Jump to content

Recommended Posts

(edited)
4 minutes ago, Κωνσταντίνος Σ. said:

Λες και όποιος παίζει τόσο ψηλά δε θα ξέρει τι παίζει στην αγορά αυτό τον καιρό(πχ 1070) η δε θα κοιτάξει και έξω στην ευρωπαϊκή αγορά έστω. Που και αυτός είναι και ο σκοπός ύπαρξής της εξάλλου...

Λέω... Πριν μερικά χρόνια, στο Multirama στη Στουρνάρη, μπαίνει μέσα γραβατομένος και ζητάει από τον πωλητή την ακριβότερη κάρτα γραφικών που έχουν διαθέσιμη. Έτσι ακριβώς.

Ο πωλητής, μέλος του TheLab, τον ρωτάει αν έχει κατάλληλο τροφοδοτικό για να την υποστηρίξει. Η απάντηση ήταν αποστομωτική: Δεν ξέρω, τον πήρα πριν 4 μήνες 2000€...

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 2
(edited)

Μεγαλο παραμυθι τα classified.....ας δουμε εαν τα Pascal ακουσε σε ταση. 

Γιατι με τα 980Τi Classified γελαγανε στο oc.net.....

Εδω θα παιξω μπαλα για 6-7 μηνες...

http://videocardz.com/60716/evga-geforce-gtx-1070-superclocked-spotted

Έγινε επεξεργασία από sebastian
5 minutes ago, sstav said:

που θα κινηθούμε ρε παιδες στις 1070; δώστε κατευθυντήριες...έχω χαθεί...

Εγω η εβγα η μσι... 

Σχετικά με την msi, από ότι φαίνεται η gaming σειρά διαφοροποιείται σε gaming x και gaming z.

Παράθεση

The Gaming X GTX 1080 features double ball bearing fans, a few gamer-specific features though MSI Gaming Control Center, a back-plate, and a significant factory OC. The Gaming Z, on the other hand, gives you all the features of the Gaming X, but higher clock speeds, and a custom RGB LED setup lining the top logo and an MSI "Dragon" logo on the back-plate.

237a_thm.jpg

https://www.techpowerup.com/223002/msi-gaming-z-and-gaming-x-differentiated-some-more

(edited)

http://hardocp.com/article/2016/05/29/nvidia_geforce_gtx_1070_founders_edition_preview/10#.V02AYpF97IU

Εδω εχουμε την 1070 GTX F.E με 112% ΤDP Limit στο συγκεκριμενο παιχνιδι (ΒF 4), παρατηρουμε οτι ο πυρηνας παιζει στα 2.113mhz (οn average 2.052mhz)  με ελαχιστες αυξομοιωσεις. (με τις μνημες στα default) 

Εαν ανεβασει τις μνημες στα 9.0+ghz, το 2.053Mhz on average στον πυρηνα απλα το ξεχνας.  Περιπου 50-60mhz κατω χαλαρα....

Αυτο αλλαζει με βαση το ASIC Quality της καθε καρτας στις F.E.

1.gif

Η συμπεριφορα της καρτας στο Project Cars που ειναι αδηφαγο στο tdp θα ειναι εντελως διαφορετικη....

Έγινε επεξεργασία από sebastian
(edited)
πριν 5 ώρες, το μέλος sebastian έγραψε:

Ο μεσο ορος  των reference 1080gtx με 70 ASIC θα παιζει ολα τα games στα 1950-2050mhz+ με 11Ghz τις μνημες (actual gaming clocks)  ΠΡΟΣΟΧΗ -> ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ MAX OC

Εγω που ειμαι και λιγο λωκοφαρδος οσον αφορα τα ASIC που πεφτω (παντα επεφτα σε 75 και ανω-σκεψου οτι εχω 87.5% στην 770) , με μια 1070 ΑCX SC  με πχ: 78% ASIC , θα εχω δυνατοτητα να παω +150 στον πυρηνα και μνημες ευκολα ή θα τερματισει πριν απο αυτο ; (χωρις voltage εξτρα).

ΛΟΛ , εγραψα πριν αλλαξω τη σελιδα, τωρα ειδα τις επομενες απαντησεις! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
(edited)

Μου το εκλεισε προστυχα το ματι η ACX. Δεν προτιθεμαι να "ανεβω" σε Ti οταν βγει οσο ανωτερη και να ειναι.

Εμεινα 3 ωραια χρονακια με την 780, τοσο υπολογιζω να μεινω και με την επομενη οποτε κοιταω σε 1080 παραβλεποντας το 1070.

Aπο evga εχει παραγγειλει κανεις μεσα στα capital controls;

Προχωραει κανονικα παραγγελια και με ποιο τροπο; (εμβασμα/πιστωτικη/προπληρωμενη κτλ)

Έγινε επεξεργασία από javaneze:

Eνα υψηλο asic επισης δινει και στην καρτα περισσοτερο max boost ρολοι out of the box.

980ti classy 72% asic max boost 1392mhz

980ti classy 82% asic max boost 1440mhz

+50mhz, τριχες αλλα να χουμε να λεμε.

• Like 2
πριν 43 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε:

Eνα υψηλο asic επισης δινει και στην καρτα περισσοτερο max boost ρολοι out of the box.

980ti classy 72% asic max boost 1392mhz

980ti classy 82% asic max boost 1440mhz

+50mhz, τριχες αλλα να χουμε να λεμε.

980ti classy 88.3% asic max 1450mhz :D

• Like 1
1 minute ago, kakao83 said:

980ti classy 88.3% asic max 1450mhz :D

Kανονικα εσυ επρεπε να με κερασεις μια belvedere αλλα τεσπα! :p:hehe:

πριν 3 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε:

Kανονικα εσυ επρεπε να με κερασεις μια belvedere αλλα τεσπα! :p:hehe:

Αμα περασεις τωρα το καλοκαιρι απο Ηρακλειο Κρητη θα σε κερασω την Belvedere και πολυ Ρακι!!!

• Like 1