Jump to content

Πλαίσιο : οφθαλμαπάτη?

power

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους

Σήμερα κατέληξα στο πλαίσιο για να πάρω αυτό εδώ το Chieftec :

Chieftec DX-01

Όπως φαίνεται αν πατήσετε πάνω στο link το κουτί έρχεται με PSU 360W και θέσεις

για 5 x 80mm ανεμιστήρες.

Εγώ παρέλαβα ένα κουτί με PSU 350W και θέσεις για 1x120mm και 4x80 ανεμιστήρες! :getlost:

Και εντάξει οι ανεμιστήρες, αλλά το τροφοδοτικό???:...:

Δε λέω 10W είναι μια λάμπα (π@π@ρι@ δηλαδή) αλλά για το γαμώτο!

Επίσης στο επίσημο site της Chieftec το έχουν όπως στη σελίδα του Πλαισίου :

Official Chieftec

Αν δείτε το μοντέλο του PSU των 350W που είχε μέσα το κουτί δεν υπάρχει πουθενά στα Products της Chieftec.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Λέω να στους στείλω ένα mail να δω τι θα πούν.

(Λέτε να το αντικαταστήσουν με κανένα καλύτερο?):tomato:

Αρχική απάντηση από totally_wired

Η γνώμη μου είναι ότι κάποιος υπάλληλος του πλαισίου άλλαξε το τροφοδοτικό (γιατί όλοι το λέτε psu δεν έχω καταλάβει)

power supply unit.

Το κουτί αυτό κανονικά πρέπει να λέγεται DX-01BLD και ίσως να 'χει ένα U στο τέλος αν έχει USB μπροστά. Αν δεν είναι αυτό πάρε και βρίσε τους... Έχω το DX-01SLD και έχει 5Χ80mm θέσεις για fans και 360άρι psu. Στο χαρτόκουτο πρέπει να σου γράφει αναλυτικά το μοντέλο.

Δε νομίζω να έχει αλλαχτεί το τροφοδοτικό. Μάλλον άλλο κουτί του δώσανε. Επίσης αν είναι Chieftec και έχει Noname τροφοδοτικό τότε πραγματικά κάτι δεν πάει καλά...

Chieftec είναι το τροφοδοτικο και το κουτί ειναι με τις usb μπροστά.

Στο χαρτόκουτο γράφει : DX-01BLD-U-OP.

(καλά που μου το είπατε, δε το είχα σκεφτεί).

Και συμπληρώνω : στα χαρακτηριστικά στη σελίδα της chieftec γράφει :

2x 80mm vorn, 1x 120mm hinten, 2x 92mm links - Σωστό

Netzteil 360W ATX 2.0 od. 410W ATX 2.0 - ΛΑΘΟΣ

’ρα...

’τιμη Sony (δεν έχει μάκρο):getlost:

Τις τάσεις δε τις έγραψα.

Α! Ρίχτε μια ματιά στη σελίδα του Πλαισίου με τα τροφοδοτικά :

Τροφοδοτικά Πλαίσιο

Πουλάει Chieftec 350αρι!:eek:

Μήπως λέω μήπως πήρε το στοκ της Chieftec και το πουλάει μετά μέσα στα κουτιά?:devil:

Ξέρω είναι σατανικό και πιστεύω απίθανο, αλλά...

EDIT : Νάτο ποιο είναι

Chieftec 350W

Chieftec 2

post-2507-1416071747,595_thumb.jpg

Το Πλαίσιο πουλάει τροφοδοτικά της chieftec χώρια. Το δικό μου πάντως (Chieftec 420W) ήταν μέσα σε κουτάκι της Chieftec. Τώρα για κάτι χήμα που έχουν δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης κοίταξα στη σελίδα της chieftec και δεν το βρήκα το κουτί σου. Σου είναι εύκολο ένα Link;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:53]

Το Πλαίσιο πουλάει τροφοδοτικά της chieftec χώρια. Το δικό μου πάντως (Chieftec 420W) ήταν μέσα σε κουτάκι της Chieftec. Τώρα για κάτι χήμα που έχουν δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης κοίταξα στη σελίδα της chieftec και δεν το βρήκα το κουτί σου. Σου είναι εύκολο ένα Link;

Official Chieftec

DX-01BLD-U-OP

Εγώ έμπαινα στο αγγλικό γι'αυτό. Μπορεί κάποιος να μεταφράσει το παρακάτω γιατί εγώ είμαι γαλόφωνος;

*= Aufgrund gewachsener thermischer Ansprüche an PC-Gehäuse hat CHIEFTEC reagiert und die DRAGON Mediumtower Serie überarbeitet. Bedingt durch die große Nachfrage nach beigen, silbernen, schwarzen und blauen Gehäusen, sind diese Farbvarianten gegenüber den braun-, lila-, gelb- und grün-farbenen Varianten bereits mit den neuen Lüfterspezifikationen ausgestattet.

Υπόψιν ότι το πλαίσιο, άλλο προϊόν με κωδικό έχει στο site και άλλο έχει στα δικά του μηχανήματα.

Μου έχει τύχει με κάρτα γραφικών, που την είδα στο site, σημείωσα τον κωδικό, πήγα στο μαγαζί και ρώτησα και μου έδιναν άλλο παρόμοιο (αλλά φυσικά) υποδεεστερο μοντέλο.

ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!:boxed: :boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.