Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

Οι περισσότερες fe γενικώς όπως Βλέπω υπάρχουν. Οπότε ο azazil μάλλον δίκιο είχε που έλεγε ότι τις προωθούν , δεν εξηγείται αλλιώς .. Ειδικά evga βλέπω να πέφτουν Σεπτέμβριο... Μια φορά είχα πρόγραμμα για αγορά και δεν έχει διαθεσιμότητα. Τύχη από τα λιντλ [emoji14]

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι παιδιά, αυτό γίνεται... έχουν 20.000 custom στην αποθήκη και λένε "όοοοοχι, αν δεν πουλήσουμε πρώτα τις 1000-2000 founder's edition, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙ ΔΩΣΟΥΜΕΕΕΕ"... τις κρατάμε να μείνει η αξία ψηλά.. 

:rolleyes: :sarcastic:

• Like 1

Εγω προσωπικά εαν δεν ειχα καρτα.

Θα αγοραζα μια f.e evga θα την εβαζα στα νερα η ενα aio και θα ημουν μια χαρά. Ξανα λεω οι f.e χρονιζουν πιο καλα απο ολες μεχρι στιγμης

πριν 1 λεπτό, το μέλος azazil1190 έγραψε:

Εγω προσωπικά εαν δεν ειχα καρτα.

Θα αγοραζα μια f.e evga θα την εβαζα στα νερα η ενα aio και θα ημουν μια χαρά. Ξανα λεω οι f.e χρονιζουν πιο καλα απο ολες μεχρι στιγμης

Εγω που δεν ειμαι νερουλας και δε με νοιαζουν τα benchmarks ομως, προτιμω να δωσω κατι λιγοτερο για μια custom :p Γι'αυτο τρελαινομαι τωρα, ημουν ετοιμος να πατησω τη σκανδαλη (sebastian-ιζω λιγο :hehe:  ) , αλλα με αποτρεπουν οι ατιμοι 

• Like 1

Δε με ενδιαφερει καθολου το παραπανω (δε θα χρησιμοποιησω VR) αλλα ειναι γελοιο το πραγμα. Incobatibility με VR καταστασεις, οταν οι καρτες διαφημιζονται ποσο γ@ματες ειναι για VR. Διαθεσιμοτητα υπο του μηδενος. Στο αλλο στρατοπεδο προβληματα με power draw και διορθωση μεσω software (θεωρητικα) και στις 2 μεριες. WELL F**N DONE. 

πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Δε με ενδιαφερει καθολου το παραπανω (δε θα χρησιμοποιησω VR) αλλα ειναι γελοιο το πραγμα. Incobatibility με VR καταστασεις, οταν οι καρτες διαφημιζονται ποσο γ@ματες ειναι για VR. Διαθεσιμοτητα υπο του μηδενος. Στο αλλο στρατοπεδο προβληματα με power draw και διορθωση μεσω software (θεωρητικα) και στις 2 μεριες. WELL F**N DONE. 

Ολα αυτα βλεπω και το ποσο τυχερος αισθανομαι που δεν εδωσα το 980 δε λεγεται! Αντε να το χα δωσει και να περιμενα 5 μηνες να βρω καρτα που δε σε κανει φλαμπε σε κανονικη τιμη! Αυτοκτονια!

• Like 2

Εγω αν δεν ειχα το 770 , ουτε για αστειο δε θα σκεφτομουν 1070. Τωρα που το θελω, στα 499€ το θεωρω αστειο οταν βλεπω την αμερικανικη τιμη , με πιανει τρέλα .

Οκ , εκει μπορει να μην εχουν ιδια taxes, αλλα και παλι , 110€ διαφορα ειναι πολυ μεγαλη ρε γμτ :hm: Νιωθω οτι με πιανουν "κοτσο" , αν και τελικα με βλεπω να υποκυπτω :p 

ΜΕΧΡΙ να υποκυψω ομως, βλεπω να συμφερει πιο πολυ αγορα απο Ελλαδα :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

14 minutes ago, tommybertsen said:

Για αυτό δεν πρέπει να είσαι early adopter. Άμα βιάζεσαι, χρυσοπληρώνεις και πιθανώς να πάρεις και σαβούρα.

Υπομονή και πάρτε κάρτες όταν τις χρειαστείτε.

Εγώ αυτό θα κάνω, το έχω γράψει αρκετές φορές.

• Like 3

Μόλις τώρα, το μέλος Wizard! έγραψε:

Για αυτό δεν πρέπει να είσαι early adopter. Άμα βιάζεσαι, χρυσοπληρώνεις και πιθανώς να πάρεις και σαβούρα.

Υπομονή και πάρτε κάρτες όταν τις χρειαστείτε.

Εγώ αυτό θα κάνω, το έχω γράψει αρκετές φορές.

Την 1070 την κοιταζω για καμμια 2-2.5 χρονια. Μετα προβλεπεται αλλαγη του πισιου (αν ολα ειναι καλα και εχουμε υγεια φυσικα, καθως και δουλεια).

Τωρα που μπορω ειπα να παρω μια δυνατη καρτα για 1080p (ισως και overkill-αλλα μια χαρα για 2 χρονια).  Δεν ειναι θεμα τα χρηματα, αλλα η ψυχολογια μου. Μπορω να παρω και gtx 1080 , αλλα δεν εχει κανενα νοημα απολυτως. Μπορω και την 1070 στα 500ε , αλλα το θεωρω κοροιδια. Οποτε κανω λιγη υπομονη! 

Για 2-2,5 χρονια γιατι; Μια καλη καρτα θα σου αντεξει και πολυ παραπανω. Τα οσα λεγονται για "κοψιμο" των παλιων καρτων μεσω drivers κλπ εμενα μου ακουγονται τριχες. Ναι οκ, μπορει σε βαθος χρονου να χασεις 2-3-5 fps σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι. Ε και; Αυτο σημαινει οτι η καρτα σερνεται και οτι δεν παιζει; Μια χαρα τα ευχαριστιεσαι τα παιχνιδια σου και για αρκετα παραπανω απο 2 χρονια ειδικα αν σκοπευεις να μεινεις και στα 1080p.

Εγω προσωπικα το 500αρικο για 1070 δεν το εδινα. Μπορει να εχει οσες επιδοσεις θελει αλλα τοσα λεφτα δεν τα δινα. Αγορασα 770 με 330 ευρω και 970 με 380 ευρω απο ΕΛΛΑΔΑ. Αρα τα 500 για 1070 απο εξω μου φαινονται υπερβολικα πολλα

Γιατι τοτε θα παω σε διαφορετικη οθονη. Δε προτιθεμαι να παρω καινουρια ακομη (εχω μολις 1.5 χρονο την οθονη μου).

Υπαρχει κοψιμο των παλιων καρτων , κανονικοτατα και με το "νομο" (της nvidia :p ) . 

Την 770 της palit την πηρα στα 305€. Παλευει ακομη, αλλα δυσκολευεται αρκετα. Κοβω απο παντου, λογικο ειναι , ειναι 3 χρονων.

Ακριβως αυτο λεω μαν, και εμενα υπερβολικα μου φαινονται ,γι'αυτο και κανω υπομονη να στοκαρουν , μπας και πεσει λιγο η τιμη. 

Ναι μωρέ αυτό λέω και εγώ.

Πρόβλημα σε AMD? Έρχεται το τέλος του κόσμου.

Πρόβλημα σε Nvidia? Απλά για να γίνεται ντόρος.

Δίνει ο άλλος $700 για Founder Edition (που δεν θα την βρει στα $700) σκάει και άλλα $800 στο Vive και νομίζει ότι μπορεί να έχει και την απαίτηση να χρησιμοποιήσει DisplayPort. :hehe:

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 4

πριν 5 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

Ναι μωρέ αυτό λέω και εγώ.

Πρόβλημα σε AMD? Έρχεται το τέλος του κόσμου.

Πρόβλημα σε Nvidia? Απλά για να γίνεται ντόρος.

Δίνει ο άλλος $700 για Founder Edition (που δεν θα την βρει στα $700) σκάει και άλλα $800 στο Vive και νομίζει ότι μπορεί να έχει και την απαίτηση να χρησιμοποιήσει DisplayPort. :hehe:

Και πραγματικά το πρόβλημα που αναφέρεις με τόσο ζήλο επηρεάζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό των χρηστών ε ? Καλύτερα πήγαινε να δεις αν η 480 σου θα καίει λιγότερο απο την 1080 και έλα να μας πεις.