liakjim Οκτώβριος 7, 2017 Author #361 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 Ποιο dlc?Sent from my Galaxy Nexus using TapatalkΤα βραζιλιάνικα touring cars. 5.99€ έχει το πακέτο. Αλλά όπως λες, είναι προχειρατζα λύση.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Οκτώβριος 7, 2017 #362 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 (edited) Δεν εχεις το season pass? Λαθος! Δεν ειπα τιποτε για προχειραντζα ισα ισα μολις δωσουν και το turbo θα ειναι απολαυση! Δεν ειναι κακο να δοκιμαζουμε νεα-αγνωστα αμαξακια περα απο τα βαρετα φεραρια,πορσικα και λοιπα φιρματα σουπερ ντουπερ διαστημοπλοια. Ξεχασα θα δωσουν και ενα prototype Metalmoro και την Spielberg του 17. Προς το παρων αναμενεται πολυ πραμα στο ρουφου και αργει... edit,απο αλλου κοψε dlc! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2017 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2017 Author #363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 Το έχω το season pass. ΠερίεργοΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Οκτώβριος 7, 2017 #364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 32 minutes ago, liakjim said: Το έχω το season pass. Περίεργο Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Οκτώβριος 7, 2017 #365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 Άντε να έρθει το 1.5 και μετά full steam ahead για το επόμενο Sim της Reiza που για εμένα θα είναι prepurchase με κλειστά μάτια, μακράν του δεύτερου ο καλύτερος developer. Εάν πάνε μπροστά με το graphics engine στο επόμενο με VR Support θα παίζουν μόνοι τους μπάλα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2017 Author #366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 Δεν νομίζω ότι αρκεί μια graphics engine. Βασικά δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν και τα λεφτά. Ήδη το crowd funding που ήταν και καλά για το reiza 17, τα κάνανε AMS... Οι πωλήσεις δεν νομίζω ότι ήταν πολλές. Ο πυρήνας του είναι βέβαια πολύ καλός από physics κτλ αν κ λίγο υπολοίπονται σε θέμα ελαστικών και ηλεκτρονικών από την KUNOS. Βέβαια είναι κ το content. Γουστάρω τον Brazilian προσανατολισμό τους αλλά δεν ξέρω πόσοι άλλοι μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό. Φυσικά θα με βρούν δίπλα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 8, 2017 Author #367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 Μήτσο, παίρνω πίσω το "προχειρατσα".Το fulcon κάτι, αυτό που μοιάζει με beatle , το πισωκουνητο , το hot με τα 140 τόσα άλογα, είναι ΘΕΪΚΌ. Δεν ξέρω τί έχει κάνει ο niels με δαύτο , αλλά έχει τέλειο ffb και handling. Από τα κορυφαία ever. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 9, 2017 #368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Ποσσα restart πρέπει να κάνω το steam για να μπει το dlc χωρίς να πληρώσω, αφού έχω season pass???[emoji14]Ακόμα ξεχωριστά μου το βγάζει.Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 9, 2017 #369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 (edited) Για δοκίμασε να μπεις μέσω internet browser στο steam και δες το από εκεί. Το red pack στο AC δε μου το έβγαζε κι εμένα και το είδα έτσι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 9, 2017 #370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Οκ το περασε! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 9, 2017 #371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Το fulcon κάτι, αυτό που μοιάζει με beatle , το πισωκουνητο , το hot με τα 140 τόσα άλογα, είναι ΘΕΪΚΌ. Δεν ξέρω τί έχει κάνει ο niels με δαύτο , αλλά έχει τέλειο ffb και handling. Από τα κορυφαία ever. Για "ριξε" ενα time-trial, να' χουμε να ασχοληθουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 9, 2017 Author #372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Για "ριξε" ενα time-trial, να' χουμε να ασχοληθουμε..... Κώστα έκανα 5 γύρους όπου μ*λακιζομουν με ντριφτακια κτλ στην oulton inter , οπότε δεν έχω τώρα κάποιον γύρο της προκοπής. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Οκτώβριος 9, 2017 #373 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 (edited) 12 hours ago, liakjim said: Μήτσο, παίρνω πίσω το "προχειρατσα". Το fulcon κάτι, αυτό που μοιάζει με beatle , το πισωκουνητο , το hot με τα 140 τόσα άλογα, είναι ΘΕΪΚΌ. Δεν ξέρω τί έχει κάνει ο niels με δαύτο , αλλά έχει τέλειο ffb και handling. Από τα κορυφαία ever. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 100% παιδι του Renato Simioni το Βραζιλιανικο μοντ! Οι τελικες πινελιες και η ενσωματωση του turbo θα γινει απο Neils. Οπως και να εχει ειναι εθιστικο και καλοδουλεμενο οπως και ολα τα αμαξακια του AMS! Ασχετο,προχθες δοκιμασα στο week challenge το V12@Adelaide88 και ψιλοπικραθηκα... Χανουμε πολυτιμες ελευθερες ωρες σε βαρετα και σαπιοκαραβα σε ολα τα σιμς και αφηνουμε τα καλυτερα να αραχνιαζουν... Κριμα,αξιζαν πιο πολλα και το χειροτερο ειναι οτι χανονται ταλαντουχοι και αξιοι και επιβιωνουν οι φελλοι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από Dimitris Pappas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 10, 2017 #374 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Virtual Xperience Portal - TIME TRIAL OF THE WEEK Για περαστε καμια βολτα. Δεν μπηκα ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σκετη απολαυση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 10, 2017 #375 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 (edited) Ο σκαραβαιος ειναι σκετη α π ο λ α υ σ η!!! Το εκανα fresh install το παιχνιδι, δεν πειραξα τιποτα αλλο περα απο ρυθμο ανανεωσης οθονης κ το παιχνιδι το εχω κατα-ευχαριστηθει(επιτελους) Ουτε ffb ματσακονιες ουτε τιποτα.... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2017 από Lazy Dog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 11, 2017 #376 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 πριν 22 ώρες, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Ο σκαραβαιος ειναι σκετη α π ο λ α υ σ η!!! Το εκανα fresh install το παιχνιδι, δεν πειραξα τιποτα αλλο περα απο ρυθμο ανανεωσης οθονης κ το παιχνιδι το εχω κατα-ευχαριστηθει(επιτελους) Ουτε ffb ματσακονιες ουτε τιποτα.... Πάντως από την 15λεπτη εμπειρία μου στο σπίτι του Άρη δεν μου φάνηκε και τόσο ευκολορύθμιστο. Τα μενού των ρυθμίσεων είναι από την δεκαετία του rf1.(έμοιζαν λίγο παλιατζούρα) Δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε γύρω αφού η osw κάτι ήθελε, για να φύγει ενα dead zone 30 μοιρών. Παρόλα αυτά ο Άρης μου είπε τα καλύτερα για το χειρισμό, όταν το είχε στήσει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 13, 2017 Author #377 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 On 10/10/2017 at 2:09 ΜΜ, το μέλος wolves έγραψε: Virtual Xperience Portal - TIME TRIAL OF THE WEEK Για περαστε καμια βολτα. Δεν μπηκα ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σκετη απολαυση. Εντάξει , το αμάξι δεν υπάρχει λέμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 29, 2017 Author #378 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 29, 2017 #379 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 Ένα έχω να πω, αν αυτός ο άνθρωπος καταφέρει να πάρει την κατάλληλη χρηματοδότηση και άδειες, δε νομίζω να τον φτάσει κάτι εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 30, 2017 #380 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts