Jump to content

προβλημα με prolink 6800gt

lowin

Recommended Posts

Γεια σας παιδια κ πάλι...καιρό ειχα να βρώ πρόβλημα αλλα δυστυχώς ήρθε...έχω την prolink 6800gt και το τελευταιο καιρό (1 βδομάδα) αν έχω για αρκετή ώρα ανοικτό το σύστημα παθαίνει το εξής κουλό: χάνει κάπως τα χρώματα τα οποία παίρνουν μια ροζ απόχρωση(υποννουμενό απο την κάρτα??) η πλακα ειναι πριν απο αυτη τη κάρτα ειίχα μια prolink mx440 που μετα από λίγο καιρό μου έκανε τα ίδια...δεν πρέπει να ναι θέμα οθόνης αφού τη καρτα την έχω κοντά 5μήνες κ πρώτη φορά το παθέ τώρα...έχετε καμιά ιδεά????να κοιτάξω με την εγγύηση να την αλάξω?(θα την αλλάξουν???)μπορεί να έχει σχέση το tv tuner μου(μήπως κουράζει πολυ τα γραφικά...) ή το τροφοδοτικο???οποια βοηθεια ευπροσδεκτη:magic:

Αφού σου έκανε τα ίδια με την 440 αποκλείεται να είναι η κάρτα. Εγώ περισότερο για πρόβλημα της οθόνης το βλέπω μιας και έχω ένα παρόμοιο με τη δικιά μου. Μάλλον σε εμένα έχει ξεκολλήσει το καλωδιάκι του κόκκινου. Σχέση με το TV-tuner επίσης δε νομίζω να έχει. Μήπως η οθόνη είναι στα τελευταία της; Τι οθόνη είναι;

και εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά 5 μήνες να μη το κάνει καθόλου?ειναι λιγο περιέργο.η οθόνη ειναι μια sony SDM-S71( 17'' TFT) και ειναι παλιά...αλλα όταν τα κάνει ρόζ το μενού της οθόνης παραμένει άσπρο πιο λευκό και απο του tide....

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

οι θερμοκρασιες σου πως πανε?

γενικα το συστημα και της καρτας γραφικων?

Δε νομίζω Μπάμπη να είναι οι θερμοκρασίες. Είπαμε! Πόσο να 'χει πια; Πιθανότερο βρίσκω αυτό με το τσακισμένο καλώδιο ή αυτό που είπα. Κι εμένα στην αρχή μου το 'κανε πότε πότε αλλά τώρα έγινε μόνιμο πρόβλημα...

ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ 14 '' ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.

ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια...κοιτα οι θερμοκρασίες της κάρτας ειναι κάπου 55-60 κ αν βάλω πολυ anti-aliasing τοτε μου πήγε μέχρι 68...πιστεύωω δεν ειναι πολύ(μιλάω για αυτό που λέειο βασικη θερμοκρασία) το αλλο παράδοξο ειναι οτι αν το κλείσω κ το ανοιξω μετα απο καμιά ώρα δεν το κάνει(χωρίς να έχω αγγίξει το καλώδιο που λέτε) υποθέτω θα δοκιμάσω νεο καλώδιο αν κ δεν το έχω ταλαιπωρήσει....

o hourdakis νομιζω εχει δικιο - πιθανοτατα ειναι ''ψυχρη'' κοληση μεσα στην οθονη δλδ καποιο καλωδιο ή επαφη στο τυπωμενο δεν ειναι καλα κολημενο

το κακο μ αυτα ειναι οτι πρεπει να ψαχνεις με τις ωρες καμια φορα μεχρι να βρεις το προβληματικο σημειο - παντως δημιουργει τετοια φαινομενα δλδ να δουλευει καποιο καιρο και μετα να αρχιζει τα προβληματα

σε σενα μαλλον το προβλημα γινεται εντονο οσο ανεβαινει η θερμοκρασια της οθονης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.