Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

Πολυ γρηγορη φαινεται στα review αλλα προσωπικα την περιμενα φθηνοτερη.

Περιμενα απο evga με acx cooler να κοστιζει  γυρω στα 430-440  ευρω και ηρθε στα 489..

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 2

Οι εταιρίες έχουν στοκ και από τις παλιές κάρτες. Αν βγάλουν την 1070 κατευθείαν στα 400€, πόσο πρέπει να σφάξουν τις παλιές; Λογικά μετά από 1-2 μήνες θα έχουν κατέβει οι τιμές αρκετά.

• Like 3

25 minutes ago, idonthave said:

Ναι, από Computeruniverse, μέχρι πριν 10λεπτά έπαιζε στα 419.

Τώρά 499 :o

Ριχνω μπινελικια απειρα. Ειμαι ακομα στο  δρομο κ δεν προλαβα... Το ειδα στα 419 αλλα ειπα μην κανω την παραγγελια απο κινητο κ γινει τιποτα... ΣΚΑΤΑ

Μα ρε παιδια δεν ξέρετε την nvidia? 

Εγω απο αρχη ειχα πει οτι εκει θα παίζει 500-550  εσεις τρεφατε ελπιδες οτι θα παίζει κανα 400αρι.

Το ιδιο ειχα πει και σε κατι "κορακια"σε διπλανο φορουμ και βγηκα και κακος.

Εαν εβαζαν 1070 στα 400 την σειρα 9χχ  και κατω θα επρεπε να την χαρίζουν?

Συγνωμη αλλα δεν παει ετσι μην τα ισοπεδώνουμε ολα.

Έγινε επεξεργασία από azazil1190
  • Like 3

Και ο γιωργακης σας το λεγε.... Και εχω πει κιολας οτι οι πρωτες ελληνικες τιμες που θα δουμε θα ειναι στο ενα μωβ αλλα και ενα πρασινο που κανει ωραια αντιθεση και ειναι και της μοδος. Γρηγορα ομως θα πεσουν στα περιπου 520-550!

@Delijohn Οι τιμες των μτχ εξαρτωνται απο την εγχωρια τιμη. Δεν υπαρχει λογικη στο να σου στειλω μυνημα και να σου πω "Δωσε μου την 980ti σου 350 ευρω γιατι βρισκω 1070 με 480 στη γερμανια" Πολυ απλα θα μου απαντησεις να παρω την 1070 απο την γερμανια. Ελα ομως που εγω σε παζαρευω γιατι στην Ελλαδα του σημερα απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αγορασω απο τη γερμανια. Και ελα ομως που εσυ το ξερεις πολυ καλα αυτο. Οποιος μπορει να αγορασει απ εξω, θα αγορασει απ εξω. Οσοι εγκλωβιστουν στην ελληνικη αγορα (καινουριων-μεταχειρισμενων) θα πανε συμφωνα με την τιμη αυτης!

Το οτι η 970 εφτασε Ελλαδα με 400 ευρω και καταρακωσε τις μτχ 780ti ΔΕΝ θα επαναληφθει και τωρα στο ιδιο ποσοστο. Τωρα αν σε ενα χρονο η 1070 αγοραζεται και με 450 ευρα απο το πρωτο πρωτο σκρουτζομαγαζο αμφιβολου αξιοπιστιας ειναι αλλο θεμα... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ μονο και μονο γιατι συμπαθαω ολους τους συμφορουμιτες που θελουν να εξοπλιστουν με το νεο αυτο πολυβολο!

@yanni Μακαρι να πεσουν αρκετα οπως λες. Ομως τα 380 msrp δυσκολα θα στριμωχτουν στα 450 ευρωπαικα ευρω... Για ελληνικα ας μην το συζητησουμε. Και ειδικα οταν απο πανω θα υπαρχει η "premium" F.E. των 450 msrp δλδ καπου 600 ευρα ευρωπη..

Έγινε επεξεργασία από giorgos2187
  • Like 1

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6173-KR

http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6173-KR

390€ στο αμερικα, 

500 στο Ευρωπη. 

Κομπλεδουρα :hehe: 

Εχω ενα ξαδερφακι αμερικη. Δε ξερω ποτε θα παει Ελλαδα, αλλα πραγματικα ,μου'ρχεται να του πω να μου την αγορασει και οποτε ερθει. Κυριολεκτικα!

πριν 28 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

@Delijohn Οι τιμες των μτχ εξαρτωνται απο την εγχωρια τιμη. Δεν υπαρχει λογικη στο να σου στειλω μυνημα και να σου πω "Δωσε μου την 980ti σου 350 ευρω γιατι βρισκω 1070 με 480 στη γερμανια" Πολυ απλα θα μου απαντησεις να παρω την 1070 απο την γερμανια. Ελα ομως που εγω σε παζαρευω γιατι στην Ελλαδα του σημερα απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αγορασω απο τη γερμανια. Και ελα ομως που εσυ το ξερεις πολυ καλα αυτο. Οποιος μπορει να αγορασει απ εξω, θα αγορασει απ εξω. Οσοι εγκλωβιστουν στην ελληνικη αγορα (καινουριων-μεταχειρισμενων) θα πανε συμφωνα με την τιμη αυτης!

πρόσεξε τις τιμές που είπα.. είπα θα πέσουν από 450€ και κάτω.. όταν με 500€+12€(αν θυμάμαι καλά) σου έρχεται από evga, άσε εδώ τον κάθε καημένο να ζητάει όσα του λείπουν.. ξέρεις πολλούς που θα πάνε να τα σκάσουν στο πλαίσιο; Όλοι μπορούν να πάρουν από εξωτερικό. Κι αν όχι όλοι, όσοι έχουν να δώσουν 500-600€ για κάρτα γραφικών, τα'χουν άνετα.. υπάρχουν τρόποι.. δεν θα'χει νόημα να πάρει κάποιος μια 980ti μεταχειρισμένη (με εγγύηση) στα 500 ή στα 480€. Ας πουλά το πλαίσιο την 1070 στα 650€.. είναι κοροϊδιλίκια αυτά.. υπάρχουν τρόποι να την φέρεις ελλάδα την κάρτα.. όποιος θέλει βρίσκει.. στέλνω δέματα ελλάδα σε δικούς μου με κάτω από 20€, με tracking και ασφάλεια σε 3-5 μέρες.. μόνο θύματα θα την πατήσουν.. (γνώμη μου)

Πιστεψε με το οτι ξερεις εσυ τους τροπους δεν σημαινει οτι τους ξερουν πολλοι. Σε καμια περιπτωση δε λεω πως εισαι λαθος, ετσι; Αλλα κανε μια πολυ μικρη σφυγμομετρηση εδω μεσα. Οσοι μπορουν να αγορασουν απ εξω, ποσες φορες αγορασαν απο μεταχειρισμενα στην ελλαδα; 

Και ναι υπαρχουν και θυματα αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν στην στραβη, απλα να πανε στο μαγαζι που ψωνισαν και να κανουν τις διαδικασιες επιστροφης. Ουτε email συνεννοησης ουτε αποστολες ουτε τπτ.. Ομολογω οτι την τιμη που εγραψες την διαβασα λαθος στην αρχη...

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε:

Ακομα το φυσαω και δεν κρυωνει με την ηλιθιοτητα που εκανα... Αυτος ο ηλιθιος που ηθελε ντε και καλα τηλεοραση στις 7 η ωρα με εκαψε...

Msystem την εχει 550 εαν το εχεις το μαρούλι και βιάζεσαι κουμπωσε την αλλιως αναμονη για ΕΒΓΑ.

Τωρα θα μου πεις δεν σου αρεσει το stock cooler πιστεψε με ειχα να βαλω ref. Καρτα απο εποχη πρωτου τιτανα.

Δεν εχει καμια σχεση το τοτε με το τωρα ειναι πιο ήσυχο κατα την γνωμη μου.

Βεβαια εγω σκεφτομαι να παω σε accelero xtreme iv η σε μια accelero hybrid και έκλεισα μεχρι να βγει η 1080ti

• Like 1

11 minutes ago, azazil1190 said:

Msystem την εχει 550 εαν το εχεις το μαρούλι και βιάζεσαι κουμπωσε την αλλιως αναμονη για ΕΒΓΑ.

Τωρα θα μου πεις δεν σου αρεσει το stock cooler πιστεψε με ειχα να βαλω ref. Καρτα απο εποχη πρωτου τιτανα.

Δεν εχει καμια σχεση το τοτε με το τωρα ειναι πιο ήσυχο κατα την γνωμη μου.

Βεβαια εγω σκεφτομαι να παω σε accelero xtreme iv η σε μια accelero hybrid και έκλεισα μεχρι να βγει η 1080ti

Δεν βιαζομαι. Απλα ηταν καλη τιμη για custom. Δεν θα την ξαναδουμε για μηνες αυτη την τιμη. Πανω απο 450 δεν δινω με την καμμια. Ειχα πει θα βαλω τσεπη τα 150 απο την ti... 

Έγινε επεξεργασία από icy20

πριν 13 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Δεν βιαζομαι. Απλα ηταν καλη τιμη για custom. Δεν θα την ξαναδουμε για μηνες αυτη την τιμη. Πανω απο 450 δεν δινω με την καμμια. Ειχα πει θα βαλω τσεπη τα 150 απο την ti... 

Ναι σε αυτη την τιμη μονο απο ΕΒΓΑ παραγγελία και σιγουρα απο Αυγούστο και μετά. 

Βιαστηκατε να δωσετε τις ti. Καλα και εγω εδωσα την class ti στα 500 να φυγει.

Αλλα τα λαμογια μεσα στο διπλανο φορουμ ζητανε ti απο 400-450 θα αργησουν και αυτοι να παρουν σε αυτη την τιμη ειδικα στα 400.

Και ο συγκεκριμένος ειχε δωσει μεσα σε αυτο τον μηνα 980 απλη στα 320 και τωρα θελει με 400 να παρει ti.

Τα Χαιρετίσματα μου στον τυπο και αν ειναι και μελος εδω ας μου κανει παράπονο εαν παρεξηγηθεί. Θα φαει το κραξιμο της αρκουδας.

Τελευταία πολυ εξυπνηδιδες εχουν γινει ολοι με τις εκτιμήσεις στα μεταχ.

Αν 980 ti=400

980= 250-270

970 =180-200

Καλα για πιο παλιες και αδυναμες θα τις κανουμε δωρεα στα καραγκιοζακια να χαρούν λιγο.

Ρε κονσολα που σας χρειάζεται. ..για τους πονηρους παει αυτο.Δεν μου φταίνε οι κονσόλες

Έγινε επεξεργασία από azazil1190
  • Like 3

πριν 2 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε:

Δηλαδή πόσο θα πρέπει να δώσω την 970 για να ειμασι happy;

Ετσι οπως το πανε μερικοι πρεπει να την κάνεις δωρεα.

Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο μερικων.

Δλδ καλύτερα κρατα την και κανε sli κριμα ειναι.

• Like 1

Κοιτα, ετσι κι αλλιως δυσκολα θα μπορεσω να αγορασω απο εξω, οποτε ειτε μου αρεσει ειτε οχι θα πληρωσω το ελληνικο καπελο περιμενοντας μερικους μηνες, ισως και 3.

Παντα μιλωντας για την 1080 μιας και δε θεωρω την 1070 "αρκετη" για 2-3 χρονια 1440p gaming.

Εαν ειναι να τη δωσω σε 3 μηνες 150Ε, τη βαζω στο htpc να μαξαρω το Madvr που η 730 αγκωμαχαει.

• Like 1

19 minutes ago, azazil1190 said:

Ναι σε αυτη την τιμη μονο απο ΕΒΓΑ παραγγελία και σιγουρα απο Αυγούστο και μετά. 

Βιαστηκατε να δωσετε τις ti. Καλα και εγω εδωσα την class ti στα 500 να φυγει.

Αλλα τα λαμογια μεσα στο διπλανο φορουμ ζητανε ti απο 400-450 θα αργησουν και αυτοι να παρουν σε αυτη την τιμη ειδικα στα 400.

Και ο συγκεκριμένος ειχε δωσει μεσα σε αυτο τον μηνα 980 απλη στα 320 και τωρα θελει με 400 να παρει ti.

Τα Χαιρετίσματα μου στον τυπο και αν ειναι και μελος εδω ας μου κανει παράπονο εαν παρεξηγηθεί. Θα φαει το κραξιμο της αρκουδας.

Τελευταία πολυ εξυπνηδιδες εχουν γινει ολοι με τις εκτιμήσεις στα μεταχ.

Αν 980 ti=400

980= 250-270

970 =180-200

Καλα για πιο παλιες και αδυναμες θα τις κανουμε δωρεα στα καραγκιοζακια να χαρούν λιγο.

Ρε κονσολα που σας χρειάζεται. ..για τους πονηρους παει αυτο.Δεν μου φταίνε οι κονσόλες

Καθολου δεν βιαστηκα. Αφου εχω καρτες. Δες την υπογραφη μου... Για Εβγα πηγαινα εξ αρχης απλα στα 419 η g1 ηταν λουκουμι... 

πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Ακομα το φυσαω και δεν κρυωνει με την ηλιθιοτητα που εκανα... Αυτος ο ηλιθιος που ηθελε ντε και καλα τηλεοραση στις 7 η ωρα με εκαψε...

Πέρσι την είχα πατήσει με την 970, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε έπαιζαν αν θυμάμαι καλά στα 320-330€ οι καλές υλοποιήσεις, μετά αυξήθηκαν κατά 40-50€ και την πήρα στο τέλος από Ελλάδα στα 400-410€.

Έγινε επεξεργασία από idonthave

Just now, idonthave said:

Πέρσι την είχα πατήσει με την 970, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε έπαιζαν αν θυμάμαι καλά στα 320-330€ οι καλές υλοποιήσεις, μετά αυξήθηκαν κατά 40-50€ και την πήρα

στο τέλος από Ελλάδα στα 400-410€.

Same story second year in a row εγω. Γιαυτο τα πηρα

Παράθεση

Same story second year in a row εγω. Γιαυτο τα πηρα

Μ'αρέσει που το σκεφτόμουνα πριν καταχωρήσω την παραγγελία και λέω άσε μην έχουμε τα περσινά.

Έχετε βρει πουθενά τους χρονισμούς  της gigabyte 1070 g1 ? Στην σελίδα τους δεν τους αναφέρει, κι εδώ που τους αναφέρει

λογικά είναι της reference. (Chip: GP104-200-A1 "Pascal" • Chiptakt: 1506MHz, Boost: 1683MHz • )

Έγινε επεξεργασία από idonthave