Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 19, 2016 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Πάντως ισχύει πως το ~default είναι γρήγορο... Ελάχιστες ήταν οι αλλαγές που έκανα, ώστε να είναι stable και πλέων γυρνάω σταθερά στο 1,47,χχ. Ξέρω δεν είναι πολύ γρήγορο αλλά αυτή είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσω την κυριακή 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 19, 2016 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Just now, panosdimp said: Μπορεί να στο συγχωρέσει το αυτοκίνητο το χρονόμετρο όμως ποτέ ! Σωστά. Πάντως χθες έκανα αγώνα με softs και στους 7 γύρους ήμουν στο 1:46:500 σταθερά χωρίς άγχος. Θα μου πεις, "ναι αλλά είσαι 2δευτ off pace". Οκ αλλά από τον Θοδωρή πάντα είμαι χεχε. Δεν ξέρω, απλά έχω την αίσθηση ότι το αμάξι είναι πιο εύκολο από ότι θα φανταζόμουν για μονοθέσιο του 70. Ίσως το κάνανε έτσι ώστε να κάνει ζευγάρι με το αρκετά πιο σύγχρονο Ferrari 312Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 19, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Σωστά. Πάντως χθες έκανα αγώνα με softs και στους 7 γύρους ήμουν στο 1:46:500 σταθερά χωρίς άγχος. Θα μου πεις, "ναι αλλά είσαι 2δευτ off pace". Οκ αλλά από τον Θοδωρή πάντα είμαι χεχε. Δεν ξέρω, απλά έχω την αίσθηση ότι το αμάξι είναι πιο εύκολο από ότι θα φανταζόμουν για μονοθέσιο του 70. Ίσως το κάνανε έτσι ώστε να κάνει ζευγάρι με το αρκετά πιο σύγχρονο Ferrari 312Τ. Φταίει η ξαπλώστρα αλλά είναι προς όφελος του θεάματος και του έντονου ανταγωνισμού εντός πίστας ,αυτό δεν είναι το ζητούμενο τις περισσότερες φορές? Φυσικά δεν αποκλείω και τα άλλα που είπες τα γουστάρω εξ΄ ίσου και ελπίζω να τα δούμε στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 19, 2016 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 (edited) Φοβερό το κόμπο @panosdimp. Σε συνέχεια του στραβώματος που έχω φάει, μού κάνει εντύπωση που ένα μονοθέσιο F1 του '70 είναι τόσο ευκολότερο να το πας από ένα track day-focused αυτοκίνητο του 2014 της ίδιας εταιρείας. Αν ο Colin Chapman ζούσε θα έπρεπε να σουτάρει όλο το τμήμα engineering Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2016 από gchristod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Φεβρουάριος 19, 2016 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Πρέπει να μπω μου φαίνεται... πρέπει να είναι top Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 19, 2016 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Δεν μπαινω ακομα για να μην κλαψει ο Θεοδωρης!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 19, 2016 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 (edited) Την Κυριακή προβλέπω σφαγή!!!! Παναγιώτη πιστεύεις θα ήταν κακή ιδέα να έβαζες για μία ημέρα, έτσι για δοκιμή, 1-2 Ferrari 312? Θα ήθελα να τα συγκρίνω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 20, 2016 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Την Κυριακή προβλέπω σφαγή!!!! Παναγιώτη πιστεύεις θα ήταν κακή ιδέα να έβαζες για μία ημέρα, έτσι για δοκιμή, 1-2 Ferrari 312? Θα ήθελα να τα συγκρίνω. Ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 20, 2016 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2016 Please join Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 20, 2016 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2016 (edited) H Ferrari έρωτας. Πιο παιχνιδιάρα. Αν και νομίζω πως με λίγο setup θα γίνει copy-paste του Lotus. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Μου δημιουργεί υποψίες για shortcut από την KUNOS... Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως κάνουν τους ίδιους χρόνους κ θα μπορούσε άνετα το combo να έχει κ τα 2 μονοθέσια. Τρελές μάχες με @panosdimp, έχω κρατήσει replay. Πρέπει να είμασταν στον πόντο. Ένας B385 φανταστικά γρήγορος και καθαρός . Να τον προσκαλέσουμε? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 21, 2016 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Πολύ γρήγορος Δημήτρη μ έσκασες αλλά είχε και τα καλά του εκτός από το ότι περάσαμε καλά με βοήθησε να κοιμηθώ σχεδόν ακαριαία. Για το ferrari που λες θα αφήσω 2 για τους λάτρεις της scuderia και όποιος θέλει ας πάει μ αυτά. Αν θέλετε περισσότερα μου λέτε. Σύντομα θα ανακοινώσω το πως θα πάμε το βράδυ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 21, 2016 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 On 16/2/2016 at 21:23, το μέλος panosdimp έγραψε: s ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Θα γίνουν 2 αγώνες των 12 γύρων χωρίς reverse grid για να έχουμε και την προοπτική μιας δεύτερης ευκαιρίας PRACTICE : 20:15 QUALIFY : 21:15 1st RACE : 21:30 περίπου Τα υπόλοιπα από το teamspeak . To password θα δοθεί εδώ κι αν δεν λειτουργεί ο λάμπης από το steam(http://steamcommunity.com/groups/ac-greekgatherings )η το teamspeak Επειδή τα αυτοκινητάκια δεν έχουν κόκκινα φωτάκια φρένων παρακαλούνται αυτοί που ακολουθούν να αφήνουν κάποια απόσταση στην αρχή του αγώνα ,άντε στην πρώτη στροφή τουλάχιστον. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε ραντεβού λοιπόν το βράδυ . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 21, 2016 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 (edited) Χάνω πολύ στο 2ο sector. Αναρωτιέμαι που. Πλάκα έχει το 1ο S, πόσο διαφορετικά μπαίνουμε αλλά τελικά με ίδιο χρόνο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 21, 2016 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Χάνω πολύ στο 2ο sector. Αναρωτιέμαι που. Πλάκα έχει το 1ο S, πόσο διαφορετικά μπαίνουμε αλλά τελικά με ίδιο χρόνο. Εγώ το βρήκα σήμερα το πρωί νηφάλιος . Bέβαια στο s2 είναι ασυναγώνιστος ο Θοδωρής άσε που αν ασχοληθεί θα πάει στο 1,44,000 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2016 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 21, 2016 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Εγω αν τα καταφερω να τρεξω αποψε, θα προτιμησω τη ferrari. Τη δοκιμασα λιγο, σημερα και την βρηκα πιο κοντα στα μετρα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 21, 2016 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Ferrari κ γω αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα μπω αργότερα για καμιά γύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 21, 2016 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 password : 72d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 21, 2016 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Τι έγινε ξεμείναμε από ιδέες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 21, 2016 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Χρονοδιάγραμμα? Γύροι? Τεμπελιάζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 21, 2016 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 53 minutes ago, liakjim said: Χρονοδιάγραμμα? Γύροι? Τεμπελιάζεις??? γυαλια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts