power Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Γεια χαρά σε όλους Σήμερα κατέληξα στο πλαίσιο για να πάρω αυτό εδώ το Chieftec : Chieftec DX-01 Όπως φαίνεται αν πατήσετε πάνω στο link το κουτί έρχεται με PSU 360W και θέσεις για 5 x 80mm ανεμιστήρες. Εγώ παρέλαβα ένα κουτί με PSU 350W και θέσεις για 1x120mm και 4x80 ανεμιστήρες! Και εντάξει οι ανεμιστήρες, αλλά το τροφοδοτικό???:...: Δε λέω 10W είναι μια λάμπα (π@π@ρι@ δηλαδή) αλλά για το γαμώτο! Επίσης στο επίσημο site της Chieftec το έχουν όπως στη σελίδα του Πλαισίου : Official Chieftec Αν δείτε το μοντέλο του PSU των 350W που είχε μέσα το κουτί δεν υπάρχει πουθενά στα Products της Chieftec. Ποια είναι η γνώμη σας? Λέω να στους στείλω ένα mail να δω τι θα πούν. (Λέτε να το αντικαταστήσουν με κανένα καλύτερο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Η γνώμη μου είναι ότι κάποιος υπάλληλος του πλαισίου άλλαξε το τροφοδοτικό (γιατί όλοι το λέτε psu δεν έχω καταλάβει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ....για συντομία....Τι υπάλληλός?Αφού σφραγισμένο το πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Μπορείς να Postάρεις μια φωτογραφία του κουστιού αυτού; Είσαι σίγουρος οτι είναι το σωστό κουτί; Στο χαρτόκουτο απ'έξω τι έγραφε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Η γνώμη μου είναι ότι κάποιος υπάλληλος του πλαισίου άλλαξε το τροφοδοτικό (γιατί όλοι το λέτε psu δεν έχω καταλάβει) power supply unit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris power supply unit. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εχω παρει πριν λιγο καιρο το ιδιο και ειχε 1χ120 4χ80 και τροφοδοτικο 360w chieftec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από power ....για συντομία....Τι υπάλληλός?Αφού σφραγισμένο το πήρα. Δεν μου λέει κάτι το σφραγισμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Το κουτί αυτό κανονικά πρέπει να λέγεται DX-01BLD και ίσως να 'χει ένα U στο τέλος αν έχει USB μπροστά. Αν δεν είναι αυτό πάρε και βρίσε τους... Έχω το DX-01SLD και έχει 5Χ80mm θέσεις για fans και 360άρι psu. Στο χαρτόκουτο πρέπει να σου γράφει αναλυτικά το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δεν είναι αυτό που πλήρωσες, είναι κάτι άλλο. Αν και ουσιαστικά δε σε βολευει το πας πίσω απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 βασικά καλό είναι να το πας πίσω αν δεν ξέρεις τι τροφοδοτικό έχει, καθότι το 350W μπορεί να είναι nonameτης συμφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δε νομίζω να έχει αλλαχτεί το τροφοδοτικό. Μάλλον άλλο κουτί του δώσανε. Επίσης αν είναι Chieftec και έχει Noname τροφοδοτικό τότε πραγματικά κάτι δεν πάει καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Chieftec είναι το τροφοδοτικο και το κουτί ειναι με τις usb μπροστά.Στο χαρτόκουτο γράφει : DX-01BLD-U-OP.(καλά που μου το είπατε, δε το είχα σκεφτεί).Και συμπληρώνω : στα χαρακτηριστικά στη σελίδα της chieftec γράφει : 2x 80mm vorn, 1x 120mm hinten, 2x 92mm links - ΣωστόNetzteil 360W ATX 2.0 od. 410W ATX 2.0 - ΛΑΘΟΣ ’ρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Το ΟΡ πρώτη φορά το βλέπω σε κουτί της Chieftec... Δεν ξέρω τι σημαίνει. Μάλλον αυτό είναι υπαίτειο όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Κάτι παίζει με το τροφοδοτικό... Είναι εύκολη μια φωτογραφία με τα specs; Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 8, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ’τιμη Sony (δεν έχει μάκρο) Τις τάσεις δε τις έγραψα. Α! Ρίχτε μια ματιά στη σελίδα του Πλαισίου με τα τροφοδοτικά : Τροφοδοτικά Πλαίσιο Πουλάει Chieftec 350αρι! Μήπως λέω μήπως πήρε το στοκ της Chieftec και το πουλάει μετά μέσα στα κουτιά?:devil: Ξέρω είναι σατανικό και πιστεύω απίθανο, αλλά... EDIT : Νάτο ποιο είναι Chieftec 350W Chieftec 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Το Πλαίσιο πουλάει τροφοδοτικά της chieftec χώρια. Το δικό μου πάντως (Chieftec 420W) ήταν μέσα σε κουτάκι της Chieftec. Τώρα για κάτι χήμα που έχουν δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης κοίταξα στη σελίδα της chieftec και δεν το βρήκα το κουτί σου. Σου είναι εύκολο ένα Link; Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 8, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:53] Το Πλαίσιο πουλάει τροφοδοτικά της chieftec χώρια. Το δικό μου πάντως (Chieftec 420W) ήταν μέσα σε κουτάκι της Chieftec. Τώρα για κάτι χήμα που έχουν δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης κοίταξα στη σελίδα της chieftec και δεν το βρήκα το κουτί σου. Σου είναι εύκολο ένα Link; Official Chieftec DX-01BLD-U-OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εγώ έμπαινα στο αγγλικό γι'αυτό. Μπορεί κάποιος να μεταφράσει το παρακάτω γιατί εγώ είμαι γαλόφωνος;*= Aufgrund gewachsener thermischer Ansprüche an PC-Gehäuse hat CHIEFTEC reagiert und die DRAGON Mediumtower Serie überarbeitet. Bedingt durch die große Nachfrage nach beigen, silbernen, schwarzen und blauen Gehäusen, sind diese Farbvarianten gegenüber den braun-, lila-, gelb- und grün-farbenen Varianten bereits mit den neuen Lüfterspezifikationen ausgestattet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Υπόψιν ότι το πλαίσιο, άλλο προϊόν με κωδικό έχει στο site και άλλο έχει στα δικά του μηχανήματα. Μου έχει τύχει με κάρτα γραφικών, που την είδα στο site, σημείωσα τον κωδικό, πήγα στο μαγαζί και ρώτησα και μου έδιναν άλλο παρόμοιο (αλλά φυσικά) υποδεεστερο μοντέλο. ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!! :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.