Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

1 hour ago, SpirosKGR said:

Αμα έρθει Φεβρουάριο, ετοιμαστείτε για τιμούλες 900 ευρώ στο νεράκι :hehe:

Δεν μας νοιάζει :p Κάτσε να έρθει πρώτα με το καλό, να δούμε και η AMD θα κάνει τπτ δεν θα κάνει και ανάλογα τσιμπάμε!

πριν 3 ώρες, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

Δεν μας νοιάζει :p Κάτσε να έρθει πρώτα με το καλό, να δούμε και η AMD θα κάνει τπτ δεν θα κάνει και ανάλογα τσιμπάμε!

Ε μωρέ το 900 άρι έτσι το έγραψα, προβλέπω να πέσουν περίπου 100 ευρώ οι σημερινές κάρτες και να κάτσει κάπου στα 800+- η 1080Ti, το θέμα ειναι ότι άμα βγει τόσο νωρίς να ετοιμαζόμαστε για Volta Οκτώβρη-εκεί κοντά του 2017 , σκηνικό αλά 700 series.

Η AMD δυστυχώς μέχρι να ανακοινώσει , να παράξει, να βγουν στα ράφια, να έχει διαθεσιμότητα θα περάσει 4μηνο, σκηνικό άλα 480 δυστυχώς. 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

2 hours ago, Wizard! said:

Χαχααχχαχ! Ακόμα δεν ανακοίνωσαν την 1080ti, έδωσες την απλή;!

Απλα δεν παιζω πολυ τωρα επειδη δεν εχω πολυ χρονο και δεν ειναι και κανενα κτηνος η 1080... Ενα +20-25% ειναι σε σχεση με την 980ti.

1080ti θα την παρω σιγουρα λογικα, εκτος και αν εχω μπαρκαρει σε κανενα καραβι ξερω γω! :p:hehe:

πριν 14 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε:

Απλα δεν παιζω πολυ τωρα επειδη δεν εχω πολυ χρονο και δεν ειναι και κανενα κτηνος η 1080... Ενα +20-25% ειναι σε σχεση με την 980ti.

1080ti θα την παρω σιγουρα λογικα, εκτος και αν εχω μπαρκαρει σε κανενα καραβι ξερω γω! :p:hehe:

Εαν εχεις μπαρκαρει θα σου στειλω χρηματα να παρεις και για μενα γιατι σίγουρα θα παρεις για σενα:hehe: οπου εισαι οταν βγει,εαν εισαι καπου κοντα εκει στο αγρια δύση. :hehe:

Ποπο τι ειπα ο ποιητής. 

6 minutes ago, azazil1190 said:

Εαν εχεις μπαρκαρει θα σου στειλω χρηματα να παρεις και για μενα γιατι σίγουρα θα παρεις για σενα:hehe: οπου εισαι οταν βγει,εαν εισαι καπου κοντα εκει στο αγρια δύση. :hehe:

Ποπο τι ειπα ο ποιητής. 

Λαογραφος.. :hehe:

Kατσε μη βγει κανενα Vega και δινει πονο και παμε ολοι προς AMD μερια παλι... :p

• Like 2

Μία ώρα πριν, το μέλος csaris έγραψε:

Λαογραφος.. :hehe:

Kατσε μη βγει κανενα Vega και δινει πονο και παμε ολοι προς AMD μερια παλι... :p

Ποτε δεν απεκλεισα την AMD θυμαμαι πολυ καλα καποτε τι εκανε στην πρασινη(ειχα)...μετα τα σκατωσε και μας ξενερωσε.

Εγω ειμαι θετικος ως προς vega και πιστευω θα εχουμε μαχη μεσα στον χειμωνα

• Like 4

πριν 4 ώρες, το μέλος csaris έγραψε:

Eν αναμονη των νεων καρτων τσιμπησα μια 1060 προσωρινα για να παιζω football manager τερμα! :p

14763564602880.jpg

Μεγιες ...Σιγα μην εμενες χωρις καρτα εσυ...:p

Και εγω εδωσα την 980τι και πήρα μια strix 1070 για το δεύτερο pc.

Με το που βγουν οι νεες αν λενε και δεν πιάνουν κωλους σε τιμη δινω την 1080 και την 1070 και παίρνω μια μικρή και μια μεγάλη:hehe:

Έγινε επεξεργασία από azazil1190
  • Like 1

9 minutes ago, azazil1190 said:

Μεγιες ...Σιγα μην εμενες χωρις καρτα εσυ...:p

Και εγω εδωσα την 980τι και πήρα μια strix 1070 για το δεύτερο pc.

Με το που βγουν οι νεες αν λενε και δεν πιάνουν κωλους σε τιμη δινω την 1080 και την 1070 και παίρνω μια μικρή και μια μεγάλη:hehe:

Nικολα αφου τις ξερεις τις τιμες απο τωρα... δεν θα ειναι η πρωτη φορα που μας τον πιανουν! :p

800+ για 2080ti και κανενα 700αρι για τον Vega απο το street fighter! :hehe: 

edit

Παντως η 1060 φυσαει... 2100mhz παιζει ο πυρηνας.

Έγινε επεξεργασία από csaris
  • Like 1

Φιλε επειδη τις ξερω τις τιμες ελπίζω ο vega απο το street fighter να κανει τιποτα αξιο γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Θα μας κανει fatality απο mortal η nvidia για μια γαμω καρτα. 

Και εγω για 1060 ελεγα αλλα ειπα δεν μαμιεται ας παρω μια 1070 πιο future proof :p

Πανω κατω στην τιμη μια η αλλη μου βγήκε δεν εχασα κατι τρελό σε τιμη.

Σε αποδοση δεν το συζητάμε ειναι πιο αργη αλλα για τα 1080p tv ειναι υπεραρκετη.

Εσενα καλο κομματακι σου κατσε 1060.

Να και η μικρούλα μου....

20161013_190254.jpg

• Like 5