Jump to content

Dell 2405FPW

Digi_Aspirin

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από loki

.... αν και δεν εχει περασει εβδομάδα που επεστρεψα την 2005fpw λογω του γνωστου προβληματος με το backlight.

Αληθεια τι πολιτικη ακολουθει σε αυτο το θεμα (επιστροφη) η dell europe??

Οποιος πάρει αυτή την οθόνη με 1920Χτάδε ανάλυση πρέπει να έχει και 2 6800GT SLI για να παίζει τα παιχνίδια του και κάθε τόσο να παίρνει και την τελευταία κάρτα γραφικών.Κατά την δική μου άποψη είναι καλύτερα να πάρεις την 20άρα.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Τα games δεν ειναι το ποιο σημαντικο πραγμα για ολους, το 1920Χ1200 ειναι τελειο για ολες τις αλλες δουλειες και οι 24" για ταινιες

σωστό, αλλά με σχεδόν 1000 ευρώ είσαι πολύ κοντά στην αγορά ενός φτηνού projectorα, οπότε μόνο το επιπλέον desktop είναι που πληρώνεις (εντάξει projector 800*600 ή 854*480 αλλά τα dvd δεν έχουν και καμιά τρομερή ανάλυση)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:09]

Αληθεια τι πολιτικη ακολουθει σε αυτο το θεμα (επιστροφη) η dell europe??

Πολυ απλα και πολιτισμένα τους παρουσιασα το προβλημα και με ρωτησαν αν θελω καποια αλλη οθονη η τα χρηματα μου πισω, τους ρωρησα για την 24αρα δεν ειχε ερθει ακομα και ετσι πηρα πισω τα χρηματα.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 12:35]

Οποιος πάρει αυτή την οθόνη με 1920Χτάδε ανάλυση πρέπει να έχει και 2 6800GT SLI για να παίζει τα παιχνίδια του και κάθε τόσο να παίρνει και την τελευταία κάρτα γραφικών.Κατά την δική μου άποψη είναι καλύτερα να πάρεις την 20άρα.

Μπορεις αν θες να βλεπεις τα DVDια σου στην 24 και να παιζεις τα παιχνιδακια σου σε 20αρα αφου θα μαυρισει ο γυρω φοντος για να προσαρμοστει η οθονη στην αναλυση επιπροσθετως δεν υπαρχουν μονο fps παιχνιδια.... adventure και strategy περνουν σε αλλη διασταση με μια τετοια οθονη

Αρχική απάντηση από loki

Πολυ απλα και πολιτισμένα τους παρουσιασα το προβλημα και με ρωτησαν αν θελω καποια αλλη οθονη η τα χρηματα μου πισω, τους ρωρησα για την 24αρα δεν ειχε ερθει ακομα και ετσι πηρα πισω τα χρηματα.

Καλή πολτιική. Κι εγώ άλλο ένα θύμα.

Έχει DVI είσοδο; Ρυθμίζεται το ύψος; (ή μόνο εμπρός πίσω);

H 2405 ειναι PVA αν δεν κανω λαθος και δεν εχω διαβασει για προβληματα με το backlight της,

Αρχική απάντηση από morph....

Έχει DVI είσοδο; Ρυθμίζεται το ύψος; (ή μόνο εμπρός πίσω);

Ναι και στα 2

Παιδες το θεμα εχει ως εξης βλεπω οτι ψηνεστε αρκετοι εγω λεω οτι την τριτη με το καλο την κλεινω οσοι πιστοι προσελθετε μπας και γινει καμμια ομαδικη και γλιτωσουμε τιποτις... το προβλημα με το backlight ηταν της 2005 επειδη το panel ηταν SIPS απο την LG, της 2405 ειναι PVA απο την SAMSUNG με οτι καλα και κακα συνεπαγεται αυτο....

παιδια να ρωτησω κατι για να ειμαστε ρεαλιστες.Προσφατα πηρε ενας φιλος μου την 20"αρα.Τα 1600Χ1080 τα εχει η 6800 ΓΤ με λιγο ζορι αλλα τα 1900Χ1200 ουτε καν.Λοιπον παιχνιδι σε native αναλυση δεν θα βγει σε αυτη την οθονη ας μην γελιομαστε,τι γινεται με τα 1280Χ1024 πχ???

Επισης υπαρχει καποιο αξιολογο μηχανημα ωστε να την χρισημοποιουμε και σαν TV??

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:09]

παιδια να ρωτησω κατι για να ειμαστε ρεαλιστες.Προσφατα πηρε ενας φιλος μου την 20"αρα.Τα 1600Χ1080 τα εχει η 6800 ΓΤ με λιγο ζορι αλλα τα 1900Χ1200 ουτε καν.Λοιπον παιχνιδι σε native αναλυση δεν θα βγει σε αυτη την οθονη ας μην γελιομαστε,τι γινεται με τα 1280Χ1024 πχ???

Επισης υπαρχει καποιο αξιολογο μηχανημα ωστε να την χρισημοποιουμε και σαν TV??

Βερι γκουντ κουεστιον....:T:

Αν παιξει με μαυρα πλαισια γυρω γυρω θα ειναι μια χαρα, αν πας να γεμισεις ολη την οθονη θα χασεις αρκετα σε ποιοτητα, φυσικα καποιος ελεγε οτι ισως η 960Χ600 με ΑΑ να δινει καλα αποτελεσματα αφου καθε pixel εκει θα αποτελειται απο 4 πραγματικα Pixels

"I am running an MSI 6600GT AGP and it runs the 1920x1200x32 no problems whatsoever, I didn't even have to install the monitor driver for it to re-adjust itself from my 2005fpw's max setting. I have also played quite a bit of CS:S and it looks great at 1680x1050, so the scaling on this works great. If you are worried about having a midrange card and pushing the native resolution in gaming its not much of a problem."

http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1027374138#post1027374138

Τελικά η 2405 έχει PVA Panel? Αν ναι αυτό μου είναι πολύ ευχάριστο! Νομίζω οτι αυτά είναι τα κλύτερα για γραφικά (ίσως όχι για παιχνίδια, που δεν ασχολούμαι)

Με μια nvidia fx5600 (MSI με 128ΜΒ) που έχω, θα μπορεί να πιάσει τη native ανάλυση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.