Jump to content

Πληροφοριες για wc

Dr.Paneas

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι κ εγω για νερακι. Μετα τα υδραυλικα σχεδια, πηρα μια ιδεα (λεμε τωρα) στην σχολη. Οποτε το σκεφτομαι σοβαρα να στησω υδροψυξη, καθως πιστευω θα ειναι μια καλη εμπειρια να χαλασω ένα ακομα μηχανημα με έναν ακομα διαφορετικο τρόπο ( banana ).

Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας, καθως πολλοι απο εσας ειστε ειδήμων στο άθλημα της υδροψυξης, να μου προτεινετε καποια tutorials ή κατι τελος παντων που θα με βοηθησει να αρχισω να ασχολουμαι με αυτο ώστε να ξέρω τι γίνεται μέσα στο case μου.

Ευχαριστω προκαταβολικά για την βοήθεια;)

Διαβασα, εχω πολλες αποριες, οποτε πιστευω οτι αν ειχατε καποιο link (γιατι κ εγω βρισκω Links στο google, αλλα σκοπος ειναι να το εγκρινετε εσεις, οι masters) που να εχει εναν οδηγο ή καποια βασικα πραγματα για να αρχισει κανεις να μαθει τι χρειαζεται, πως λειτουργει κλπ.

btw Οbi, μην μιλας για ψυκτρες. Ειπα να μην χρησιμοποιησω σφυρι με την Mugen και κοπηκα. Μετα την πηγα στο πλαισιο να την περασουν αυτοι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.