Jump to content

Recommended Posts

Όποτε ανεβάζω gif μου πετάει  αυτό το error.

Ωστόσο αν βγω από το θέμα και ξαναμπώ να απαντήσω θα εμφανιστεί κανονικά. Δηλαδή η εικόνα έχει ανέβει κανονικά από πριν.

Είναι κάτι μήνες που γίνεται αυτό.

Untitled22.jpg

To εχω αναφερει μηνες πριν και εγω, και δε πηρα καποια απαντηση. Ωστοσο ορισμενες φορες, δεν ανεβαινει με τιποτα το αρχειο. Ουτε με τον τροπο που περιγραφεις @honda22

Χαχαχαχαχαχα.... Πέρα από τα διάφορα κουλά που κάνει το tapatalk, όπως το να λέει σελίδα 10 από 8, ή λάθος τίτλους θεμάτων, πχ Battlefield 5 αντί 1, σήμερα που έβγαλε ότι έχω 1091 ειδοποιήσεις :p

Αν δε πατησεις το εικονιδιο των ειδοποιησεων και μετα το "τικ" που εχει πανω δεξια, συνεχιζει και μετραει τις ειδοποιησεις , ακαθεκτο :hehe: Και εγω μια φορα ειχα περιπου 640 ειδοποιησεις :p 

Εχεις παρατηρησει επισης να αργει συνηθως να μπει στα θεματα το "off topic" ? Πχ στο ΠΟΘ, Ανεκδοτα κλπ , καμμια φορα θελει 2-3 φορες για να μπει, ενω στα αλλα μπαινει αμεσως. Ή μονο σε εμενα συμβαινει αυτο; :p 

I am like: 

630_kim_yong_un_button.jpg

Το θέμα με τα attachments ΘΑ φτιαχτεί. Οι ειδοποιήσεις ΘΑ φτιαχτούν. :(

Αυτό, ή θα πατήσω το κουμπί και θα γίνει Wordpress το site :hehe:

• Like 2
On 5/7/2016 at 1:44 ΜΜ, το μέλος jpavly έγραψε:

I am like: 

630_kim_yong_un_button.jpg

Το θέμα με τα attachments ΘΑ φτιαχτεί. Οι ειδοποιήσεις ΘΑ φτιαχτούν. :(

Αυτό, ή θα πατήσω το κουμπί και θα γίνει Wordpress το site :hehe:

Rollback στην version 1. Problem solved. Αφού δούλευε τι την πειράξατε :p

πριν 20 λεπτά, το μέλος nucleus έγραψε:

Αφού δούλευε τι την πειράξατε :p

Και η τροχήλατη άμαξα δούλευε, αλλά πήγαμε σε αυτοκινούμενα οχήματα :p

• Like 2
(edited)

Δυο θεματακια που παρατηρησα 2-3 μερες πριν , δε ξερω αν τα κανει μονο σε εμενα : (το πρωτο το ειδα εντονα σημερα) 

1*. Κολλαει καμποσες φορες οταν κανεις καποιο post (λεει saving και δε δειχνει την απαντηση, ενω εχει ποσταριστει). Εχω κανει clear cache, δοκιμασα και ff, το ιδιο το εκανε σε αρκετα ποστ που πηγα να κανω. Οχι παντα.

2. Καθε φορα που γραφω κατι σε καποιο θεμα απο tapatalk, με κανει και unsubscribe απο το θεμα, LOL. Τι φαση; :p 

*ιδου : 

00.JPG

Εκανα refresh και εμφανιστηκε. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Νομίζω έχει βγει ένα νέο update για το tapatalk, θα το περάσω αργότερα να δούμε αν θα κάνει  καμιά διαφορά. Δυστυχώς δε μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη υποστήριξη στο tapatalk, ότι μας σερβίρουν δίνουμε.

• Like 1
(edited)

@DJD προς Θεού δεν ηταν μομφή το παραπανω :)

εδιτ: στον Λαμπη μπαινω μεσω browser πια για να μην εχω θεματα.

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1
πριν 5 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

Τι σε μπερδεύει;

Οτι δειχνει πως απαντησες, αλλα εχει απαντησει ο Wargasm :p Μηπως λογω επεξεργασιας απο εσενα εγινε αυτο; 

Αφήνω μήνυμα, μου γράφει Saving (...) αλλά έχει καταχωρηθεί και έχουν απαντήσει κιόλας :p

Και το καταλαβαίνω διότι μου έρχεται η ειδοποίηση της απάντησης.

πριν 4 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Αφήνω μήνυμα, μου γράφει Saving (...) αλλά έχει καταχωρηθεί και έχουν απαντήσει κιόλας :p

Και το καταλαβαίνω διότι μου έρχεται η ειδοποίηση της απάντησης.

πριν 10 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

1*. Κολλαει καμποσες φορες οταν κανεις καποιο post (λεει saving και δε δειχνει την απαντηση, ενω εχει ποσταριστει). Εχω κανει clear cache, δοκιμασα και ff, το ιδιο το εκανε σε αρκετα ποστ που πηγα να κανω. Οχι παντα.

same here

• Like 1
πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε:

same here

Το είδα, απλά το γράφω και εγώ για να γίνουμε πολλοί! :p

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.