icy20 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2016 Μου εδωσαν ενα προγραμμα πολυ παλιο. Λεει οτι υποστηριζει μεχρι 2000 win. Δοκιμασαμε σε 7 βγαζει error 63. Λεω οκ δεν θα παιζει σε 7. Βαζω συμβατοτητα με ΧΡ τπτ. Οκ λεω θα περασω σε ενα partition του σκληρου ΧΡ. Και εκει το ιδιο. Απιστευτο... Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να σημαινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Φεβρουάριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 (edited) Μήπως του λείπει κάποιο runtime (visual basic κτλ); Log κρατάει κάπου; Είναι κάποιο γνωστό πρόγραμμα; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2016 από elapse Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 Αφού λέει ότι υποστηρίζει μέχρι Windows 2000 μην παίζεις με compatibility modes κλπ. Στήσε ένα virtual μηχανάκι σε VirtualBox με 256RAM και 2Gb δίσκο με Win2k και δοκίμασε εκεί. Αν εκεί παίζει, κάνεις τη δουλειά σου έτσι, μπορείς να το βάλεις να ξεκινάει και μαζί με το σύστημα αν θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 27, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 Λαθος μου ελεγε κ ΧΡ τελικα. Το κακο ειναι οτι ειναι στα γαλλικα. Κατι λεει μαλλον για incorrect registry entry αν καταλαβαινω σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 Documentation ή support contact τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 27, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 Εστειλα mail στον εκδοτη και μου ελεγε κατι αναπηριες. Οτι και καλα κλεισε τα antivirus και οταν κανεις εγκατασταση να μην ειναι ενεργοποιημενο το antivirus και οτι εκεινος το τρεχει κανονικα μεχρι και σε 7... WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 1, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2016 Ποιο προγραμμα ειναι, να το δοκιμασει και καποιος αλλος εδω και να σου πει, εαν υποστηριζετε απο τα win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts