adreas13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2016 Συγνώμη εάν είμαι off-topic.Καθόμουν στο PC και ξαφνικά ακούω έναν δυνατό ήχο από το case(από τα ανεμιστιρακια λογικά).Κάνω restart το PC και μου λέει CPU FAN ERROR PRESS F1 TO CONTINUE,μπαίνω αμέσως BIOS και βλέπω CPU temp 77 βαθμούς.Τον ανοίγω,τον καθαρίζω λίγο και δούλευε κανονικά(χωρίς το καπάκι του case). Μετα μπαίνω Sims 3 και πρέπει να κσανα ανεβασε θερμοκρασία ,όταν βγήκα έπεσε.Τι να κάνω? GPU: GTX 550Ti Gainward edition CPU: INTEL Core i7 2600k 3.4Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Φεβρουάριος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Καλό είναι να αλλάξεις πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Φεβρουάριος 18, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Ίσως και φανάκι, δεν νομίζω με Sims να ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία ή στο κουτουρού να βγάζει πρόβλημα στο cpu fan. Για τσέκαρέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adreas13 Φεβρουάριος 19, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Πάστα αλλαξα τον περασμένο Ιουνίου.Θα τσεκάρω το φανακι και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts