Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Ενδιαφερομαι κ εγω για νερακι. Μετα τα υδραυλικα σχεδια, πηρα μια ιδεα (λεμε τωρα) στην σχολη. Οποτε το σκεφτομαι σοβαρα να στησω υδροψυξη, καθως πιστευω θα ειναι μια καλη εμπειρια να χαλασω ένα ακομα μηχανημα με έναν ακομα διαφορετικο τρόπο ( banana ). Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας, καθως πολλοι απο εσας ειστε ειδήμων στο άθλημα της υδροψυξης, να μου προτεινετε καποια tutorials ή κατι τελος παντων που θα με βοηθησει να αρχισω να ασχολουμαι με αυτο ώστε να ξέρω τι γίνεται μέσα στο case μου. Ευχαριστω προκαταβολικά για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Ιούνιος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Οπότε σε βλέπω να αφήνεις σφυριά και ψύκτρες στην ησυχία τους...!Διάβασε λίγο στο υποφορουμ για το watercooling και οτι αποριες έχεις εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Διαβασα, εχω πολλες αποριες, οποτε πιστευω οτι αν ειχατε καποιο link (γιατι κ εγω βρισκω Links στο google, αλλα σκοπος ειναι να το εγκρινετε εσεις, οι masters) που να εχει εναν οδηγο ή καποια βασικα πραγματα για να αρχισει κανεις να μαθει τι χρειαζεται, πως λειτουργει κλπ. btw Οbi, μην μιλας για ψυκτρες. Ειπα να μην χρησιμοποιησω σφυρι με την Mugen και κοπηκα. Μετα την πηγα στο πλαισιο να την περασουν αυτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 κάποιος είχε γράψει έναν καλό οδηγό στο lab ψάξε εκεί διάβασε τον και εξέφρασε απορίες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.