Alexandros Μάρτιος 10, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Εγω θα προτεινα το Perfect Disk 7.0 ... καποτε ειχα κολλημα με τα ντεφραγκ και ειχα δοκιμασει τα παντα. Νομιζω ειναι το πιο αποτελεσματικο και γρηγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 10, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Εγω εδω και πολλα χρονια χρησιμοποιω το diskeeper και με βαζεται σε σκεψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 10, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Έβαλα το Perfect Disk.Δεν έχω τεστάρει το diskeeper αλλά το PD είναι πολύ καλό και καμμία σχέση με το κλασσικό defrag των win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Μάρτιος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 εγώ δουλευω το Diskeeper Pro 8.εχω δοκιμάσει διαφορα .το βρήσκω το πιο αξιοπιστο . Βγηκε το 9 ...λένε οτι γαμ@@@ει ...!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 17, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Diskeeper κι απο δω.Το χρησιπομοιω ενα χρονο περιπου και δεν ειχα ποτε προβλημα.Ειναι πολυ γρηγορο και η διαφορα οταν το τρεξεις ειναι αισθητη(δεν μιλαω για καθημερινη χρηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Ρε παιδιά και τα δύο προγράμματα είναι αρκετά παραμετροποιήσιμα για τη δουλειά που κάνουν και οι διαφορά που πρέπει να κρίνεται στην πράξη είναι μηδαμινή. Αρκεί πού και πού να χρησιμοποιούμε ένα από τα δύο.Βέβαια αν είχαμε σύστημα αρχείων ξυράφι δε θα χρειαζόμασταν τίποτα γιατί αναλαμβάνει από μόνο του να κρατά το δισκο ακατακερμάτιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάρτιος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ’λλη μια ψήφος για το perfekt disk, καθώς απ' όσο έχω δει είναι το μόνο που κάνει πραγματικό free space optimization, όπως το παλιό καλό norton speed disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.