env0y Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2016 Γεια σας Labήτες με το ανανεομένο look, τα συγχαρητήριά μου στον designer! Έχω παρατηρήσει της εξής συμπεριφορά στο σύστημά μου. Έχω έναν WD black 2 TB χωρισμένο σε 2 partitions D: & E: μερικές φορές έχω παρατηρήσει ότι το ένα partition E: εξαφανίζεται και δεν υπάρχει ούτε στο Disk Management ούτε φαίνεται με 3rd party partition tool. Με το που κάνω επανεκίνηση τα Windows 10 επανέρχεται κανονικά και δουλεύει άψογα. Το μηχάνημα είναι της υπογραφής μου και το power plan το έχω σε high performance. Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Drivers τελευταίους σε μητρική έχεις περάσει; Την υγεία του δίσκου την έχεις τσεκάρει; Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα SATA μήπως φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 17, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Το σύστημα έχει του τελευταίους οδηγούς για τα πάντα, Το chdsk δεν έδειξε κάποιο σφάλμα στον συγκεκριμένο partition, Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα στο SATA γιατί τότε θα είχε επηρρεαστεί και ο D: που στην ουσία είναι ο ίδιος σκληρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts