Jump to content

Πως τον παιρνετε ?

Panzos

Πως τον περνετε...τον καφε σας ???  

85 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Eχουνε ξεφυγει λιγο τα poll....

Παρολο που ειμαι φαν του καφε... (διπλος ελληνικος/εσπρεσσο αναλογα με την τεχνολογια που παρεχει το εκαστοτε μερος οπου τυχαινει να "τον παιρνω") αλλα τι θετικο θα παρεχει η υπαρξη μιας database του "πως τον πινουμε" σε ενα φορουμ για υπολογιστες????? Δεν με πειραζει το θεμα, αλλα το "poll" μου καθεται "καπως"....

γιατι ολα τα υπολοιπα στο offtopic ειναι για υπολογιστες ?Ελεος ενας απλος καμμενος φοιτητης ειμαι και απλα ειχα την περιεργεια μαζι με την φιλη μου τη Δεσποινα ενω πινουμε καφε να δουμε τι ...πινει ο κοσμος !

Αρχική απάντηση από Chosen

sucks10.gif

Ερώτηση: Ρε Chosen τα ψάχνεις πολύ, είσαι τόσο κωλόφαρδος που πάντα έχεις κάτι στο σκληρό σου, ή είσαι τόσο καλός στο Photoshop που εκείνη την ώρα φτιάχνεις μια εικονίτσα και ξεμπερδεύεις; Πως γίνεται πάντα να έχεις κάτι σε εικόνα που να κολλάει γάντι στην περίσταση και να βγάζει του κόσμου το γέλιο; (Γελάω κανα 5λεπτο)

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 07:55]

αντε και πες οτι ψηφισανε 200 ατομα τι συμπερασματα θα βγαλεις? :confused::D

θα ανοιξω δικο μου καφε και θα ξερω τι να εχω περισσοτερο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.