Digi_Aspirin Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το νέο μοντέλο της Dell και σκέφτηκα να κάνω μία αναφορά. Μιλάω για την 2405FPW εδώΗ οθόνη μάλλον φοράει αυτό το πάνελΣτην Αμερική απ'ότι διαβάζω άρχισαν να παραλαμβάνουν τις πρώτες οθόνες και μέχρι στιγμής μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.Πληροφοριακά η Dell Ελλάδος την δίνει τελική τιμή σε ιδιώτες 830+ΦΠΑ 979 Ευρο τελική.Ψήνομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Δεν ηξερα οτι την εχει και η dell ευρωπης. Φοβερη τιμη παντως :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Στο site της dell hellas δεν την βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 αν και στην αρχή μου φάνηκε ακριβή, με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει (αν όντως είναι αυτό το πάνελ) είναι κορυφαία. δηλαδή 1920 ανάλυση (hdtv 1080p το χει χαλαρά) και πολύ καλό response (16ms, 8ms δίνει η samsung, που μάλλον θα κόβει κάποιες περιοχές από τη μέτρηση). βέβαια 24' οθόνη ίσως να είναι λίγο υπερβολή, αλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Στο site της dell hellas δεν την βλεπω καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν τη φέρνουν για να σαι σίγουρος(αν ενδιαφέρεσαι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi_Aspirin Μάρτιος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Ρώτησα σήμερα το πρωϊ και είναι η τιμή που έδωσα ποιο πάνω.... Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλό value for money. Για παράδοση μου είπαν 10-12 μέρες και 3 χρόνια εγγύηση από την Dell.Επίσης ρώτησα για την πολιτική της Dell για τα dead pixels. Μου είπαν πως πριν φύγουν από το εργοστάσιο όλες οι οθόνες ελέγχονται για την καλή λειτουργία τους και για dead pixels. 'Ετσι μειώνωντε οι πιθανότητες να τη πάρεις και να έχεις dead pixels. Πάντως απ'ότι μου είπαν πάνω από 5 dead pixels την αλλάζουν. Για δείτε όμως και αυτό όπου μιλάει για 6, και αυτό όπου λέει για 3 και τηλέφωνο στην Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Μια συγκριση μεγεθους με την 2005fphttp://img111.exs.cx/img111/7139/2005vs24055yk.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Μια συγκριση μεγεθους με την 2005fp http://img111.exs.cx/img111/7139/2005vs24055yk.jpg σιγοψήνεσαι. σε βλέπω να τα σκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:09] σιγοψήνεσαι. σε βλέπω να τα σκας :whistling :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αμα παρουμε κι οι 2 λες να γλυτωσουμε τιποτις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ωχ κι άλλο θύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Πούντο??? Πούντο????:whistling :whistling :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 άντε να πάρεις κάνα ηλεκτρόδιο και άσε τις οθόνες, είσαι επιστήμονας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Ακομα πανεπιστημιο ειμαι [τριζει δοντια] γμτ τν κλκη βλτμμτρα μου γμ..... [/τριζει δοντια] :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ακομα πανεπιστημιο ειμαι [τριζει δοντια] γμτ τν κλκη βλτμμτρα μου γμ..... [/τριζει δοντια] :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: σοβαρά μιλάς? εσύ λιώνεις άσχημα!!!!! μετά τις 10 δεν έχω φύγει ποτέ... είμαι μικρός ακόμα όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Κοιταζοντας στο εσοπ για 24αρες TFT οι τιμες ηταν πανω απο 2000 ευρα. Και η DELL εχει μονο 979 με ολο αυτο τον εξοπλισμο? ΜΟυ φαινεται πολλη περιεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 10, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από tyxeros Κοιταζοντας στο εσοπ για 24αρες TFT οι τιμες ηταν πανω απο 2000 ευρα. Και η DELL εχει μονο 979 με ολο αυτο τον εξοπλισμο? ΜΟυ φαινεται πολλη περιεργο. Η οθονη ειναι πολυ καλη, απλα οι αλλοι χρεωνουν υπερβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Μάρτιος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:24] Η οθονη ειναι πολυ καλη, απλα οι αλλοι χρεωνουν υπερβολικα. Οτι κατι παιζει κατι παιζει, δεν μπορει η samsung που φτιαχνει panel για ολες τις εταιρειες ανά τον κοσμο να μην μπορει να συμπιεσει το κοστος (βλεπε 243Τ με το παλιο panel 2000euro) και η DELL με το καινουριο πανελ της samsung!!!! ούτε καν 1000euro! To λιγοτερο που μπορεις να το χαρακτηρισεις είναι παράδοξο! Το πιο παραδοξο ομως ειναι οτι σκεφτομαι να την χτυπησω και γω αν και δεν εχει περασει εβδομάδα που επεστρεψα την 2005fpw λογω του γνωστου προβληματος με το backlight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από loki Οτι κατι παιζει κατι παιζει, δεν μπορει η samsung που φτιαχνει panel για ολες τις εταιρειες ανά τον κοσμο να μην μπορει να συμπιεσει το κοστος (βλεπε 243Τ με το παλιο panel 2000euro) και η DELL με το καινουριο πανελ της samsung!!!! ούτε καν 1000euro! To λιγοτερο που μπορεις να το χαρακτηρισεις είναι παράδοξο! Το πιο παραδοξο ομως ειναι οτι σκεφτομαι να την χτυπησω και γω αν και δεν εχει περασει εβδομάδα που επεστρεψα την 2005fpw λογω του γνωστου προβληματος με το backlight. μα δεν είναι η τιμή της samsung, είναι ότι η dell ακολουθεί επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάρτιος 10, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Φοβερή οθόνη Αν δεν παίζεται καμία που**** το σκέφτομαι να τσιμπήσω μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.