kavadias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2016 http://goo.gl/qSAoM2 αξίζει;; αν είναι αξιόπιστος και βγάζει νορμάλ ταχύτητες δεν είναι καθόλου άσχημα τα 130€ που ζητάει. ψήνομαι να πάρω 2 για raid0 για game installs. καμιά γνώμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 22, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος kavadias έγραψε: ...δεν είναι καθόλου άσχημα τα 130€ που ζητάει... Εμένα πάντως μου ζητάει 159€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Φεβρουάριος 22, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 το λινκ είναι από το newsletter... δεν ξέρω αν δεν παίζει παντού. δοκίμασε με κωδικό 1607 στο καλάθι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2016 Και χωρίς να σας έχει αλλάξει την τιμή απο το site μέσω του newsletter, αφού δώσετε την παραγγελία όταν πάτε να το πάρετε θα έχει την τιμή του offer, αρκεί στην συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας να γράψετε τον κωδικό της προσφοράς OFFER 1607 πριν αποστείλετε την παραγγελία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts