tempo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 (edited) καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Σε έναν υπολογιστή υπάρχουν τα windows 7 καθώς και το office (τα οποία δεν έκανα εγώ εγκατάσταση οπότε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες). Εγώ δημιούργησα μερικούς νέους χρήστες ως "τυπικούς χρήστες". Έτσι εκτός απο τον λογαριασμό του διαχειριστή (admin) υπάρχουν και 3 τυπικοί χρήστες. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω login ως τυπικός χρήστης (με οποιονδήποτε απο τους 3 λογαριασμούς τυπικών χρηστών) δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το office. Τα προγράμματα word,excel κλπ δεν μπορούν να ανοίξουν καθώς ούτε και ο media player. Έχετε μήπως κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και ίσως κάποια πρόταση για λύση; *** δεν ξέρω αν παίζει ρόλο άλλα κατά την είσοδο ως τυπικός χρήστης λαμβάνω μήνυμα ότι "Δεν είναι εγκατεστημένο το .NET framework 4" Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2016 από tempo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 25, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2016 Τα MS Office και ο Media Player δεν έχουν dependency το .NET 4, οπότε δεν έχει σχέση. Αν το μήνυμα όμως δεν σου βγαίνει στον admin, τότε κάτι παίζει με τα δικαιώματα. Υποψιάζομαι ότι οι Administrators έχουν δικαιώματα μόνο στο PC και οι απλοί users δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα read rights. Αν κάνεις κάποιον από αυτούς τους χρήστες administrator, λειτουργούν όλα σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Φεβρουάριος 26, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2016 7 hours ago, jpavly said: Αν κάνεις κάποιον από αυτούς τους χρήστες administrator, λειτουργούν όλα σωστά; ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος tempo έγραψε: ναι Θα πρέπει να δεις τα security settings σε program files folders κλπ, οι απλοί χρήστες ίσως λείπουν από εκεί για κάποιο λόγο. Ο χρήστης που έκανες administrator, αν γίνει πάλι απλός, λειτουργεί ή έχει πάλι πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts