Jump to content

Recommended Posts

Το πρόβλημα με τα θέματα που δε μπορείτε να ποστάρετε έχει λυθεί. Πατήστε και ένα ctrl+f5 καλού κακού

• Like 2

Ερώτηξη (δεν ειναι bug μαλλον). 

Οταν πρωτομπηκα στο Site ειχα δει πανω αριστερα κατι που μου αρεσε ιδιαιτερως. Το ποιοι ειναι online now.  Αφαιρέθηκε ή απλα εγω δε το βλέπω;

Τον μετρητή λες ή το να πατήσεις και να σου δείξει τους online χρήστες;

Αν το πρώτο υπομονή. Οπως και μολις σήμερα εμφανίστηκε ο μετρητής προφίλ και χθες ο αριθμός των posts σας κάτω απο τα άβαταρ

Εννοω αυτο που ελεγε ποιοι ειναι ονλαιν , το πατουσα, και ειχε μια λιστα με τους online χρηστες (και αναφερε και τους Guests) . Υπηρχε την πρωτη μερα λειτουργιας  σιγουρα, τωρα προσεξα οτι δεν υπαρχει πλεον.

Πήγαινε στο tab Περισσότερα :)

edit: Ακυρο το βλέπω εγώ σαν Admin :@

edit2: Δημιουργεί παραπάνω Load από ότι ενημερώθηκα και για να φορτσάρει ο σερβερ με το rebuild το έχουμε κλείσει

• Like 2

Οκ , καταλαβα. Επειδη μολις εκανα καθαρισμο Cache, ctrl+f5 κλπ , και παλι δε το εβλεπα, απορρησα! Αρα θα ερθει με την ολοκληρωση ελπιζω :) Ευχαριστω Αγάπη!

Παρόλο που έκανα edit δουλεψε για λίγο. Οπότε μαντέψτε τι πρέπει να περιμένουμε ε? :D

Μα ναι το rebuild bbcode :p

• Like 1
(edited)

@UltraB ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα! Το 1 είναι like για το πόστ σου και το άλλο comment στο thread, στο οποίο έχεις επιλέξει να κάνεις follow! 

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 1
(edited)

παιδιά εχω θέμα.Είμαι από κινητό ανδροιδ με browser default (note 2)

Ενώ εδώ μου δουλεύει κανονικά το Swype (έτσι γράφω) , όποτε παω να το κάνω σε quote message, δε με αφήνει.με το που ξεκινάω το Swype , δε γράφει την λέξη.Επίσης πολλές φορες Αφού γράφω manually , όταν πάω να σβήσω μια λέξη ( συνήθως τελευταία) δε την σβήνει , ενώ τις ενδιάμεσες Ναι

Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα

ερώτηση.η κουκίδα Αριστερά δε θα έπρεπε να σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο;; 

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

Το mobile theme το είδες; Τα σπάει. :p

Κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και το ταπα.

• Like 1
πριν 2 λεπτά, το μέλος DJD έγραψε:

Είναι λίγο "βαρύ" για το lumia 925 μου.

πριν 5 λεπτά, το μέλος DJD έγραψε:

Nαι το ειδα!

Αλλα παλιος γαιδαρος, καινουργια περπατισια, δεν γινεται.. :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.