panosdimp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2016 Under constraction μέχρι τότε φάτε μάτια ψάρια. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 16, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2016 Μας αρέσει.. Πλάκα έχει!! Αν κρατηθεί, για την κυριακή ψηφίζω να πάμε με 2 races, να πάρουμε και καμιά ανάσα!!! Α και ένα ban στο thodoro... Μέχρι την κυριακή τουλάχιστον.. Έχει κάνει practice δεν χρειάζεται άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 16, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Φεβρουάριος 16, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2016 Αυτό το αυτοκινητάκι το έδιναν δώρο τις αρχές της δεκαετίας του 1980 στα αφορολόγητα μαζί με 8 κούτες τσιγάρα που είχαν μάλιστα κυλινδρικό σχήμα.. Εχω ένα και παίζει ραδιόφωνο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 17, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Μερικά αυτοκίνητα έχουν "απλώστρα" , αυτό έχει "ξαπλώστρα" Like a boss ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 17, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Πόσο γ@μάτο combo!!!! (που το βρήκε το 2ο sector ο Θοδωρής???). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Φεβρουάριος 17, 2016 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 πριν 19 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Πόσο γ@μάτο combo!!!! (που το βρήκε το 2ο sector ο Θοδωρής???). Στα γαριδάκια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 17, 2016 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Θα μπω για καμιά ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 18, 2016 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Το combo ποιός το διάλεξε για να ενημερώσω σχετικά τη λίστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2016 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 O Παναγιώτης (panosdimp) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 18, 2016 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Εεε όχι ακριβώς. Συνενοήθηκαν 2-3 άτομα για να μπει (καρφί) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 18, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Eπειδή είχε πέσει ο Λάμπης συννενοηθήκαμε στο teamspeak μετά τη λήξη του αγώνα να το βάλω εγώ οπότε αν πήρα τη θέση άλλου βάζει εκείνος το επόμενο . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2016 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Για ελατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2016 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 @panosdimp, είναι πολύ σύτομο το διάστημα από qualy σε race. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 18, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 (edited) Eτοιμος για δοκιμασε. Σήμερα 23.00 θα μπω να κάνω κάνα σετάπ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2016 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2016 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Τί setup? Σκίστηκα , έκανα 50 γύρους , άλλαξα τα πάντα και κατάφερα και κατέβασα 0.3 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Μπαίνει ο άλλος, κ πάει στο 1:44:500 με σχεδόν default setup και μου λέει κατεβαίνει κ άλλο... Παραιτούμαι... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 19, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Αν το νευρικό μας σύστημα ελέγχει και ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των οργάνων η lotus 72d αποτελεί το καλύτερο τέστ για να δούμε αν το νευρικό μας σύστημα λειτουργεί κανονικά Από τα πιο απολαυστικά σε όλους τους τομείς αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει και μην αρχίσετε να λέτε πως ευλογάω τα γένια μου γιατί θα έχετε δίκιο . Θα ήθελα ένα cup με αυτό το αυτοκινητάκι να το γυρίσουμε σ΄ όλες τις πίστες της kunos . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 19, 2016 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Ο Θοδωρής είναι ο άλλος. Μήπως μπορούμε να έχουμε το σχεδόν default setup και εμείς. Plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 19, 2016 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 (edited) Είναι όντως πολύ καλό. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι περίμενα. Δύσκολα κάνεις λάθος, το αμάξι θα στο συγχωρέσει. Μπορείς άνετα να ντριφτάρεις με 250 χωρίς άγχος. H αριστερή ανηφορική που συνδέει την 10 με την 11, είναι μια άνετη 2α με τέρμα γκάζι. Με άλλα αμάξια εκεί ιδρώνεις. Ίσως τα λάστιχα να παραείναι grippy. Ένα Lotus Type 49 ταιριάζει πιο πολύ στην μ@λακισμένη ιδιοσυγκρασία μου. Το ίδιο και το Lotus 25. Spoiler Στο τέλος, κανένα δεν κατεφέρνει να μου αποδώσει την μανιασμένη αίσθηση της ταχύτητας και του κινδύνου του Brabham-Repco BT20 του rF2. Και αυτό είναι μια επιτυχία του τελευταίου. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 19, 2016 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Είναι όντως πολύ καλό. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι περίμενα. Δύσκολα κάνεις λάθος, το αμάξι θα στο συγχωρέσει. Μπορείς άνετα να ντριφτάρεις με 250 χωρίς άγχος. H αριστερή ανηφορική που συνδέει την 10 με την 11, είναι μια άνετη 2α με τέρμα γκάζι. Με άλλα αμάξια εκεί ιδρώνεις. Ίσως τα λάστιχα να παραείναι grippy. Ένα Lotus Type 49 ταιριάζει πιο πολύ στην μ@λακισμένη ιδιοσυγκρασία μου. Το ίδιο και το Lotus 25. Reveal hidden contents Στο τέλος, κανένα δεν κατεφέρνει να μου αποδώσει την μανιασμένη αίσθηση της ταχύτητας και του κινδύνου του Brabham-Repco BT20 του rF2. Και αυτό είναι μια επιτυχία του τελευταίου. Μπορεί να στο συγχωρέσει το αυτοκίνητο το χρονόμετρο όμως ποτέ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts