n1ck0s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 Σκέφτομαι να πάρω τα Ζαλμαν 5.1 ακουστικά για το PC. Αυτή τη στιγμή έχω 5.1 Altec Lansing ηχεία, αλλά μετά τις 12 μου κάνουν παράπονα για το θόρυβο. Επειδή συνηθίζω να βλέπω ταινίες κατά τις 11-12 το βράδυ θέλω να πάρω ακουστικά 5.1 αλλά θέλω να τα έχω παράλληλα με τα ηχεία μου... δεν λέει να συνδέω-αποσυνδέω συνέχεια τόσα καλώδια.Γίνεται να μπούνε "παράλληλα"; Η σύνδεση είνια αναλογική και σκεφτόμουν να πάρω τρία ανταπτοράκια που χωρίζουν το ένα mini-jack σε δύο. Θα έχω πρόβλημα με την ισχύ ακόμα και αν ένα από τα δύο είνια κλειστό? Γενικά τι προτίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 κάτι θα χάσεις σε ποιότητα από τα adaptorάκια, αλλά δε βλέπω και κάποια άλλη λύση.η άλλη είναι να συνδέσεις 1 από τα 2 σε ψηφιακή έξοδο (αν κάποιο έχει την ανάλογη είσοδο),και να τα επιλέγεις από mixer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Τα ηχεία είναι αναλογικά... Φαντάζομαι kai τα headphones το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 φερνει το πλαισιο ενα πανελακι της ζαλμαν που εβγαζε 2 εισοδους για καθε καναλι με ξεχωριστους ελεγχους εντασης και χωρις να χανει σε ποιοτητα...το εχει παρει ενας φιλος μου αλλα με κατι ακουστικα 5.1 tης trust και ειναι αρκετα ευχαρηστιμενος...http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=28&Catalog_Id=1&Product_Id=190030&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=28βεβαια η τιμη του ειναι λιγο τσουχτερη.....δεν νομιζω να εκανε τοσο πολυ ομως τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Μάρτιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 προβλημα με την ισχυ δεν θα εχεις παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 10, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 80+ έχει αυτός ο ενισχυτής του Πλαισίου τον έχω δει. Είναι καλή φάση αλλά μαζί με τα ηχεία θα περάσω τα 100 και δεν γουστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Πληροφοριακά.http://www.cyberstores.gr/Product.asp?ProductID=92160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 παρε τα ανταπτορακια που χοριζουν το ενα jack σε δυο καικαθαρισες! και εγω εχω κανει το ιδιο και η ισχυς και αποδοση ειναιμια χαρα! και μαλιστα θα παρεις 3-4 τετοια με κοστος γυρω στα 3 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 10, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αυτό ήθελα να ακούσω! Σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να έχει το Πλαίσιο αντάπτορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 και σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα να πας θα βρεις!ξερεις....που να εχει καλωδια,κεραιες,τηλεκοντρολ...και αλλα τετοια σχετικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Μάρτιος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Πάντως το surround 5.1 των Zalman είναι λιγάκι μούφα. Δεν έχω καταφέρει να δω ταινία σε 5.1. Ίσως να μην κάνω κάτι καλά, δεν ξέρω. Πάντως καμία σχέση με ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Μα γιατί με ξενερώνεις τώρα... Τι εννοείς "Δεν έχω καταφέρει να δω ταινία σε 5.1"? Δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά των "πίσω" ηχείων από τα άλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 10, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 14:46] και σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα να πας θα βρεις!ξερεις....που να εχει καλωδια,κεραιες,τηλεκοντρολ...και αλλα τετοια σχετικα! Ναι μωρε το ξέρω, απλά θέλω να πάω Πλαίσιο και να τα βρω όλα... Αν είχε και τσιγάρα ακόμη καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από n1ck0s Ναι μωρε το ξέρω, απλά θέλω να πάω Πλαίσιο και να τα βρω όλα... Αν είχε και τσιγάρα ακόμη καλύτερα δεν νομίζω να έχει. τέτοια έχουν τα ηλεκτρονικάδικα (π.χ. Κατουμάς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 καλο θα ηταν να κοιταξεις και σε μεγαλο μαγαζι με μουσικα οργανα για τετοια....π.χ. νακας...το συγκεκριμενο μαγαζι πουλαει ετοιμα αλλα φτιαχνει και μονος του διαφορα βυσματα αναλογα την παραγγελια...και ισως ειναι λιγο καλυτερης ποιοτητας απο αυτα που θα σου πεσουν στο ηλεκτρονικαδικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 13, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.