karmen1983 Οκτώβριος 29, 2017 #981 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 ctrl+f5 όσοι έχετε ακόμα πρόβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 29, 2017 #982 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: ctrl+f5 όσοι έχετε ακόμα πρόβλημα Αυτό, συν ότι απ' ότι βλέπω παίζει μόνο στο IMDB, εε δεν ήθελε και πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 29, 2017 #983 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 παντού παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 29, 2017 #984 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: παντού παίζει Dafuq; Εδώ πχ εμένα δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 30, 2017 #985 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 Οπου επαιζε και πριν. Σε καποια site ειναι δυσκολο να κανεις scrapping τον τιτλο γιατι μπορει να το αλλαζουν δυναμικα. Στο λινκ που εδωσες σχεδον ολα παιζουν. Δεν γνωριζω καποιον αλλο πιο αξιοπιστο τροπο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 30, 2017 #986 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 (edited) πριν 28 λεπτά, το μέλος unseen έγραψε: Οπου επαιζε και πριν. Σε καποια site ειναι δυσκολο να κανεις scrapping τον τιτλο γιατι μπορει να το αλλαζουν δυναμικα. Στο λινκ που εδωσες σχεδον ολα παιζουν. Δεν γνωριζω καποιον αλλο πιο αξιοπιστο τροπο. Δεν θα έπρεπε να βλέπω τον τίτλο της σελίδας στο παραπάνω thread και όχι το url, όπως παλιά; Μόνο του IMDB μπορώ να πω ότι παίζουν (σε εμένα προφανώς). Edit: Έλα, σορρυ, ήμουν στο άλλο theme και προφανώς θέλει φτιάξιμο στο καθένα ξεχωριστά. Πέρασε το αν μπορείς και στο ερχόμενο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2017 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 6, 2017 #987 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2017 Seafalco replied to the Seafalco that topic created in Το στέκι του μάστορα Το τοπικ και το όνομα χρήστη θέλουν αντιμετάθεση θαρρώ. Ελπίζω να μην έχει γραφτεί άλλες ω φορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 6, 2017 #988 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2017 πριν 57 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε: Seafalco replied to the Seafalco that topic created in Το στέκι του μάστορα Το τοπικ και το όνομα χρήστη θέλουν αντιμετάθεση θαρρώ. Ελπίζω να μην έχει γραφτεί άλλες ω φορές! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κάτι καινούργιο έρχεται, αν όλα πάνε καλά αρκετά σύντομα, οπότε το παρόν theme έχει μείνει στάσιμο σε αλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 6, 2017 #989 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2017 30 minutes ago, UltraB said: Κάτι καινούργιο έρχεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 6, 2017 #990 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2017 πριν 35 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Κάτι καινούργιο έρχεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 15, 2017 #991 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 Μονο εγω εχω θεμα με (mozilla) το μπρος-πισω σε σελιδες εντος του forum κολανε απιστευτα... και ναι εχει γινει καθαρισμος κτλ κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2017 #992 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 Καλημέρα! Είναι πρόβλημα της IPB το έχουν αναφέρει και άλλοι. Λίγο υπομονή να έρθει update να το λύσουμε 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 15, 2017 #993 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Καλημέρα! Είναι πρόβλημα της IPB το έχουν αναφέρει και άλλοι. Λίγο υπομονή να έρθει update να το λύσουμε Γρήγορα, γρήγορα. Γιατί νανουρίζομαι φυλλομετρώντας τις σελίδες του Λάμπη και χθες μου έσπασαν τα νεύρα με το αέναο loading. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2017 #994 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Γρήγορα, γρήγορα. Γιατί νανουρίζομαι φυλλομετρώντας τις σελίδες του Λάμπη και χθες μου έσπασαν τα νεύρα με το αέναο loading. Με refresh μπαίνει στην σελίδα που διάλεξες πάντως. Κάνε αυτό μέχρι να λυθεί το θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 15, 2017 #995 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Με refresh μπαίνει στην σελίδα που διάλεξες πάντως. Κάνε αυτό μέχρι να λυθεί το θέμα. Το έκανα. Δοκίμασα και το βγες-ξαναμπες. Υπομονή. Bug είναι, θα περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2017 #996 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Το έκανα. Δοκίμασα και το βγες-ξαναμπες. Υπομονή. Bug είναι, θα περάσει ψοφήσει. Fixed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 15, 2017 #997 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Fixed Εντάξει, ρε παιδί, είμαι τεχνολογικά αναλφάβητος. Bugαρισμένος, πώς το λένε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 21, 2017 #998 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 με το mark site read / mark forum as read τί παίζει από chrome ; δεν μου μαρκάρει ως αναγνωσμένες τις ενότητες και πάντα υπάρχουν ως μη διαβασμένες στην επόμενη επίσκεψη μου,,το ίδιο ισχύει και σε γειτονικό φόρουμ με την ίδια πλατφόρμα από firefox δουλεύει όπως πρέπει αλλά δεν τον χρησιμοποιώ,,έχει κάποια επιλογή που μου διαφεύγει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 21, 2017 #999 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 Τι εννοείς στην επόμενη επίσκεψη σου; Κλείσιμο tab, browser; Εδώ πάντως έκανα μια δοκιμή και λειτουργεί κανονικά σε Chrome. Επίσης υπάρχει νέο θέμα για το συγκεκριμένο λόγο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 21, 2017 #1000 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 οτι είπε ο απο πάνω. Κλειδώνει αυτο και για ότι βρίσκετε το συζητάμε εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts