Anthemius Μάϊος 27, 2017 #321 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 (edited) πριν 31 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Ξερετε πως το delta μεσα στη μουρη μου μπορει να φυγει χωρις να πειραχτουν τα υπολοιπα? track klp? ...\Steam\SteamLibrary\steamapps\common\Automobilista\Plugins\DynHUD\editor\dynhud_editor.exe πας στο tools-edit input bindings στο action επελεξε ToggleWidgetVisibility, στο widget name βάζεις το ονομα του widget (DeltaTimesWidget1) και στο input componet βαλε τον συνδυασμό πλήκτρων που θέλεις για να το εμφανίζεις - εξαφανίζεις Φυσικά με τον ίδιο τρόπο μπορείς να εμφανίσεις/εξαφανίσεις οποιοδήποτε widget. ΕΠίσης, από τον DynHUD editor μπορείς να μετακινήσεις τα apps σε οποιο σημείο της οθόνης θέλεις (πρώτα κάνε edit- Make all widgets use pixels) NOTE: θέλει προσοχή να μην το παρακάνεις στις αλλαγές, γιατί κάποια στιγμή θα κολλήσει και δε θα σου εμφανίζει τίποτα! ΕΠίσης πρόσεξε ποιο αρχείο θα ανοίξεις. έχεις 3 overlays. Αν θες να χρησιμοποιείς το ιδιο σε όλα τα sessions, τότε μπορείς να σβήσεις τα υπόλοιπα και να αφήσεις μόνο ένα, το overlay.ini θα τα βρεις στον φακελο ..\Steam\SteamLibrary\steamapps\common\Automobilista\Plugins\DynHUD\config\overlays Tip: Κάνε ενα backup ta παραπάνω dirs πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή! Και το παράπονό μου: Θα παρατούσα όλα τα υπόλοιπα racing sims, αν είχαν φτιάξει και το θέμα με την Logitech G29!!! Υποτίθεται πως σε αυτήν την version θα το είχαν φτιάξει, αλλά τίποτα ακόμα.. Οδηγώ τα F3 και όλα τα αυτοκίνητα με τιμόνι στις 900 μοίρες, εκτός αν αλλάξω τις μοίρες (πρέπει να γνωρίζω τις μοίρες περιστροφής τιμονιού του κάθε αυτοκινήτου π.χ. 270, 450, κλπ) στο Logitech gaming software κάθε φορά πριν ξεκινήσω το παιχνίδι!! Έλεος! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2017 από Anthemius 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 27, 2017 #322 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 Βασικά κλείσε όλα τα app του AMS γιατί είναι παντελώς άχρηστα και στον 90% δε δουλεύουν και κατέβασε το GID hud 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 27, 2017 #323 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 27, 2017 #324 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 28 minutes ago, Anthemius said: they are "working" on it...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 27, 2017 #325 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 Who is working who... [emoji12]Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάϊος 29, 2017 #326 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 On 27/5/2017 at 5:16 ΜΜ, το μέλος liakjim έγραψε: Βασικά πρώτα άλλαξε κάμερα. Ξαπλωμένος στο κάλυμμα του κινητήρα είσαι? Θες ετσι ????? Αυτη η φωτο ειναι απο rf2 και τα εχω κανει σκατα στις ρυθμισεις του FOV.. @Anthemius εκανα οτι ειπες και αυριο θα γινει δοκιμη!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 29, 2017 #327 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Το screenshot δεν είναι με το DynHUD όμως... Να υποθέσω πως έβαλες το GID? Δεν το έχω εγκαταστήσει, αν θες πες εντυπώσεις.Edit: τώρα διάβασα πως η εικόνα είναι από rf2Ελπίζω να μην οδηγείς στο ύψος που βλέπω στην εικόνα... βλέπεις καθόλου δρόμο ή πας στα τυφλά; [emoji33]Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 29, 2017 #328 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 (edited) Ό,τι έγραψα άκυρο είναι... σα να μη διάβασα καθόλου το παραπάνω post. Ό, τι να ναι... @GeoF1 μην μπεις καν στον κόπο να μου απαντήσεις! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29, 2017 από Anthemius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 30, 2017 #329 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Το παιχνιδι το ειχα αγορασει απο τις πρωτες κιολας μερες κυκλοφοριας(unplayable για μενα εκεινο τον καιρο) Σημερα εδεησα επιτελους να παρω το Season pass(24€, ειναι σε sale παλι) Downloading λοιπον... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 30, 2017 #330 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 @liakjim να μου στειλεις settings για την G27 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2017 Author #331 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 @liakjim να μου στειλεις settings για την G27 [emoji4]Default, pure 360+effects 2, boost 20-30%. Μη βάλεις το Ultima road 720 στο ulton park , κίνδυνος να παρατήσεις το assetto. Εχουμε έναν αγώνα ακόμα στο tango, σε θέλω εκεί . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτα γραφικά βάλε όλα τα κόλπα της nvidia, DSR, SSGSA ( σίγουρα το γράφω λάθος ) , ΑΑΧ8 , sweetfx κτλΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 30, 2017 #332 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 @Lazy Dog απο @spyder Παράθεση Ο Niels έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τα αμάξια, όλα είναι ευχάριστα. Εδώ έχει πακέτο 23 πίστες, βάζεις πρώτα το v1.0 και μετά το v1.1. Εδώ εξηγεί τις ρυθμίσεις του τιμονιού. Μία ώρα πριν, το μέλος liakjim έγραψε: Μη βάλεις το Ultima road 720 στο ulton park , κίνδυνος να παρατήσεις το assetto. Εχουμε έναν αγώνα ακόμα στο tango, σε θέλω εκεί . Με το Ultima road 720 εγω δεν μπορεσα ουτε ενα γυρο να κανω. Το Ultima Race ειναι απολαυση. Γενικως τα περισσοτερα αυτοκινητα που εχει μεσα ειναι απολαυστικα (και τα καρτ ακομα). Τα φορτηγα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα, αλλα δεν νομιζω να μου αρεσουν. Παντως, ειδικα μετα το πορσε του tango cup, oντως υπαρχει κινδυνος να παρατησεις το assetto Aν θες online αγωνες, ελα RD. (αλλιως δεν.... ) Εκτος απο μενα θα πετυχεις και αλλους απο εδω μεσα. (Arkoudadi, geova, ferrariXaro ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2017 Author #333 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 FerrariXaro???? ΧαχαχαχαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2017 Author #334 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Με το Ultima road 720 εγω δεν μπορεσα ουτε ενα γυρο να κανω. Δεν μου κάνει εντύπωση [emoji39] Σοβαρά τώρα, θέλει ένα μισάωρο να το καταλάβεις. Μετά δεν ξεκολλάς.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 3, 2017 #335 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούνιος 3, 2017 #336 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2017 Πολυ γελιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 14, 2017 #337 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2017 Τι λέτε να κάνουμε κάναν αγώνα με τα caterham η ότι προτείνετε ,χτες έριξα μια ματιά στο automobilista και νομίζω το έχουν βελτιώσει αρκετά ,μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά που μου φάνηκαν αρκετά καλύτερα αλλά και τα φυζικς. Προτείνω barcelona gp με caterham η καμιά φορμουλίτσα ,θέλουμε όμως σέρβερ . Τι λέτε @Dimitris Pappas@liakjim @John@John@rapid_fast @geovas77 etc. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 14, 2017 #338 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2017 πριν 54 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Τι λέτε να κάνουμε κάναν αγώνα με τα caterham η ότι προτείνετε ,χτες έριξα μια ματιά στο automobilista και νομίζω το έχουν βελτιώσει αρκετά ,μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά που μου φάνηκαν αρκετά καλύτερα αλλά και τα φυζικς. Προτείνω barcelona gp με caterham η καμιά φορμουλίτσα ,θέλουμε όμως σέρβερ . Τι λέτε @Dimitris Pappas@liakjim @John@John@rapid_fast @geovas77 etc. Σου ελειψε η barcelona? Εχει ενα σωρο πισταρες το AMS.... Για AMS ειμαι μεσα και γω (οχι ομως με χαματσια και λοιπες μλκς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 14, 2017 #339 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2017 (edited) πριν 40 λεπτά, το μέλος wolves έγραψε: Σου ελειψε η barcelona? Εχει ενα σωρο πισταρες το AMS.... Για AMS ειμαι μεσα και γω (οχι ομως με χαματσια και λοιπες μλκς) Ε ναι μου μεινε ένα απωθημένο, πιστάρα που τη γουστάρω και την έφαγα κ στους δύο αγώνες στο ξεκίνημα, ήταν πολύ αποκαρδιωτικό . Απ ότι είδα έχει αποδωθεί πολύ καλά κ στο automobilista αλλά δεν με χαλάει το θέμα επιλογή πίστας αρκεί να μαζευτούμε. Παρεμπιπτόντως και το ktm sto raceroom θα το έτρεχα εναν αγώνα άνετα, πολύ ευχάριστο αυτοκινητάκι όπως κ το καινούργιο lotus sto assetto. ΥΓ: @John@John θέλουμε την αρωγή σου για σέρβερ. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 14, 2017 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 14, 2017 #340 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος panosdimp έγραψε: Τι λέτε να κάνουμε κάναν αγώνα με τα caterham η ότι προτείνετε ,χτες έριξα μια ματιά στο automobilista και νομίζω το έχουν βελτιώσει αρκετά ,μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά που μου φάνηκαν αρκετά καλύτερα αλλά και τα φυζικς. Προτείνω barcelona gp με caterham η καμιά φορμουλίτσα ,θέλουμε όμως σέρβερ . Τι λέτε @Dimitris Pappas@liakjim @John@John@rapid_fast @geovas77 etc. Εγώ είμαι μέσα... όσο μέσα μπορώ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts