Jump to content

Τον Απρίλιο η αποκάλυψη, το καλοκαίρι η κυκλοφορία, για τις Pascal της Νvidia

yanni

Recommended Posts

Κουτοπονηρια ναι , ειναι συγκεκριμενα ατομα αυτα που θελουν να κανουν τους αλλους (τρομαρα τους) να πιστευουν οτι πουλανε γουρουνι στο σακι ;) 

Δε μου αρεσει απλα που καποιος τσουβαλιασε τους παντες :p Ειχα την ιδια ακριβως λογικη , οτι περιμενω κατι νεο , να παω σε κατι λιγο παλιοτερο , ομως αλλαξα αποψη γιατι ειμαι ηδη 2 γενιες πισω :) 

Μόλις τώρα, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

Αισιόδοξο σε βρίσκω! :hehe: 

Το λεω λογω υλοποιησης, αν και ασχετως υλοποιησης, eventually, λιγο καιρο μετα, θα πεσουν ολες οι καρτες κατω απο τα 450. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Κουτοπονηρια ναι , ειναι συγκεκριμενα ατομα αυτα που θελουν να κανουν τους αλλους (τρομαρα τους) να πιστευουν οτι πουλανε γουρουνι στο σακι ;) 

Δε μου αρεσει απλα που καποιος τσουβαλιασε τους παντες :p Ειχα την ιδια ακριβως λογικη , οτι περιμενω κατι νεο , να παω σε κατι λιγο παλιοτερο , ομως αλλαξα αποψη γιατι ειμαι ηδη 2 γενιες πισω :) 

Αλλο αυτο που λες εσυ ομως, και αλλο τα ποστ που ποσταρανε καποια κορακια διπλα.

Ειχα την 980Ti μεχρι πριν κανενα μηνα, η καρτα ητανε δυναμιτης σε 1440p, με διαφορα οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου, εβλεπα τα καρε που ειχα σε 1440p και δεν το πιστευa,  κοιταγα μηπως ειχα ξεχασει την αναλυση στο 1080P.

Με αυτα που διαβαζα διπλα, παραλιγο να πιστευψω και εγω οτι η ti ξαφνικα σαπισε και δεν κανει για πανω απο 720P:hehe:

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 2

Γι'αυτο συμφωνώ στο ότι ειναι κουτοπονηροι. Eventually ξερουμε οτι οι καρτες πεφτουν στα μεταχειρισμενα, γιατι ετσι θελει η μαμα nvidia :p Τι να κανουμε ομως; Το να τις απαξιωνουν τοσο ευκολα ορισμενοι , ειναι το λιγοτερο αστειο. Ο μονος λογος που θα παω σε νεα καρτα ειναι για να μην ειμαι και παλι εντελως πισω , και επειδη αλλαζω οχι και τοσο τακτικα τις καρτες πλεον. Αλλιως ανετα θα περιμενα να παρω σε καλη τιμη μια 980ti, ομως δε θα ζητουσα ΣΗΜΕΡΑ απο καποιον να την πουλησει 350€, επειδη θα φτασει τοσο σε κανα 5μηνο :p Ειπαμε , εχουμε και λιγη τσιπα πανω μας :)

Μόλις τώρα, το μέλος Trooper έγραψε:

Ένα 500άρακι μαζί με το μπλοκ νομίζω καλή τιμή θα είναι.

Ειδα διπλα 980τι με wb στα 650. Στα 500 αν την δωσεις σημερα, σα ψωμι θα φυγει. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Στο insomnia 2 φρεσκοτατες, EVGA 980Ti Classified απο 650 ευρω αρχικης τιμης στην αγγελια, φυγανε μετα απο αγριο παζαρι στα 550 ευρω.... 

Στα 550 ευρω εφυγε και η Ιnno 3d Ultra 980 Ti  που ειχα αλλα πριν 3 εβδομαδες (πριν βγουν τα νουμερα της 1080gtx) ομως και που ειχε αρχικη τιμη σαφως πιο χαμηλη απο Classified EVGA...

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Καλα Ορεστη πριν 3 βδομαδες που την πηρε ο φιλος την καρτα σου ομως δεν ξεραμε τι γινεται με τις νεες. Εκει ηταν καλη τιμη τα 550 που την εδωσες. Τωρα ειναι κλεψια...

3 minutes ago, icy20 said:

Καλα Ορεστη πριν 3 βδομαδες που την πηρε ο φιλος την καρτα σου ομως δεν ξεραμε τι γινεται με τις νεες. Εκει ηταν καλη τιμη τα 550 που την εδωσες. Τωρα ειναι κλεψια...

Μα αυτο λεω, σημερα η Ιnno 3d 980Τι θα ηταν στα 470 με 500 ευρω....οταν τα EVGA Classified 980Ti φευγουν στα 550 ευρω και ουτε σεντ παραπανω.

Έγινε επεξεργασία από sebastian
  • Like 2

πριν 11 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Eventually ξερουμε οτι οι καρτες πεφτουν στα μεταχειρισμενα, γιατι ετσι θελει η μαμα nvidia :p 

Διαφωνω καθετα σε αυτο(κοιτα να δεις μεχρι και για την οικονομικη κριση στην ελλαδα η Nvidia θα φταει:hehe:)

Τεχνολογικη εξελιξη λεγεται αυτο, μολις βγαινει το νεο και ταχυτερο/καλυτερο προιον, λογικο ειναι το προηγουμενο να χανει αξια.

Αυτο δεν συμβαινει μονο στις καρτες αλλα παντου, ειτε ειναι cpu, ειτε ειναι smartphone, ειτε ειναι αυτοκινητο ειτε ειναι οτιδηποτε.

Στο τελος θα μπουμε στην λογικη να ειναι μαπα οι επερχομενες καρτε, για να μην χασουν αξια αυτες που εχουμε κουμπωμενες στα Pc μας:hehe:

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Αν πάρει το μάτι σας καμιά Windforce G1 Ti πέστε το μου... Καλή ευκαιρία να κάνω sli :hehe:

Sent from my LG-H960

Με μια πολυ ευκολη αναζητηση παραδιπλα, στην 1η σελιδα ειδα στα 520 και 550€ αντιστοιχα αυτη που ζητας :p 

• Like 1

1 hour ago, sebastian said:

Δεν πιστευω ο

Αστον να λεει! 

Δεν πιστευω οτι βρεθηκε ανθρωπος που τα εδωσε τωρα αυτα τα λεφτα για την συγκεκριμενη. Οταν οι 980Τι classified γινονται στεγνο και αγριο παζαρι στα 550ευρω. 

Και επειδή με εκνεύρισες πάρα πολύ, πάρε να έχεις.... Απλά. Και δεν συγκρατώ καθόλου τα λόγια μου για εσένα γιατί το ύφος σου πέραν από ειρωνικό είναι και τουλάχιστον γλοιώδες. Αν φάω ban, έφαγα ας δούνε οι admin τον τρόπο ειρωνείας σου πρώτα και μετά ας κρίνουν. Είναι το κατατεθήριο από το web banking, έχω σβήσει το όνομα του ανθρώπου να μην φαίνεται και εξακολουθώ ν λέω πως, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά GTX1080 και πως οι custom λύσεις θα κυκλοφορήσουν για αγορά 10-15 ιουνίου κ μετά και την τιμή καινούριας όπου είναι 910 ευρώ, θεωρώ ότι έκανε μια χαρά αγορά ο φίλος που είναι και πάρα πολύ καλό παιδί παρεπιπτόντως έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν ;)

Untitled.jpg

2 minutes ago, Lerios said:

...την τιμή καινούριας όπου είναι 910 ευρώ...

Στην Ελλάδα... Αρκετοί πλέον αγοράζουν από εξωτερικό. Με δυσκολία, λόγω CC, αλλά εγώ πχ, δε θα έδινα τόσο μεγάλο ποσό, επειδή βαριέμαι να κάνω τη διαδικασία και να πάρω από έξω. Όπως έγραψα και πριν, τυχερός ήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είσαι ο κανόνας.

• Like 2

Λετε ολοι οτι θα πεσουν οι παλιες καρτες οταν βγουν οι καινουργιες αλλα δεν λετε οτι θα περασει κανα 6μηνο και αν πεσουν οσο λετε και ΑΝ ερθουν οι καινουργιες στις τιμες που υπολογιζεται γιατι συμφερει καποιους.

• Like 2

27 minutes ago, Lerios said:

Και επειδή με εκνεύρισες πάρα πολύ, πάρε να έχεις.... Απλά. Και δεν συγκρατώ καθόλου τα λόγια μου για εσένα γιατί το ύφος σου πέραν από ειρωνικό είναι και τουλάχιστον γλοιώδες. Αν φάω ban, έφαγα ας δούνε οι admin τον τρόπο ειρωνείας σου πρώτα και μετά ας κρίνουν. Είναι το κατατεθήριο από το web banking, έχω σβήσει το όνομα του ανθρώπου να μην φαίνεται και εξακολουθώ ν λέω πως, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά GTX1080 και πως οι custom λύσεις θα κυκλοφορήσουν για αγορά 10-15 ιουνίου κ μετά και την τιμή καινούριας όπου είναι 910 ευρώ, θεωρώ ότι έκανε μια χαρά αγορά ο φίλος που είναι και πάρα πολύ καλό παιδί παρεπιπτόντως έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν ;)

Untitled.jpg

Σορρυ που στο λεω αλλα εκανε μια χαρα αγορα για σενα. Οχι για εκεινον... 

• Like 1