Jump to content

Recommended Posts

πριν 17 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Περιμενε, μην ειναι τιποτα 6+2 GB Vram οι 1070 :hehe: 

Περα απο την πλακα δε το περιμενα... 

7+1! Να κρατουντιαι οι αναλογιες παρακαλω! Μωρε και να ναι, φωτια θα ειναι και αυτη...

• Like 2
πριν 3 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Προσωπικα περιμενω να δω σε τι τιμες θα ερθουν Ελλαδα :amen::hehe:

1$=1€ ελπιζω. Αν και μάλλον με την ελπιδα θα μεινω :p 

Μόλις τώρα, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

7+1! Να κρατουντιαι οι αναλογιες παρακαλω! Μωρε και να ναι, φωτια θα ειναι και αυτη...

:hehe:  Θα το παλεψω για 1080 μετα το καλοκαιρι παντως! Γιατι δεν αλλαζω τακτικα καρτες... Θα το παλεψω και για τραμπα επεξεργαστη (με καποιο "Κ" για να κανουμε κουμαντα). 

(edited)

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/667702-asus-gtx-980ti-matrix-platinum-oc-edition-6gb-gddr5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9/

Τρεχατε γιατι μιλαμε για φοβερη αρχιτεκτονικη! :hehe:

Να δω ποτε θα παψετε να γραφετε μ@λ@κιες....

Έγινε επεξεργασία από sebastian
  • Like 3
8 minutes ago, Lazy Dog said:

Προσωπικα περιμενω να δω σε τι τιμες θα ερθουν Ελλαδα :amen::hehe:

Ποιος αγοραζει απο Ελλαδα? Λολ

(edited)
6 minutes ago, icy20 said:

Ποιος αγοραζει απο Ελλαδα? Λολ

Εγω...always

Οταν ερχεται η αποφραδα ωρα του RMA σιγουρα γελαω παντως :)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

Ναι εδω το rma ειναι ολοι κορυφαιοι. Κανουν 2 βδομαδες να το ελεγξουν μονο... Αν ειναι απο σοβαρο μαγαζι εξω πιο γρηγορα κανει απο οτι εδω. 

• Like 1

Δεν ξερω που ψωνιζεις αλλά να το κοιταξεις :hehe:

Στο θεμα μας....φανταζομαι τι θα κανει το μεγαλο tsipaki :D

31 minutes ago, Lazy Dog said:

Δεν ξερω που ψωνιζεις αλλά να το κοιταξεις :hehe:

Στο θεμα μας....φανταζομαι τι θα κανει το μεγαλο tsipaki :D

Αυτο σκεφτομαι κ γω κ λεω να κρατηθω μεχρι 2017...

Οφ τοπικ αλλα ποσο σου εχει κανει rma καταστημα εδω Ελλαδα σε μερες? Επισης ποτε εστειλες τευταια φορα gpu κ σε ποιο καταστημα? 

(edited)

Τελευταιο RΜΑ ηταν σε μια 980 MSI...απο το κιτρινομαγαζο...πηγα απο εκει κ σε μια ωρα ειχα φυγει με νεα καρτα :lol:

Εγω θα περιμενω να δω τιμες πρωτα....

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
47 minutes ago, icy20 said:

Ναι εδω το rma ειναι ολοι κορυφαιοι. Κανουν 2 βδομαδες να το ελεγξουν απορρίψουν μονο... Αν ειναι απο σοβαρο μαγαζι εξω πιο γρηγορα κανει απο οτι εδω. 

fixed

Ετοιμάζω το νέο για την κεντρική και ο λόγος που το καθυστερώ λιγουλάκι είναι επειδή προσπαθώ να μαζέψω τα σαγόνι μου από το πάτωμα κοιτώντας το κομμάτι της παρουσίασης για το Simultaneous Multi Projection....

• Like 1
(edited)
2 hours ago, sebastian said:

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/667702-asus-gtx-980ti-matrix-platinum-oc-edition-6gb-gddr5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9/

Τρεχατε γιατι μιλαμε για φοβερη αρχιτεκτονικη! :hehe:

Να δω ποτε θα παψετε να γραφετε μ@λ@κιες....

Δεν μου αρέσει καθόλου το υφάκι ειρωνείας σου. Αν δν σου αρέσει μην το ανοίγεις και μη το βλέπεις. Η αγγελία μπήκε εχθές πριν βγουν οι 1080 και η τιμή μπήκε βάση του πόσο έχει καινούρια η συγκεκριμένη κάρτα οπότε να λείπουν οι κριτικές  οκ? Γράφουμε και μ@λ@κίες....

Έγινε επεξεργασία από Lerios
(edited)

9 minutes ago, Lerios said:

Δεν μου αρέσει καθόλου το υφάκι ειρωνείας σου. Αν δν σου αρέσει μην το ανοίγεις και μη το βλέπεις. Η αγγελία μπήκε εχθές πριν βγουν οι 1080 και η τιμή μπήκε βάση του πόσο έχει καινούρια η συγκεκριμένη κάρτα οπότε να λείπουν οι κριτικές  οκ? Γράφουμε και μ@λ@κίες....

Η επιλογη της αγγελιας ηταν με γνωμονα τιμης και το ποτε μπηκε (χτες 17.43  ) 

Οσο για το μ@λ@κιες : Aυτο δεν αφορα εσενα, αλλα τα λουλουδατα ποστ στις 2-3 προηγουμενες σελιδες περι αρχιτεκτονικης.

Oσο για το υφακι μου, αυτο ειναι και σε οποιον αρεσει...

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Βλεπω τουμπανη η 1080 και με ερχόμενο το battlefield 1 λεω να δωσω το διαμάντι μου. Ποσο παει το μαλλι αυτο τον καιρο??980ti classified με waterblock?

37 minutes ago, sebastian said:

τα λουλουδατα ποστ στις 2-3 προηγουμενες σελιδες περι αρχιτεκτονικης.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστεί και αυτό λουλουδάτο ποστ, αν ισχύουν τα 64ROPs που υποψιάζεται το Anandtech, ποια η γνώμη σου για τις επιδόσεις της 1080 έναντι της 980Ti σε 4K?

10 minutes ago, yanni said:

Με κίνδυνο να χαρακτηριστεί και αυτό λουλουδάτο ποστ, αν ισχύουν τα 64ROPs που υποψιάζεται το Anandtech, ποια η γνώμη σου για τις επιδόσεις της 1080 έναντι της 980Ti σε 4K?

Eχω πει οτι η 1080 θα ειναι παντου μπροστα απο την 980Τι

Εχω πει οτι η 1070 θα ειναι μπροστα σε 1080π και 1440π και θα ειναι οριακα πισω απο gtx titan / 980Ti σε 4Κ.

Αυτα...

Spoiler

• Like 1

1070 λουκουμάκι φαίνεται. Το θέμα ειναι να είναι οκ για ultra full hd ( 1920x1080 ) gaming 60fps. 

• Like 1
πριν 4 λεπτά, το μέλος sebastian έγραψε:

Eχω πει οτι η 1080 θα ειναι παντου μπροστα απο την 980Τι

Εχω πει οτι η 1070 θα ειναι μπροστα σε 1080π και 1440π και θα ειναι οριακα πισω απο gtx titan / 980Ti σε 4Κ.

Αυτα...

Reveal hidden contents

Πιστευεις οτι θα ειναι μπροστα 20-30% απο την 980ti?