env0y Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2016 (edited) Γεια σας, Τώρα που η Corsair αξιώθηκε να βγάλει το Corsair SCIMITAR RGB MOBA/MMO σε μαύρο χρώμα μου κίνησε το ενδιαφέρον για το επερχόμενο MMO The Devision. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει η high end τιμή του; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2016 από env0y Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2016 (edited) πριν 15 ώρες, το μέλος env0y έγραψε: Γεια σας, Τώρα που η Corsair αξιώθηκε να βγάλει το Corsair SCIMITAR RGB MOBA/MMO σε μαύρο χρώμα μου κίνησε το ενδιαφέρον για το επερχόμενο MMO The Devision. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει η high end τιμή του; Μάλλον εννοείς για το " Τhe Division". Κοίτα ,από τις 3 συνολικά beta περιόδους που δοκίμασα και έλιωσα -πάνω από 10 ώρες η κάθε μία- με τα όσα υπάρχον skills κλπ που είχε, με ποντίκι "για fps" ( rz deathadder 13 ) δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και να ήθελα επιπλέον πλήκτρα. Προσωπικά, αν συμπεριλάβουμε και την υψηλή τιμή του, δε νομίζω ότι θα σου δώσει το κάτι παραπάνω από ένα καλό και ποιοτικό ποντίκι της μισής τιμής. Πιστεύω ότι τα ποντίκια τέτοιου στυλ όπως το SCIMITAR προορίζονται περισσότερο για παιχνίδια τύπου LoL, HoTS, Smite και τα συναφή. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts