Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Υπαρχει mobile εκδοση απο τον browser. 

Υπαρχει και το tapatalk οταν φτιαχτει με το καλο το site πληρως. :) 

Παιδες μου εξαφανιζονται πολλες ειδοποιησεις .Δεν ερχονται ποτέ. Το εχει παραρτηρησει αλλος αυτο;

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

εξακολουθω να λαμβανω random ειδοποιησεις για χτεσινα θεματα , και να μη λαμβανω καμμια ειδοποιηση για καποια απο αυτα που ακολουθω (πχ αυτο εδω ).

Υπαρχει κανα feedback σχετικα με το λογο που χανω ειδοποιησεις σε θεματα που ακολουθω αλλα και εχω τικαρισμενο το να μου ερχονται ειδοποιησεις κανονικα;

πριν 10 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Υπαρχει κανα feedback σχετικα με το λογο που χανω ειδοποιησεις σε θεματα που ακολουθω αλλα και εχω τικαρισμενο το να μου ερχονται ειδοποιησεις κανονικα;

Όχι ακόμη δυστυχώς. Πιστεύω να μην καθυστερήσει πολύ παραπάνω.

• Like 1

Το tapatalk επέστρεψε. Παρακαλώ δοκιμάστε και πείτε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

• Like 4

Ωραία η επιστροφή του Tapatalk αλλά στο previe του κάθε θέματος αντί να εμφανίζει ένα τμήμα του τελευταίου μηνύματος, δείχνει ένα ό,τι να ναι :)

Καμμία φορά μας πάει και στην αρχή του εκάστοτε θέματος αλλα nevermind. Επίσης παρατήρησα ότι φαίνονται τα λαικ κανονικά.

Στο tapatalk όταν κάνω κάποια ενέργεια πχ Like / post με εμφανίζει ώς liakjim01 δλδ με άλλο profile.

Παραδείγματα :

Εμενα κανονικα με εμφανιζει. What the hell ?  Στο ταπατοκ εισαι συνδεδεμενος μηπως με αλλο mail/profile ? 

Επισης παιδια κανενας αλλος με το προβλημα που οι ειδοποιησεις ερχονται οποτε θελουν (αν θελουν ) ; 

o ένας σου λογαριασμός είναι απο hotmail και ο άλλος απο gmail :)

Δες με ποιον κάνεις Login σε παρακαλω

• Like 1
(edited)
3 minutes ago, liakjim01 said:

Τεστ : χαχαχα βλ@μμένε

Σκ@τα, το έκανα επανεγκατάσταση, τα ίδια. Waiting for instructions

Σε άλλο forum που έκανα δοκιμή, με δείχνει σωστά.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
(edited)

Test , μάλλον το έφτιαξες.

Οκ, κομπλέ, ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Ιάσονα την πάτησες χεχε

Σου έκανα κ Like από tapatalk, μεγαλεία!!!

Δεν νομίζω να έχει πάρει άλλος ειδοποίηση ότι μου έκανα quote!!!!!!

χαχαχαχαχα

Capture.jpg

Έγινε επεξεργασία από liakjim
  • Like 6

Μάλλον το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις θα στρώσει από δω και πέρα, έχετε το νου σας για παλιές. Οι παλιές ακόμα θα φαίνονται λίγο κουκουρούκου.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.