Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

1 minute ago, GoMaR said:

πωωω απο τοτε που εγραψε ο Λεριος οτι την πουλησε σε τιμη χωμα την καρτα , 2-3 σελιδες γραφουμε για αυτο..Ελα φτανει :D

Δεν θα ξαναέγραφα αν δεν με τσιγκλούσε :D

Έλα Αλέκοοοοοοο! 550€ από Ελλάδα

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/657489-gigabyte-980-ti-gaming/

8 minutes ago, Lerios said:

Δεν θα ξαναέγραφα αν δεν με τσιγκλούσε 

Ζηλεύει, γιατί θα έδωσε τη δικιά του πολύ πιό κάτω :hehe:

• Like 2

Ζηλεύει, γιατί θα έδωσε τη δικιά του πολύ πιό κάτω :hehe:

680 ευρω την πηρα new και 550 εφυγε...130 ευρω χασουρα για 9 μηνες χρηση.

Οταν οι Classified σφαζονται στα 550 ευρω οτι πιο πανω ειναι απλα θεμα καθαρα τυχης...

Παντως το κολπο με τις FE 1080/1070gtx θα μπλοκαρει την καταρευση των τιμων και θα προλαβει να πουλησει ο κοσμος.

Για ολο τον Ιουνιο οι καρτες θα ειναι fix απο nvidia. Ωραιο κολπο για να καλυψει μερος του κοστους απο το r&d του pascal.

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Ο λογος που πουλησα δεν ειναι η αποδοση της 980Ti που ειναι καρταρα, αλλα γιατι θελω να εχω την καλυτερη υποστηριξη απο drivers. 

Επισης ειναι γνωστο οτι η Nvidia πριονιζει την αποδοση του παλαιου πυρηνα με την μη βελτιστοποιηση του στα τελευταια games. 

Θα περιμενω να δω τις διαφορες μεταξυ 1080gtx και 1070gtx σε 1440p και υστερα θα αγορασω. Δεν με ενδιαφερει το VR και το 4Κ για τους επομενους 6 μηνες που θα μου κρατησει παρεα η καρτουλα μεχρι να βγει το μεγαλο pascal! 

Eιπαμε Δεκεμβριο θα εχουμε τον νεο Τιτανα, και τον Φεβρουαριο με Μαρτιο το 1080Ti 

4 minutes ago, sebastian said:

Επισης ειναι γνωστο οτι η Nvidia πριονιζει την αποδοση του παλαιου πυρηνα με την μη βελτιστοποιηση του στα τελευταια games. 

Μου επιτρέπεις να το κρατήσω αυτό και να το χρησιμοποιήσω όταν θα μιλήσουμε ξανά για drivers, που και καλά, είναι ανώτεροι της AMD...

Νομιζω οτι οπως ειπαν σε προηγουμενες σελιδες τα παιδια οσοι θελετε 1080ti ισως ειναι πιο σωστο να παρετε 1070 αν ειναι μεχρι 1440 η αναλυση σας, πουλωντας την τον Φλεβαρη ας πουμε και τοτε παιρνετε την ti...

2 minutes ago, Wizard! said:

Μου επιτρέπεις να το κρατήσω αυτό και να το χρησιμοποιήσω όταν θα μιλήσουμε ξανά για drivers, που και καλά, είναι ανώτεροι της AMD...

Κρατα το.... ετσι και αλλιως AMD δεν βαζω στο pc μου ουτε για format!

Παντα παω στον φρεσκο πυρηνα, ειτε μικρο ειτε μεγαλο!

Just now, sebastian said:

Κρατα το.... ετσι και αλλιως AMD δεν βαζω στο pc μου ουτε για format!

Εσύ δεν πρόκειται να βάλεις, αλλά η δικαιολογία που θα πεις, μαζί με άλλους fanboys για όποιον θέλει να πάρει AMD στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, θα είναι για τους κορυφαίους drivers της nVidia.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι εφόσον όπως λένε η 1070 είναι καλύτερη της 980Ti και αποδειχθεί ότι αποδίδει καλύτερα σύμφωνα με τα reviews, τότε με το που βγει η 1070 πχ στα 450 ευρώ, αυτομάτως η 980Ti θα πρέπει να πωλείται πχ 400 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Οπότε μεταχειρισμένη θα πρέπει να πωλείται ακόμα φθηνότερα. Το ξέρω ότι είναι μεγάλη η χασούρα για κάποιον που αγόρασε την 980Ti αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Για ποιο λόγο κάποιος να αγοράσει 'παλιά' κάρτα μεταχειρισμένη με χαμηλότερες επιδόσεις στα 400 ευρώ και να μην δώσει 50-70 παραπάνω για μια καινούργια και καλύτερη; Προσωπικά περιμένω την 1070/1060Ti και τις Polaris για να κατασταλάξω ποια κάρτα θα πάρω. Αλλά μάλλον για 1070 με βλέπω λόγω monitor 1440p.

8 hours ago, sebastian said:

Η 1080gtx απο κουτα εχει gaming clocks gaming τα 1800+Mhz εαν βαλουμε και το turbo ρολογακι που ειναι +100mhz το λιγοτερο απο το boost.

Το Turbo εξαρταται απο ASIC, VOLT, Temp & Tdp....

Ολες θα παιζουν 2050+Μhz

http://videocardz.com/59759/inno3d-announces-geforce-gtx-1080

• Graphics Clock-Base Clock (MHz): 1607
  • Boost Clock (MHz): 1733

πριν 6 λεπτά, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

Inno3D announces GeForce GTX 1080 | VideoCardz.com

Μια χαρα τα λεει ο seb.

Προφανως δεν γνωριζεις πως δουλεουν οι nvidia καρτες.

Με 1733 boost clock το turbo ρολοι ειναι 1800+mhz out of the box.

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1

πριν 11 λεπτά, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

Inno3D announces GeForce GTX 1080 | VideoCardz.com

H 770 που εχω , ειναι Turbo 1202 στα χαρτια , αλλα το turbo φτανει τα 1267 Mhz. Αν στις REFERENCE ειναι τοσο το turbo (στην προκειμενη 1733, υπολογιζε +/- 100Mhz. 1800 στανταρ. 

Σε custom υλοποιησεις με πολυ πιο καλα coolers, Δε μπορω να δω πως δε θα ειναι στα 1900 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα turbo clocks , και δε θα εχουν headroom +150 Mhz για o/c ;) 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 2

2 hours ago, Wizard! said:

Εσύ δεν πρόκειται να βάλεις, αλλά η δικαιολογία που θα πεις, μαζί με άλλους fanboys για όποιον θέλει να πάρει AMD στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, θα είναι για τους κορυφαίους drivers της nVidia.

Το turbo ρολοι εχει να κανει με a. ASIC, b. ταση στον πυρηνα, c. TEMP & TDP (σε κατασταση gaming).

Η καθε καρτα εχει δικο της turbo ρολοι με βαση τους παραμετρους που σας εγραψα. 

Inno 3d 980Ti με boost clock 1241Mhz

Μεχρι 60 βαθμους σε κατασταση gaming

Gaming ρολοι (turbo) 1365Mhz με ταση 1.8V

Gaming ρολοι (turbo) 1380Μhz με ταση +20mv στον πυρηνα

Πανω απο 60 βαθμους σε κατασταση gaming

Gaming ρολοι (turbo) 1.350Μhz με ταση 1.8v

Εαν βαρεσει TDP limit σε καποιο game, παλι το ρολοι πεφτει αναλογα

Το ASIC ειναι βασικο χαρακτηριστικο για το αρχικο TURBO ρολοι, πριν αρχισουν και βαρανε τα καμπανακια (tdp, temp). Η δικια μου ειχε 69, εαν ειχε 75 θα ειχε +25Mhz στο Turbo.

• Like 2