monotis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2016 Καλησπέρα ,στη παρεα . Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα στα 8.1, η χρηση δισκου είναι μονιμος κολλημενη στο 100-50%(50 αμεσως λιγο μετα την εκκίνηση),με αποτέλεσμα το μηχανιμα να είναι εκνευριστηκα αργο . Στο μεταξυ από τη διαχειριση εργασιων ,ο δισκος δειχνει μεν ότι δουλευει στο 50% αλλα δεν δειχνει που,ολα είναι 0-0,1Μb/s. Γνωριζει κανεις κατι να με βοηθησει? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 21, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Μήπως έχει πολύ λίγη μνήμη το μηχανάκι και πεθαίνει στο swapping; Για ιούς/malware έχεις ψάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Φεβρουάριος 21, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 (edited) Γραφω ,αυτη τη στιγμη ενω μου τρεμουν τα γονατα,ειναι απο ιο (το διαπιστωσα τωρα),cryptowall ,και αυτο που καταφερε ειναι 1Τb δισκο ,να μου "κλειδωσει"τα αρχεια. Ελπιζω να καταφερω να το φτιαξω.Πρεπει να το φτιαξω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2016 από monotis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 21, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Καλό κουράγιο, ελπίζω να χεις backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 22, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 Εδώ είσαι και πέτα το Trojan έξω με τις κλωτσίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 22, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 Για να μη δει το ποστ και χαρεί άδικα ο φίλος, το malwarebytes απλά σβήνει τον ιό, δεν επαναφέρει τα αρχεία. Ελπίζω να υπάρχει backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 22, 2016 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 Λες να του κελιδώθηκαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 22, 2016 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 Αν τσίμπησε την τελευταία έκδοση, να τη χαίρεται... http://www.theregister.co.uk/2015/11/09/cryptowall_40/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Μάρτιος 3, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 Παιδια καλησπέρα μετα από καιρο. Ειχα τσιμπισει οντως την τελευταια εκδοση .Τον ιο τον αφαιρεσα από το pc,oμως τα αρχεια είναι κλειδωμένα. Ευτηχως ειχα (και εχω)τριπλο back up,και η απωλεια ηταν σχετικα μικρη ,σχεδόν 5 -10%. Τα anback up αρχεια που κλειδωθηκαν,τα εχω φυλαγμένα ,ελπιζω καποτε να βρεθει το ξεκλείδωμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts