Jump to content

πρόγραμμα defrag

ARK

Recommended Posts

Εγω θα προτεινα το Perfect Disk 7.0 ... καποτε ειχα κολλημα με τα ντεφραγκ και ειχα δοκιμασει τα παντα. Νομιζω ειναι το πιο αποτελεσματικο και γρηγορο. ;)

Έβαλα το Perfect Disk.Δεν έχω τεστάρει το diskeeper αλλά το PD είναι πολύ καλό και καμμία σχέση με το κλασσικό defrag των win...

εγώ δουλευω το Diskeeper Pro 8.

εχω δοκιμάσει διαφορα .

το βρήσκω το πιο αξιοπιστο .

Βγηκε το 9 ...

λένε οτι γαμ@@@ει ...!!!!!!!!!

Diskeeper κι απο δω.Το χρησιπομοιω ενα χρονο περιπου και δεν ειχα ποτε προβλημα.Ειναι πολυ γρηγορο και η διαφορα οταν το τρεξεις ειναι αισθητη(δεν μιλαω για καθημερινη χρηση).

Ρε παιδιά και τα δύο προγράμματα είναι αρκετά παραμετροποιήσιμα για τη δουλειά που κάνουν και οι διαφορά που πρέπει να κρίνεται στην πράξη είναι μηδαμινή. Αρκεί πού και πού να χρησιμοποιούμε ένα από τα δύο.

Βέβαια αν είχαμε σύστημα αρχείων ξυράφι δε θα χρειαζόμασταν τίποτα γιατί αναλαμβάνει από μόνο του να κρατά το δισκο ακατακερμάτιστο

’λλη μια ψήφος για το perfekt disk, καθώς απ' όσο έχω δει είναι το μόνο που κάνει πραγματικό free space optimization, όπως το παλιό καλό norton speed disk.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.