spc Μάρτιος 5, 2006 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wiredΑπό την άλλη ξέρει κανείς τι είναι ένα 50εύρω που εμφανίζεται όταν πας να κάνεις παραγγελία πχ μια οθόνη από την dell ελλάδος; Αν δεν κάνω λάθος, μεταφορικά (καθώς όλα έρχονται από εξωτερικό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 5, 2006 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 :SΔηλαδή καπέλο; Και γιατί το έχουν ξεχωριστά; Μάλλον κάτι άλλο είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 5, 2006 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired :SΔηλαδή καπέλο; Και γιατί το έχουν ξεχωριστά; Δεν καταλαβαίνω γιατί τα μεταφορικά είναι καπέλο...Αν δλδ ήταν μέσα στην τιμή θα ήσουν ευχαριστημένος;Αρχική απάντηση από totally_wired Μάλλον κάτι άλλο είναι... Αναμένουμε νέα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 5, 2006 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Όταν εγώ βλέπω μια οθόνη που κάνει 600 ευρώ ξέρω ότι κάνει 600 ευρώ.Κανονικά τα μεταφορικά από το εξωτερικό, στην ελλάδα τα βάζει μέσα στην τιμή η dell της κάθε οθόνης.Είναι λογικό να έρχετε μια μια οθόνη;Φυσικά και θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι ξέρω ότι η dell έχει 600 ευρώ και η ACER έχει και αυτή 600. Επιλέγω να αγοράσω την dell και ένα βήμα πριν το checkout σκάει το κάπελο του 50άρικου. Και εγώ πες ότι θα πάω στην κηφίσιας στην dell να την αγοράσω, με την ίδια λογική που θα πάω στο e-shop, έχοντας κάνει την αγορά online. Δηλαδή εάν πήγαινα στο e-shop θα μου έλεγαν πλήρωσε μας τα μεταφορικά από την ιταλία για την acer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 5, 2006 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wiredΕίναι λογικό να έρχετε μια μια οθόνη;Λογικό ή όχι, έτσι δουλεύει η Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 5, 2006 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από spc Λογικό ή όχι, έτσι δουλεύει η Dell. Lol καλά αυτό ξαναπέστο.Έτσι ανοίγω και εγώ όποια αντιπροσωπία θέλετε. Ακόμα και της maibach Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 5, 2006 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Καλό θα ήταν να τσιμπάει και καμιά έκπτωση σαν εταιρεία και να την μεταφέρει στον καταναλωτή. Ζητάω πολλά, το ξέρω. To infoshop την έχει 100 ευρώ φτηνότερα, απ' ότι το online της Dell.gr Rec. Price to pay incl. VAT EUR 1355,41 All prices include delivery Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2006 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wiredΑκόμα και της maibach MaYbach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 16, 2006 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Γιατι μια οθονη σαν και αυτη εχει μεινει ακομη στο TCO '99 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 16, 2006 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas Γιατι μια οθονη σαν και αυτη εχει μεινει ακομη στο TCO '99 ??? Λογω χρωματος των πλαστικων της Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMikR0n Μάρτιος 16, 2006 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Κάντε μου μια δώρο... Δεν μπορω να την βλέπω διπλα στην 2005 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 17, 2006 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:40] Λογω χρωματος των πλαστικων της E..?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 17, 2006 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 00:17] Γιατι μια οθονη σαν και αυτη εχει μεινει ακομη στο TCO '99 ??? Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:40] Λογω χρωματος των πλαστικων της και μενα ψιλοχαζο μου ακουγεται. εχει να κανει με το ποσο ξεκουραστο ειναι το χρωμα του πλαισιου...........λεπτομερειες δεν ξερω ακριβως. αυτες δηλαδη με μαυρο πλαισιο εχουν tco 99 ενω οι αλλες με γκρι ασπρο 03. και καλα πιο ξεκουραστες οι ασπρουλιαρες.....τι να πω......ισως να εχουν και δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 17, 2006 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Μισο λεπτο ρε παιδια ακομα και αν παιζει καποιο ρολο το χρωμα του πλαισιου τα κορυφαια χαρακτηριστικα που εχει σαν οθονη δεν επρεπε να την πανε μπροστα?? Δειτε και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/TCO_Certification#TCO.2703ErgonomicsDimensions and functions Safety, stability, and strength User-friendliness Material characteristics EmissionsEmissions of electric and magnetic fields Chemical emissions EcologyManufacturing and maintenance Environmentally hazardous substances Recycling Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 17, 2006 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Όντως παιδες ισχύει. Όλες οι μάυρες οθόνες δεν πληρούν τις προδιαγραφές TCO03.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 17, 2006 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Mην πηγαινετε κοντρα στον unsto. Δεν εχει νοημα! Εχει δικιο...CRT 22" NEC FE2111 η μπεζ TCO03, και η μαυρη TCO99... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2006 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma και μενα ψιλοχαζο μου ακουγεται. εχει να κανει με το ποσο ξεκουραστο ειναι το χρωμα του πλαισιου...........λεπτομερειες δεν ξερω ακριβως. αυτες δηλαδη με μαυρο πλαισιο εχουν tco 99 ενω οι αλλες με γκρι ασπρο 03. και καλα πιο ξεκουραστες οι ασπρουλιαρες.....τι να πω......ισως να εχουν και δικιο Μπα μωρέ, μάλλον δεν έχουν δίκιο αυτοί που έφτιαξαν το TCO, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 17, 2006 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Καλά τα λέτε, αλλά το χρώμα στα πλαστικά δεν παίζει ρόλο στο TCO 03 Αν θέτε, διαβάστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 17, 2006 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 αν και λιγο μεγαλο το pdf.....περιπου 111 σελιδες το καθεναεκατσα και το μελετησα καπως.η κυρια διαφορα βρισκεται στην κατηγορια visual ergonomics οπου το μαυρο πλαστικο πλαισιο εχει διαφορετικη αναλογια contrast σε reflection&gloss εναντι των ασπρων/γκρι πλαισιων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2006 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:52] Καλά τα λέτε, αλλά το χρώμα στα πλαστικά δεν παίζει ρόλο στο TCO 03 Αν θέτε, διαβάστε. Απ' όσο ξέρω παίζει. Όσον αφορά τον λόγο, δεν το έχω ψάξει αναλυτικά αλλά, αν δεν κάνω λάθος, έχει να κάνει με το ότι το άσπρο πλαίσιο είναι πιο ξεκούραστο από το μαύρο. Επίσης έχω ακούσει και για περιβαλλοντικούς λόγους που έχουν να κάνουν με το μαύρο χρώμα του πλαστικού. Από το link που έδωσες έχω την εντύπωση (δεν το διάβασα πολύ αναλυτικά) ότι επιβεβαιώνονται τα παραπάνω. Πχ: Αρχική απάντηση από greekfragmaη κυρια διαφορα βρισκεται στην κατηγορια visual ergonomics οπου το μαυρο πλαστικο πλαισιο εχει διαφορετικη αναλογια contrast σε reflection&gloss εναντι των ασπρων/γκρι πλαισιων? Το δικό σου συμπέρασμα από που προέκυψε (από το link σου); Αυτό επίσης βλέπω να επιβεβαιώνεται και στην πράξη: Το ίδιο μοντέλο οθόνης σε λευκό έχει 03 ενώ σε μαύρο 99. Έχεις δει μαύρη οθόνη με 03; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.