UltraB Μάϊος 19, 2016 #601 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Delijohn έγραψε: γι'αυτό έχουμε νέα ή ζήτησα πολλά;; Άμα πας στην αρχή της προηγούμενης σελίδας θα βρεις την λύση... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2016 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 19, 2016 #602 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 (edited) Δεν μπορώ να βάλω stylebot σε όλους τους browser που σερφάρω και δεν θέλω κιόλας. Εγώ ρώτησα κάτι τα παιδιά του φόρουμ, αν τους ενδιαφέρει να το αλλάξουν, μπας και γίνει πιο εύκολη η πλοήγηση σε touch οθόνες. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν καλώς, απλά περίμενα μια απάντηση. Ταρζανιές ξέρω να κάνω. Επίσης το θέμα με το ignore user το'χω αναφέρει καιρό κ πάλι δεν πήρα απάντηση. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2016 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 19, 2016 #603 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 Για το μεγάλωμα στο κουμπί το έχει αναλάβει ο unseen και αν δε κάνω λάθος είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα. Για το ignore μάλλον ειναι bug της πλατφόρμας ΚΑΙ αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 22, 2016 #604 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 Tα μεγαλωσα λιγο , δειτε και πειτε αν ειναι οκ. Μπορει να θελει καθαρισμα η cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 22, 2016 #605 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 πριν 30 λεπτά, το μέλος unseen έγραψε: Tα μεγαλωσα λιγο , δειτε και πειτε αν ειναι οκ. Μπορει να θελει καθαρισμα η cache. Φάνηκε αμέσως. ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάϊος 24, 2016 #606 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 99% δεν ειναι bug της πλατφορμας αλλα δικια μου κοτσανα, ρωταω μπας και το εχει παθει κι αλλος και βρηκε τροπο να το φτιαξει. Ολα τα εικονιδια φαινονται οπως στην φωτο . Δλδ δεν φαινονται. Δοκιμασα να απεγκαταστησω τα noscript & adblock απο τον firefox αλλα ματαια. Το περιεργο ειναι πως ετσι φαινονται και στον ΙΕ που δεν εχω καθολου extensions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 24, 2016 #607 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 (edited) Δεν είναι εικονίδια αυτά αλλά font. http://fontawesome.io/icons/ Τώρα τι μπορεί να φταίει δεν έχω καμιά ιδέα εφόσον συμβαίνει μόνο σε εσένα. Σε άλλα site έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα; Αν το site του Font Awesome σου λειτουργεί κανονικά, τότε κάτι παίζει μεμονωμένα το Λάμπη ( ? ). Εδώ παίζουν κανονικά; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2016 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 25, 2016 #608 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 5 hours ago, javaneze: said: 99% δεν ειναι bug της πλατφορμας αλλα δικια μου κοτσανα, ρωταω μπας και το εχει παθει κι αλλος και βρηκε τροπο να το φτιαξει. Ολα τα εικονιδια φαινονται οπως στην φωτο . Δλδ δεν φαινονται. Δοκιμασα να απεγκαταστησω τα noscript & adblock απο τον firefox αλλα ματαια. Το περιεργο ειναι πως ετσι φαινονται και στον ΙΕ που δεν εχω καθολου extensions. Μου συνεβει ακριβως το ιδιο στον firefox πριν μια εβδομαδα (και μετα απο φορματ μαλιστα/καθαρα ολα δλδ) , δοκιμασα clear cache , cookies , log out τα παντα ολα λεμε αλλα δε διορθωθηκε. Απλα εφαγε Unistall και εβαλα opera Υ.Γ Δε δοκιμασα reinstall στον FF Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάϊος 25, 2016 #609 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 Fonts ε; ... Ουτε στο αλλο το λινκ που εδωσες παιζουν. Αρα σιγουρα ειναι δικο μου θεμα. Και δηλαδη κανονικα προβαλλονται ασχετως αν τα εχουμε εγκατεστημενα στα fonts του συστηματος; Θα το γκουγκλαρω. @GoMaR Φιλε εχω 2 pc , και στα 2 firefox, στο ενα παιζουν απροβληματιστα ακομα και τωρα με win7. Σε αυτο που μου παρουσιαστηκε το προβλημα περασα πριν 5 μερες τα win10 και σκεφτομαι μηπως επαιξε ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 25, 2016 #610 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 χαχαχα το ιδιο και εγω..πριν μια εβδομαδα περασα win 10 Και firefox και μου παρουσιασε το προβλημα.Οχι αμεσως βεβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 25, 2016 #611 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο παλιά, αλλά στις "νέες απαντήσεις" που υπάρχει στα δεξιά δεν υπολογίζει τα spoiler(ή καλύτερα απλά γράφει Spoiler και δείχνει το κείμενο δίχως θέμα) firefox updated / w10 64bit Spoiler είναι εντελώς minor θέμα(για εμένα τουλάχιστον) , απλά τώρα το είδα και είπα να ρίξω ένα report 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 25, 2016 #612 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 Άμα το έκανε θα έδινα ρέστα σε αυτόν που το έφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 27, 2016 #613 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 (edited) Τα tweets εμφανίζονται πάλι μισά. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2016 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 30, 2016 #614 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Με το ταπατοκ καποια λινκ απο youtube που ποσταρουν αλλα μελη, δεν φαινονται.. Υπαρχει καποια λυση, εκτος του να καταργησω τελειως το ταπατοκ?? [emoji14] Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 30, 2016 #615 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 πριν 19 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε: να καταργησω τελειως το ταπατοκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 30, 2016 #616 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 πριν 19 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε: Με το ταπατοκ καποια λινκ απο youtube που ποσταρουν αλλα μελη, δεν φαινονται.. Υπαρχει καποια λυση, εκτος του να καταργησω τελειως το ταπατοκ?? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το προβλημα ειναι του ταπατοκ νομιζω, και σε αλλα φορουμζ δε φαινονται τα βιντεα. 2 ενημερωσεις πριν το ειχε κανει. Αν το ηξερα θα ειχα κρατησει backup 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 2, 2016 #617 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 δεν ξέρω αν είναι bug ή επιλογή, μα γίνεται να μη σκάει ΚΑΙ ειδοποίηση, όταν έχουμε pm; θενκς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 #618 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε: δεν ξέρω αν είναι bug ή επιλογή, μα γίνεται να μη σκάει ΚΑΙ ειδοποίηση, όταν έχουμε pm; θενκς Εδώ, κλείσε την πρώτη επιλογή από αριστερά http://www.thelab.gr/notifications/options/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούνιος 4, 2016 #619 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 Στο Tapatalk δεν δείχνει τα Video youtube κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 4, 2016 #620 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 πριν 20 λεπτά, το μέλος mer έγραψε: Στο Tapatalk δεν δείχνει τα Video youtube κλπ @mer Ποσο δυσκολο ειναι να διαβασεις το ποστ #616 ? Ειναι 3 ποστ πιο πισω ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts