Δημοφιλής Δημοσίευση Mixalhsxalk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2016 Καλημέρα σε όλους.Μιχάλης εδώ κ νέος στο site.Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την προσπάθεια μου μαζί σας.Εδώ έχουμε ενα μηχάνημα σταθερό που εχει περάσει απο πολλά σταδια μέχρι να μάθω πως θα το φτιάξω.Δεν είναι κάτι υπερβολικό.Τα τελικά του specs του είναι:i3-4330 , 8g ram ,savage 240g kingston ,h81m-s2v mobo.Στην διαδρομή περάσαν πολλά απο πάνω. Frankie το όνομα του. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Καλώς ήρθες πρώτα απ' όλα. Θα μας πεις λίγα λόγια για το έργο; Πως και αποφάσισες να φτιάξεις μια τέτοια κατασκευή; Το τροφοδοτικό που είναι χύμα μέσα, και κατ' επέκταση τα 220volt δεν σε ανησυχούν; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 19, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 (edited) CONGRATS. Όρεξη να έχει κάποιος και υπομονή. Μόνο μην σε μηνύσουν από την Apple ότι τους αντιγράφεις (έχουν μια τάση ) Walkmac revisited: The inside story of the 'first' portable Mac - CNET Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2016 από yanni 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 19, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Καλώς όρισες στη παρέα μας. Πολλά πολλά συγχαρητήρια το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ Πες μας όμως και λίγα λόγια μιας και οι ξερές φωτογραφίες δε βοηθάνε και πολύ. Και επειδή δε βοηθάνε κάπως έτσι έρχονται και οι ερωτήσεις H κάρτα είναι μόνιμα έξω; Αν ναι κάπου χάνει το θέμα φορητότητας νομίζω Το τροφοδοτικό το έχεις βάλει μέσα χύμα χωρίς το μεταλλικό του κουτί. Πάνω βλέπω λαμαρίνα. Κάτω δε ξέρω με τι το έχεις ντύσει. Πως έχεις εξασφαλίσει η λαμαρίνα να μην έρθει σε επαφή με το πρωτεύον του τροφοδοτικού και να σε χαϊδέψουν 220V ή τα 330V DC Απο τους πυκνωτές του πρωτεύοντος? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhsxalk Φεβρουάριος 19, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Καλώς σας βρήκα.Να σας πω την ιστορία μου.¨Ολα ξεκινήσαν οταν αγόρασα ενα qosmio x775 το οποίο αγόρασα στα 600 ευρό μεταχειρισμένο.Το οποίο κ στα παιχνίδια με απογοήτευσε τελείως.Παρόλο που διέθεται μια nvidia560gt k i5 δεύτερης γενιάς.Αφού λοιπόν έψαξα σαν τον παλαβό να βρώ πατέντες να περνάω gpu σε λάπτοπ (δοκίμασα πολλά πιστεψέ με) απογοητεύτικα πολύ απο αποδώσεις.Οπότε ξύπνησα μια μέρα κ λέω να δοκιμάσω να φτιάξω δικό μου.Κ έτσι ξεκίνησα.Τώρα για τα ρεύματα δεν με φοβήσαν να πώ την αλήθεια διότι εχω πατέρα ηλεκτρολόγο κ απο πιτσιρίκι ζω μέσα σ αυτά.Τελικά όμως για να μην φοβίζει τους γύρο μου αποφάσισα να το κάνω εξετερικό το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 19, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Εικαζω πως την καρτα την εχει στο γραφειο, αλλα οταν το μεταφερει "παιζει" με την iGPU. Για τα υπολοιπα εχω την ιδια απορια και θα ηθελα και εγω περισσοτερα λογια για την κατασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhsxalk Φεβρουάριος 19, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 6 minutes ago, karmen1983 said: Καλώς όρισες στη παρέα μας. Πολλά πολλά συγχαρητήρια το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ Πες μας όμως και λίγα λόγια μιας και οι ξερές φωτογραφίες δε βοηθάνε και πολύ. Και επειδή δε βοηθάνε κάπως έτσι έρχονται και οι ερωτήσεις H κάρτα είναι μόνιμα έξω; Αν ναι κάπου χάνει το θέμα φορητότητας νομίζω Το τροφοδοτικό το έχεις βάλει μέσα χύμα χωρίς το μεταλλικό του κουτί. Πάνω βλέπω λαμαρίνα. Κάτω δε ξέρω με τι το έχεις ντύσει. Πως έχεις εξασφαλίσει η λαμαρίνα να μην έρθει σε επαφή με το πρωτεύον του τροφοδοτικού και να σε χαϊδέψουν 220V ή τα 330V DC Απο τους πυκνωτές του πρωτεύοντος? ¨Εχεις δίκιο.¨Εχανε σε θέμα φορητότητας.Γι αυτό έφτιαχα άλλα 2 μετά απο αυτό.Το ένα το ανέβασα ήδη σε άλλο τοπικ κ το 3(με το οποιο κ σας στέλνω τώρα) θα το ανεβάσω σε λίγο.Η κάρτα γραφικών είναι μόνιμα έξω γιατί ως τεχνικός ήθελα κ θέλω ακόμα να τις εναλλάσω.Το τροφοδοτικό ηταν μονομένο στην τελική του έκδοση.με μπόλικο πλαστικό.δεν έχανε με τίποτα.Το μειωνέκτιμα του όμως ήταν οτι ζεστενόταν πολυ.Παρα τους ανεμιστήρες που είχε.Τελικά βκήκε έξω κ τελείωσε το θεμα.Στην μεταφορά του μπαίνει pico psu 200watt + hp 180 watt laptop psu.κ για την igpu έχει το ιντελακι του το 4600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Οκτώβριος 3, 2018 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2018 ΩΡΑΙΟ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts