Jump to content

Dell 2405FPW

Digi_Aspirin

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από -sPi- [Χθες, στις 16:15]

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο... τέλος επόμενης εβδομάδας ε? :>

Δεν πήρα τηλ, ήλπιζα οτι το 27 θα ήταν ακριβές...

Βραζιλιάνα με ζώνη παρθενίας έχει προκύψει...

Ελα ελα οθονούλα ... :kiss:

Λες να ζητήσουμε κάποια αποζημίωση.Σκέφτομαι να ζητήσω,δεν χάνουμε τίποτα.Έχουνε περάσει 40 μέρες σχεδόν και ούτε ένα τηλέφωνο να μας πουνε οτι η ημερομηνία παράδοσης που λέει στο site τους δεν ισχύει.Μας δουλεύουν ψηλό γαζί ... άτιμα σκουλήκια.

:devil: :dots: :bye:

Σκόλιξ σου ήρθε?

Αύριο το περιμένω το μωρό, με πήραν απο την μεταφορική - πέρασαν σήμερα και έλειπα :X:

Υπόσχομαι φωτό μέσα στο ΣΚ... απο το ενσωματωμένο card reader :hehe:

Αρχική απάντηση από -sPi- [Σήμερα, στις 12:57]

Σκόλιξ σου ήρθε?

Αύριο το περιμένω το μωρό, με πήραν απο την μεταφορική - πέρασαν σήμερα και έλειπα :X:

Υπόσχομαι φωτό μέσα στο ΣΚ... απο το ενσωματωμένο card reader :hehe:

Πήρα τηλέφωνο το μεσημέρι, τα μώρα ήρθανε την τρίτη στην Αθήνα και επειδή βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αύριο λογικά πρέπει να την έχω μου λένε.Φοβάμαι πολύ οτι ούτε αύριο θα την έχω.

Ξέρεις απο πια ταχυμεταφορική εταιρία σε πήρανε τηλέφωνο;

Εγώ την παρέλαβα εχθές το απόγευμα. Από το courier ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Πέρασαν μια από το σπίτι έλειπα μου τηλεφώνησαν και ξαναπέρασαν αργότερα με ραντεβού.

Για την οθόνη τι να σας πω. Απλά υπέροχη, Αυτή την οθόνη δεν μπορείς να την χορτάσεις!!!

... και μενα πριν 60 δευτερόλεπτα.

γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι γιούπι

πάω τώρα να ανοίξω το κουτί.

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

ΟΚ Παιδιά.

Πρώτες φωτό:

Πρίν

IMG_2360.jpg

Μαζί

IMG_2368.jpg

Μετά

IMG_2369.jpg

CS:Source

IMG_2370.jpg

Περί της ταχύτητας αέρος του σπουργιτιού (αφρικανικού)

IMG_2372.jpg

CS:Source

IMG_2378.jpg

Πιό μεγάλες, υπάρχουν εδώ:

http://spiphoto.blogspot.com/

Η άλλη οθόνη που παίζει στις φωτογραφίες είναι μια CRT Samsung 1100DF 21'' me 20'' ορατό πλαίσιο, την δούλευα 1600x1200

Οι φωτό είναι φλού :X: (δεν μου αρέσει το φλάς), αλλα είναι για να δείτε αναλογίες και όγκους.

Εντυπώσεις, αφού την δουλέψω λίγο ακόμα, είναι το πρώτο μου TFT και με εχει μπερδέψει :o

ελαφρώς ΟΤ, αλλά σήμερα η LG έβγαλε προσφορά την 2320Τ (23'' Wide)

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL23&globalCode=L2320AL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING

~1.000 (τελική με ΦΠΑ).

Σημείωση: Η εγγύηση 0 pixel της LG ισχύει μέχρι τις 19'' ;)

Αρχική απάντηση από spc

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL23&globalCode=L2320AL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING

~1.000 (τελική με ΦΠΑ).

Σημείωση : Response Time : 25 ms

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 14:08]

~1.000 (τελική με ΦΠΑ).

Σε κάποια reviews λένε ότι δεν είναι και πολύ καλό monitor. Βασικό μειονέκτημα είναι ότι η native ανάλυση 1920x1200 βγαίνει μόνο στο αναλογικό και όχι στο ψηφιακό. Στα θετικά, εκτός της τιμής, είναι το Media Station με τις πολλές εισόδους. Σε πολλά μαγαζιά στην Ελλάδα πωλείται κάτω από 1000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ. Φυσικά προλαβαίνετε ακόμη να το αγοράσετε από το Zero1 με 2472 ευρώ :p

Εγώ τελικά το αποφάσισα και παρήγγειλα το 2405FPW από τη Dell (φωτιά να με κάψει). Δυστυχώς η τιμή μαζί με την προσφορά έχει ανέβει πάνω από 1000 ευρώ ενώ και η καθστέρηση είναι σχεδόν 45 μέρες :( Δε μπορούσα να περιμένω όμως ... :jump:

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.