morpheus Μάρτιος 20, 2005 #61 Μάρτιος 20, 2005 Πληροδοριακα καμια TFT αποσες ξερω δεν ειναι 4:3 αλλα 5:4 για αυτο και εχουν αναλυση 1280χ1024 που ειναι 5:4 και οχι 4:3
loki Μάρτιος 30, 2005 #65 Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d [28-03-2005 15:32] Τι εγινε? την πηρε τελικα κανενας? Βεβαιως και την πηρε καποιος αλλα δεν ξερω αν την παρελαβε κιολας... εμενα αυριο ληγει η αρχικη διορια των 15 ημερων για παραδοση απο την dell και ακομα τιποτα!Πηρα τηλ. και μου ειπαν να ξανακαλεσω απο βδομαδα γιατι ειναι ακομη στο σταδιο παραγωγης λογω αυξημενης ζητησης:rant: :rant:
Σκόλικας Μάρτιος 31, 2005 #66 Μάρτιος 31, 2005 Κι εδώ τα ίδια.Πήρα τηλέφωνο μόλις, μετά απο 10 μέρες και μου είπανε τα ίδια.Μου είπανε να ξαναπάρω τη Τρίτη.
kv3d Μάρτιος 31, 2005 #67 Μάρτιος 31, 2005 Πολυ σπαστικο να σου λενε 10μερες και να ενωουνε 15-30.Εκτιμω πολυ την ειληκρινεια,ας λεγανε εξαρχης χρονο παραδοσης πιο κοντα στη πραγματικοτητα ,δεν καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια να λενε σαχλαμαρες και μετα να αποδεικνιονται αναξιοπιστοι....Αχχχ, τα ειπα και ξεθημανα
loki Απρίλιος 4, 2005 #68 Απρίλιος 4, 2005 Ενταξει δεν θελω ανησυχιες την οθονη δεν την εχει παραλαβει κανεις στην Ελλαδα και οι πρωτοι τυχεροι θα την παραλαβουν (ελπιζω να ειμαι μεσα σ' αυτους) κατα τα μεσα Απριλη αν δεν εχουμε απροοπτα.... Ως τοτε μπορουμε να την χαζευουμε αφοβα σε διαφορα sites ανα τον κοσμο...!!!:cry: :cry:
Digi_Aspirin Απρίλιος 6, 2005 Author #69 Απρίλιος 6, 2005 'Οσοι πρόλαβαν πρόλαβαν στα 830 χωρίς ΦΠΑ. Νέα τιμή από την Dell 1064 χωρίς ΦΠΑ.
loki Απρίλιος 15, 2005 #70 Απρίλιος 15, 2005 Παλιολαμόγια τσακωσατε τις οθονες σας εχθές και δεν το λετε ουτε του ΠΑΠΑ!! :whistling :whistling Είναι της μόδας φαινεται....
loki Απρίλιος 16, 2005 #72 Απρίλιος 16, 2005 Ενταξει δεν με πειθετε οτι δεν την εχει παραλαβει κανεις μεχρι σημερα!! Ας κανω εγω λοιπον την αρχη λεγοντας σας πως η οθονη συνδυαζεται αψογα με ενα πληκτρολογιο και mouse bluetooth τά οποια παιρνεις μαζι σου στο κρεβατι και κανεις απο κει ολες τις εργασιες σου τις κρυες νυχτες του χειμώνα... ουπς σχεδον ολες!Η οθονη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακομα και σε σχεση με την 2005fpw ομως υπολειπεται σε χρωματικη αποδοση συγκρινομενη με το μικρο της αδερφακι.Τα πραγματα δεν ειναι τόσο τραγικα οπως διαβαζα σε διαφορα sites ανα την υφηλιο ομως η διαφορα ειναι υπαρκτη...Οποιος την εχει αποκτησει ας μοιραστει μαζι μας τις ρυθμισεις με τις οποιες την δουλευει προκειμενου να ξεπερασουμε και αυτον τον σκόπελο Υ.Γ.1 Επιτέλους μια οθόνη που το μαυρο το απεικονιζει με κατι παραπανω απο βαθύ γκρι Υ.Γ.2 Το ghosting ειναι γεγονος οχι τρομερο αλλα μου ειχαν δημιουργηθει μεγαλυτερες προσδοκιες
Σκόλικας Απρίλιος 17, 2005 #73 Απρίλιος 17, 2005 Παράγγειλα την οθόνη 21 του Μάρτη και αφού έχει αλλάξει η ημερομήνία παράδοσης 100 φορές μέχρι στιγμής μου είπανε να την αναμένω εντός της μεγάλης εβδομάδος (26/4). Έτσι όπως πάνε του χρόνου έτσι καιρό ίσως την έχω.
K.K Απρίλιος 17, 2005 #74 Απρίλιος 17, 2005 Παιδιά οι οθόνες αυτές είναι καταπληκτικές και με εξαιρετική φωτεινότητα. Χτυπήστε την να μας πείτε εντυπώσεις.........
loki Απρίλιος 18, 2005 #75 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Σκόλικας [Χθες, στις 21:18] Παράγγειλα την οθόνη 21 του Μάρτη και αφού έχει αλλάξει η ημερομήνία παράδοσης 100 φορές μέχρι στιγμής μου είπανε να την αναμένω εντός της μεγάλης εβδομάδος (26/4). Έτσι όπως πάνε του χρόνου έτσι καιρό ίσως την έχω. Σε καταλαβαινω απολυτα φιλτατε Σκολικα αλλά πιστεψε με αξιζει η αναμονη μολις την παραλαβεις με το καλο θα τα ξεχασεις και θα τα δεις ΟΛΑ!! :magic: Δεν παιζεται η ρουφιανα . Ενα τελειως αλλοκοτο πραγμα ειναι οτι η οθονη γραφει MADE IN CHINA ενω η 2005fpw μου ηταν made in uk και ειχα την εντυπωση οτι οι οθονες που προοριζονται για Ευρωπη κατασκευαζονται αποκλειστικα στην Ιρλανδια, ξερει κανεις τιποτα??
sPi Απρίλιος 18, 2005 #76 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Σκόλικας [Χθες, στις 21:18] Παράγγειλα την οθόνη 21 του Μάρτη και αφού έχει αλλάξει η ημερομήνία παράδοσης 100 φορές μέχρι στιγμής μου είπανε να την αναμένω εντός της μεγάλης εβδομάδος (26/4). Επίσης. Παραγγελία στις 17/03 και απο 12/04 πήγε 14,16,18... και σταμάτησε στις 26
Σκόλικας Απρίλιος 26, 2005 #78 Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από -sPi- [18-04-2005 15:49] Επίσης. Παραγγελία στις 17/03 και απο 12/04 πήγε 14,16,18... και σταμάτησε στις 26 Στο site της dell λέει ημερομηνία παράδοσης 27/4 και οτι την πακεταρανε για Ελλάδα 22/4. Πήρα όμως τηλέφωνο μόλις, και μου λένε να την περιμένω τέλος της επόμενης εβδομάδας Mε ΄σενα sPi τιεχει γίνει. :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :devil: :devil: :devil: :devil: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
loki Απρίλιος 26, 2005 #79 Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από loki [15-04-2005 15:43] Παλιολαμόγια τσακωσατε τις οθονες σας εχθές και δεν το λετε ουτε του ΠΑΠΑ!! :whistling :whistling Είναι της μόδας φαινεται.... Ρε παιδια και γω που νομιζα οτι την ειχαμε παραλαβει ολοι τοτε τελικα απο τι φαινεται επαιζα εν αγνοια μου με τον πονο σας . Και να φανταστειτε οτι την παραγγειλαμε με διαφορα 4-5 ημερων... Και να σας ερθει θα σας εχει βγει ξινη, η ψυχολογικη ευφορια μιας τετοιας θρυλικης αγορας καταστραφηκε το τελος του κοσμου πλησιαζει... ουπς το παρακανα λιγο:whistling
sPi Απρίλιος 26, 2005 #80 Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Σκόλικας [Σήμερα, στις 12:20] Στο site της dell λέει ημερομηνία παράδοσης 27/4 και οτι την πακεταρανε για Ελλάδα 22/4. Πήρα όμως τηλέφωνο μόλις, και μου λένε να την περιμένω τέλος της επόμενης εβδομάδας Mε ΄σενα sPi τιεχει γίνει. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο... τέλος επόμενης εβδομάδας ε? :> Δεν πήρα τηλ, ήλπιζα οτι το 27 θα ήταν ακριβές... Βραζιλιάνα με ζώνη παρθενίας έχει προκύψει... Ελα ελα οθονούλα ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.