spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2016 (edited) Τι πλεονεκτηματα εχει ενας λογαριασμος μισθοδοσιας σε σχεση με εναν ταμιευτηρίου; Μπορω εναν υφισταμενο λογαριασμο ταμιευτηριου να τον μετατρεψω σε μισθοδοσίας και τι εγγραφα θα χρειαστει για να γινει ; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2016 από spinalgr1990
mastersakis Φεβρουάριος 22, 2016 #2 Φεβρουάριος 22, 2016 Τι ακριβώς εννοείς λογαριασμός μισθοδοσίας; Μήπως εννοείς τρεχούμενο; Οι δύο τύποι λογαριασμών διαφοροποιούνται σε δύο μονάχα σημεία: ο τρεχούμενος μπορεί να συνοδεύεται από μπλοκ επιταγών ενώ το ταμιευτήριο όχι. Επιπλέον, μόνο ο τρεχούμενος προσφέρει τη δυνατότητα υπερανάληψης (overdraft), ακόμα δηλαδή και αν ο λογαριασμός δε διαθέτει το απαιτούμενο υπόλοιπο, ο δικαιούχος μπορεί να τον χρεώσει για να εξοφλήσει οφειλές ή να κάνει ανάληψη.
Delijohn Φεβρουάριος 22, 2016 #3 Φεβρουάριος 22, 2016 @spinalgr1990 φίλε μου κάθε τράπεζα έχει τις δικές της τακτικές σε αυτό το θέμα. Άλλες μπορεί να σου αλλάξουν τον τύπο του λογαριασμού, άλλες μπορεί να σου πουν άνοιξε άλλον... θυμάμαι το 2013 ενώ είχα ταμιευτηρίου στην Alpha, με έβαλαν κι άνοιξα μισθοδοσίας με το ζόρι (επειδή μου το ζητούσε η εταιρεία μου). Μάλιστα θυμάμαι ήθελαν να βάλω μέσα λεφτά (500άρικο) για να τον ανοίξω κ μετά από μέσο μου τον άνοιξαν άδειο... αυθημερόν. Τώρα για διαφορές με τους άλλους τύπους λογαριασμών, πάλι από τράπεζα σε τράπεζα αλλάζουν. Συνήθως έχουν άλλα επιτόκια ή κάποιο άλλο ατού.. μικροδιαφορές..
p55 Φεβρουάριος 22, 2016 #4 Φεβρουάριος 22, 2016 (edited) Αγνοήστε την απάντηση μου. Λάθος topic να σβηστεί παρακαλώ και συγνώμη. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2016 από p55 Λάθος topic να σβηστεί παρακαλώ και συγνώμη.
Recommended Posts