Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

πριν 2 λεπτά, το μέλος kakao83 έγραψε:

Οπως παντα κυριοι εκει στην EVGA, χθες με ενημερωσαν με email οτι το δεμα μου με αριθμο ταδε παραδοθηκε στην ups και την παρασκευη(κοντη γιορτη) θα ειναι εδω. :)
Μονο αγαπη!!!

Για πες λιγο τη διαδικασια. Ερχεται στα ΕΛΤΑ και παραλαμβανεις απο εκει; 

πριν 33 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Ups courier λεει... Αρα στο φερνει η ups

Υπαρχει τροπος να το παραλαβω ο ιδιος γιατι το πιθανοτερο ειναι να λειπω στη δουλεια; Μπορω να το διευθετησω μεσω mail ? 

πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Υπαρχει τροπος να το παραλαβω ο ιδιος γιατι το πιθανοτερο ειναι να λειπω στη δουλεια; Μπορω να το διευθετησω μεσω mail ? 

ναι μπορεις να τους στειλεις email η να τους παρεις τηλ οταν δεις οτι το δεμα ειναι ελλαδα με το tracking number

• Like 1

Ωραια, απλα μια διευκρινιση. Εγω που ειμαι επαρχια, και ειμαι και απο χωριο και δεν εχω ιδεα τι εστι ups, θα παραλαβω απο καποια αντιστοιχη κουριερ εταιρεια συνεργαζομενη ή απο ΕΛΤΑ; Γι'αυτο ρωτησα προηγουμενως.  Οπως ειδα ups δεν υπαρχει εδω που ειμαι , θα αλλαξει κουριερ απο Σαλονικα το δεμα πχ; 

H Evga φαινεται γρηγορη στις αποστολες της παντως. Ποσο περιμενες @kakao83 ;

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ωραια, απλα μια διευκρινιση. Εγω που ειμαι επαρχια, και ειμαι και απο χωριο και δεν εχω ιδεα τι εστι ups, θα παραλαβω απο καποια αντιστοιχη κουριερ εταιρεια συνεργαζομενη ή απο ΕΛΤΑ; Γι'αυτο ρωτησα προηγουμενως. 

H Evga φαινεται γρηγορη στις αποστολες της παντως. Ποσο περιμενες @kakao83 ;

Την πληρωσα πεμπτη , εφυγε παρασκευη και θα φτασει λογιακα παρασκευη οποτε λεει στο email. Μια βδομαδα δουλεια. Ασε που πηγα να πεσω θυμα του πλαισιου και πηγα να αγορασω την 1080 msi που εχει το πλαισιο, νομιζωντας οτι ειναι η Χ (γιατι εκανε και 930ευρο) αλλα τελικα ειναι η απλη!!!!

• Like 2

Πεμπτη με παρασκευη θα την εχεις.

Παραπανω δεν θα κανει.

Μέσο ups βλέπει που ειναι η καρτα σου.

Τωρα για το πλαισιο αληθεια εχουν τοσο την απλη gaming?

Θα μπω να τσεκαρω

πριν 14 ώρες, το μέλος kakao83 έγραψε:

Οπως παντα κυριοι εκει στην EVGA, χθες με ενημερωσαν με email οτι το δεμα μου με αριθμο ταδε παραδοθηκε στην ups και την παρασκευη(κοντη γιορτη) θα ειναι εδω. :)
Μονο αγαπη!!!

Θες να πεις "αγάπη μονο".

:hehe:

• Like 3

Αν γεμίσει το μπαλανς μου αύριο βλέπω να προλαβαίνω να ρίξω παραγγελιά από έβγα την γτχ1070 σουπερκλοκντ . Άρα λες αζαζιλιε ότι μια βδομαδουλα το πολύ να κάνει και θα την πάρω από το εκάστοτε κούριερ παρακολουθώντας την πορεία μέσω ups. Αν είναι ετσι, εύγε στην έβγα !!!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

"ΔΩΣΤΕ ΠΑΣΧΑΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"

πριν 4 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Αν γεμίσει το μπαλανς μου αύριο βλέπω να προλαβαίνω να ρίξω παραγγελιά από έβγα την γτχ1070 σουπερκλοκντ . Άρα λες αζαζιλιε ότι μια βδομαδουλα το πολύ να κάνει και θα την πάρω από το εκάστοτε κούριερ παρακολουθώντας την πορεία μέσω ups. Αν είναι ετσι, εύγε στην έβγα !!!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ναι κανονικά. 

Την έχω χρυσωσει την Εβγα και ξερω μεχρι και το δρομολογιο τους πλεον για Ελλαδα :hehe:

• Like 2

πριν 6 ώρες, το μέλος panoc έγραψε:

Πουλησα την 970, την 7950 και την 650ti (που τις ειχα και καθονταν για backup) και επεσε παραγγελια για την asus strix 1080... ΟΕΟ !

ενταξει , δε πουλησες και τιποτα. Το σπιτι εμεινε :hehe: 

• Like 5

πριν 6 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

θα την κανεις την κινηση αυριο;;; δεν ελεγες να περιμενες να πεσει κανα 50αρι;

εγώ ψάχνομαι να λύσω το θέμα της οθόνης πρώτα....

Ετσι ελεγα εγω, αλλα δε μπορω να περιμενω αλλο! Αν δω λεφτα στο balance και διαθεσιμοτητα να υπαρχει , τοτε προχωραω

πριν 2 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε:

Κατι ηξερα εγω που μτις φυλαγα... :p 430Ε μαζεψα :p

Αν πουλουσες και νωριτερα τις καρτες, θα ειχες φτασει πανω απο 500ρικο. Αλλα ειναι πολυ καλα! Θα δωσεις λιγοτερα απο εμενα που μαζεψα 85 απο μια gtx 660  (αλλα θα παω για 1070- ειναι too much η 1080, στα 1080p , δεν εχει νοημα)

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

πριν 5 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ετσι ελεγα εγω, αλλα δε μπορω να περιμενω αλλο! Αν δω λεφτα στο balance και διαθεσιμοτητα να υπαρχει , τοτε προχωραω

Αν πουλουσες και νωριτερα τις καρτες, θα ειχες φτασει πανω απο 500ρικο. Αλλα ειναι πολυ καλα! Θα δωσεις λιγοτερα απο εμενα που μαζεψα 85 απο μια gtx 660  (αλλα θα παω για 1070- ειναι too much η 1080, στα 1080p , δεν εχει νοημα)

Δε μπορουσα να μεινω χωρις καρτα, ηδη 2 μερες που ειμαι χωρις καρτα η βαθμολογια μου στο warthunder πεφτει :p

• Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος panoc έγραψε:

Δε μπορουσα να μεινω χωρις καρτα, ηδη 2 μερες που ειμαι χωρις καρτα η βαθμολογια μου στο warthunder πεφτει :p

1080 πηρες για War Thunder? Κρεμα πηγαινε και με την 660 πριν 1 χρονο ομως :p χαχαχα

Ενταξει πλακιζω φυσικα! Εγω γι'αυτο ακριβως το λογο δεν εδωσα την 770 , η οποια θα παει ομως στο pc της κοπελας μου για να μπορει να παιξει κανα WoW οταν της ερθει :p 

πριν 10 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

1080 πηρες για War Thunder? Κρεμα πηγαινε και με την 660 πριν 1 χρονο ομως :p χαχαχα

Ενταξει πλακιζω φυσικα! Εγω γι'αυτο ακριβως το λογο δεν εδωσα την 770 , η οποια θα παει ομως στο pc της κοπελας μου για να μπορει να παιξει κανα WoW οταν της ερθει :p 

οχι για το warthunder ρε συ, αυτο παιζει νερο με την 7950 στα 1440, αλλα για ολα τα αλλα, witcher, fallout κλπ κλπ που στα 1440 η 970 ζοριζεται.

• Like 1

Εισαι και στα 1440p , οποτε θα εισαι σουπερ με μια 1080. Αν ημουν σε 2Κ , στην 1080 θα πηγαινα, αλλα δε σκοπευω να αλλαξω , οποτε με μια 1070 για 2-2.5 χρονια νομιζω δε θα εχω πολλα θεματα :D