χαρά ήταν εξαρχής.Οι διάφορες ¨προτάσεις¨ ήταν που μπέρδεψαν τα πράγματα.Είχα υποτίθεται δικαίωμα επιλογής κ το άσκησα.Τι παραπάνω περίμενες δλδ διατριβή κ κανά βιβλίο περί της επιλογής,έλεος. Εγώ δυστυχώς θα λείπω εκτός σπιτιού σήμερα οπότε δεν θα μπορέσω να τρέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts