Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 επειδη το mobo εχει μονο μια IDE και την χρειαζομαι για τα cd-romκαι επειδη δεν εχω σκληρο sata θελω να μου πειτε πως θα γινει να κανω κατι για να μπορεσω να τον συνδεσω στην υποδοχη του sata.μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται ο μετατρομεας για να τον ζητησω?παιδες μηπως εχει κανεις αυτο που ψανχω? ας μου στειλει καποιος πμ!Υ.Γ:ρωτησα καποιον και μου ειπε πως λεγεται paralerer καιρωτησα καποιον αλλο και μου ειπε πως χρειαζομαι μια pci καρτουλαπου σου αυξανει τις IDE! ξερετε κατι απο ολα αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αγοράζεις έναν IDE controler και είσαι κομπλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ide controler?πως ειναι αυτο και ποσο παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Βγαίνει σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχήματα.Φέτος θα φορεθούν τα pci σχήματα χρώματος βαθύ πράσινου (κυπαρισση) και θα είναι στολισμένο με 40pins. Συνδιάζεται με καλώδιο 80pins στρογυλό ή πλακέ ανάλογα με τα γούστα. Επιβάλεται να είναι ΑΤΑ133 για να μπορούμε και αυτό το καλοκαίρι να χαιρόμαστε τα δεδομένα μας γρήγορα και με ασφάλεια.Οι τιμές ξεκινάνε από 30 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καλά μαγαζιά της πόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ωραιος! κατι σαν και αυτο που βρικα εδω http://hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1432&catid=23 ? κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εγω κατι μετατροπεις που ειχα παρει τους ειχα παρει 5 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 σαν αυτους που δειχνει το λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ide controller Κάνει ~40ε αλλά σκέψου ότι με 61 πέρνεις έναν 80αρι σατα και τελειώνει...... άρα τσάμπα τα λεφτά για τον controller.... η λυση που προτείνω είναι μένεις λίγο καιρό με 1 drive + 1 hdd στον ίδιο IDE (χαμηλή ταχύτητα) και περιμένεις να μαζέψεις καμια ~100αρα να πάρεις κανα 200αρι να τελειώνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 9, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 τελικα ρε παιδες δεν μου ειπε κανεις!αυτο που εχω δειξει στο λινκ ειναι αυτο που θελω?κανει την δουλεια αυτη?(το παραγγειλα ιδη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Καλώδιο πήρες!!!Θαρρώ πως εάν δεν θες controller πας σε κάτι σαν το παρακάτω....http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2551233 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Το καλωδιο που δειχνεις αν εχω καταλαβει καλα τι θελεις δεν κανει.Αυτο ειναι για να συνδεσεις την μητρικη με δυο συσκευες ide.Aυτο που χρειαζεσαι ειναι ενας ide controller που μπαινει σε μια θεση pci και βγαζει περισσοτερακαναλια ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Sir_Builder μπορείς με το κουμπί διόρθωση να τροποποιήσεις ένα post σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο post χωρίς λόγο. Και για τον controller σου καλύτερα συννενοηθείτε με pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Sir_Builder μπορείς με το κουμπί διόρθωση να τροποποιήσεις ένα post σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο post χωρίς λόγο. Και για τον controller σου καλύτερα συννενοηθείτε με pm... Αλλά σε άλλη περίπτωση θα το έσβηνες... Αφού για να πουλήσει κάποιος από εδώ μέσα πρέπει να έχει κάποιες απαιτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 9, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ρε παιδια αυτο θελω!http://img75.exs.cx/img75/3936/2551233016yq.jpgπως το ζηταω αυτο?*** 550*700 pixels max για εικόνες *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 τύπωσέ το καλύτερα. μετατροπέα sata σε ide. (σίγουρα αυτό είναι? να ελέγξεις τα βύσματα αν είναι σωστά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 9, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 αυτο που βλεπω στην φοτο ειναι σαφες πιστευω!αυτο δεν ειναι αυτο που θελω?εννοεις ετσι να το ζητησω?μηπως εχει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Γιατί δεν το αγοράζεις από το παιδί στην δημοπρασία?Είναι αρκετά γνωστός. Εγώ έχω αγοράσει 2-3 φορές απο αυτόν και είναι αξιόπιστος αν και δεν έχει τις καλύτερες τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 9, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 η τιμουλα μου φενεται λιγο τσιμπιμενη!ισως δηλαδη να μπορω να το βρω πιο φτηνα!ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 13, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 τελικα παιδια ολα τελειωσαν!πηρα εναν SATA σκληρο και ησυχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads τελικα παιδια ολα τελειωσαν!πηρα εναν SATA σκληρο και ησυχασα! Eτσι μπράβο.... τόσο κακό για το τπτ έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.