GoMaR Μάρτιος 4, 2016 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Μπορεί να σταθεις τυχερός και να μην βγούνε:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 4, 2016 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 η spa με τη μπεμπα θα ειναι μαρτυριο... θα πηγαινεις.... και θα πηγαινεις... και θα πηγαινεις.... και καποια στιγμη θα τελειωνει ο γυρος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2016 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Ναι αλλα θα εχεις ευκαιριες για προσπερασεις παραπανω απο μια Magione πχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 4, 2016 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Αυτο ειναι που φοβαμαι, τις προσπερασεις, γιατι συνηθως τις τρωω, δεν τις κανω 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Μάρτιος 4, 2016 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Θα λειπω στον πρωτο αγωνα 9 του μηνος λογο ταξιδιου αλλα απο εκει και περα θα ειμαι κανονικα οποιος θελει περνει την μπεμπα μου και τρεχει ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2016 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 οποιος θελει για αντικατασταση ας το δηλωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 7, 2016 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Έλα να ετοιμαζόμαστε, για μπείτε για καμιά προπόνηση στον σερβερ να έχουμε σοβαρό winter testing γιατί μόνο ο Ιάσονας και εγώ έχουμε βολτάρει πιο σοβαρά. Ανυπομονώ πάντως. Είμαι απαλλαγμένος από το άγχος της ομάδας και έχω το θράσος να δηλώσω πως ο στόχος μου είναι η 10αδα μέσα σε τόσο πλήθος ταχύτατων συναδέλφων. Φοβερό lineup - χαμός θα γίνει. Ελπίζω να μην χάσω αγώνα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 7, 2016 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 ακους εκει....εχει το θρασος για μες την 10αδα! Μονο 1η θεση λεμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 7, 2016 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Μονο 1η θεση λεμε Και εγω μονο αυτη εχω βαλει σαν στοχο, οτιδηποτε κατω απο εκει θα το θεωρησω αποτυχια. Ασε που το θεωρω και ξεφτιλα να εισαι κατω απο την τριαδα..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 7, 2016 #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Από σένα μπηχτή δεν το περίμενα. Παρεξηγήσατε τα λόγια μου τελείως. Δλδ πειράζει που με ότι καταπιάνομαι, προσπαθώ να το παλέψω? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 7, 2016 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 To 1-2-3 ξεχάστε το, σκοπεύω να πιάσω όλο το podium ταυτόχρονα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάρτιος 7, 2016 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Εγώ εξαρχής έχω τις θέσεις 4-9 1 hour ago, liakjim said: Από σένα μπηχτή δεν το περίμενα. Παρεξηγήσατε τα λόγια μου τελείως. Δλδ πειράζει που με ότι καταπιάνομαι, προσπαθώ να το παλέψω? σταμάτα καταπιαστικέ παλεψιάρη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 7, 2016 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 (edited) 29 minutes ago, akis_z80 said: To 1-2-3 ξεχάστε το, σκοπεύω να πιάσω όλο το podium ταυτόχρονα. @ 10.15 έτσι θα το κάνεις; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2016 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 7, 2016 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 ....gatakia σας εχω ολους 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 7, 2016 #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Από σένα μπηχτή δεν το περίμενα. Παρεξηγήσατε τα λόγια μου τελείως. Δλδ πειράζει που με ότι καταπιάνομαι, προσπαθώ να το παλέψω? Ελα μωρε, δεν ηταν μπηχτη... Αλλα ειναι γνωστο οτι ειμαι: Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάρτιος 8, 2016 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 A! Ιάσονα τώρα που το θυμήθηκα: χτες μπήκα στο σερβερ να κάνω μια γύρα να δω αν είναι όλα οκ. με το "χρώμα" μου και δεν ήταν! Μου έδωσε ένα ροζ (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς) και λίγο αργότερα όταν μπήκε κάποιος άλλος του έδωσε το δικό μου. Μου άρεσε βέβαια που μπορούσα να χαζεύω το skin μου στον διπλανό μου αλλά δεν θα έπρεπε να μου το δώσει αυτόματα εμένα? ή δεν τα έχεις δηλώσει ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 8, 2016 #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 (edited) τελευταια στιγμη τα λετε ολα.........φωναζω μερες! pfffff Παω να το δω.το απογευμα οταν θα μπεις θα κανουμε δοκιμες edit: Κανονικα φαινεται και το ID σου και το ονομα του σκιν σου.Μηπως πειραξες το ονομα του φακελου ; αλλαξες τπτ ; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 8, 2016 #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Μην ανησυχείτε. Συνήθως όταν μπει κάποιος που δεν ανήκει στην παρέα παίρνει κάποιο τυχαία (το πρώτο διαθέσιμο - του Άρη μάλλον) και το "στερεί" από τον κανονικό ιδιοκτήτη του. Ιάσονα βάλε password για να μην μπαίνει κανένας άλλος από σήμερα για να τσεκάρετε σίγουρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό είναι το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 8, 2016 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 (edited) Μπορει οντως. Θα τα τακτοποιησω ολα σημερα.Θα φτιαξω και νεο θεμα.Τσαμπα ειναι.Ακους @sstav? edit : απο οτι ξανα διαβασα ομως,ο Αρης ειπε οτι πρωτα μπηκε ο ιδιος και μετα αλλος οδηγος με το skin του.. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2016 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 8, 2016 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 7 minutes ago, GoMaR said: απο οτι ξανα διαβασα ομως,ο Αρης ειπε οτι πρωτα μπηκε ο ιδιος και μετα αλλος οδηγος με το skin του.. Edited 4 minutes ago by GoMaR Ναι το τσέκαρα και στον stracker. Όμως αν μπήκε κάποιος, πήρε το skin δεν ολοκλήρωσε γύρο νομίζω το στερεί από τον άλλο για όλο το session χωρίς να φαίνεται στον stracker. Για τσεκάρετε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts