pasjohn Ιανουάριος 17, 2017 #841 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 Βλέπω σε post να γράφουν π.χ. "βλέπε στην υπογραφή το σύστημά μου". Στην υπογραφή όμως δεν βλέπω τίποτε. Σόρρυ αν έχει ξανά γίνει η ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 17, 2017 #842 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 8 hours ago, pasjohn said: Βλέπω σε post να γράφουν π.χ. "βλέπε στην υπογραφή το σύστημά μου". Στην υπογραφή όμως δεν βλέπω τίποτε. Σόρρυ αν έχει ξανά γίνει η ερώτηση. Για αρχή, πήγαινε Account Settings > Signatures (Ρυθμιίσεις Λογαριασμού > Υπογραφές) και δες αν εκεί είναι ενεργοποιημένη η προβολή των υπογραφών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 17, 2017 #843 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 Ναι δεν ήταν επειλεγμένο. Το επέλεξα, έσβησα ότι είχα στην υπογραφή μου και έβαλα απλά μια φατσούλα αλλά ούτε αυτή βλέπω ούτε τις υπογραφές των αλλων μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 17, 2017 #844 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 57 minutes ago, pasjohn said: Ναι δεν ήταν επειλεγμένο. Το επέλεξα, έσβησα ότι είχα στην υπογραφή μου και έβαλα απλά μια φατσούλα αλλά ούτε αυτή βλέπω ούτε τις υπογραφές των αλλων μελών. Ελπίζω έκανες "SAVE" μετά που το επέλεξες; Αν το έχεις σώσει σίγουρα και έχεις ξαναφορτώσει τη σελίδα, ρίξε μια ματιά στο λογαριασμό σου, στην ενότητα Ignored Users (Λίστα Αγνόησης). Εφόσον κι εκεί δεν έχεις τίποτα, προτείνω μετά το SAVE να καθαρίσεις όλα τα cookies του thelab.gr και να ξαναμπείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 17, 2017 #845 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 η υπογραφή σου εχει 3 φατσουλες τωρα Ασε να δω αν μπορω να το κοιταξω απο τον πινακα ελεγχου edit: Τωρα πρεπει να εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 17, 2017 #846 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 Ναι τώρα είναι όλα οκ. Ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 17, 2017 #847 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2017 44 minutes ago, acct said: Ελπίζω έκανες "SAVE" μετά που το επέλεξες; Αν το έχεις σώσει σίγουρα και έχεις ξαναφορτώσει τη σελίδα, ρίξε μια ματιά στο λογαριασμό σου, στην ενότητα Ignored Users (Λίστα Αγνόησης). Εφόσον κι εκεί δεν έχεις τίποτα, προτείνω μετά το SAVE να καθαρίσεις όλα τα cookies του thelab.gr και να ξαναμπείς. Ναι είχα κάνει save αλλά μου έβγαζε από κάτω σφάλμα. Αλλά αφού έγινε η δουλειά τι να λένε τα σφάλματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Ιανουάριος 19, 2017 #848 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Καλημέρα, Έχω παρατηρήσει ότι στο tapatalk που χρησιμοποιώ, όταν ανοίγω τις νέες αναρτήσεις (new posts), αργεί να κάνει ανανέωση. Ανοίγοντας την κεντρική του φόρουμ και ψάχνοντας, πάει σφαίρα. Δοκιμασμένο από κινητό και τάμπλετ. ... Δοκιμή και σε 10 παράθυρα και tapatalk, το ίδιο πρόβλημα .... Σε άλλα φόρουμ δεν έχω τέτοιο θέμα. Μια λύση είναι να σταματήσω να βλέπω άλλα φόρουμ, αλλά ας μην πάμε εκεί. Θα γεμίσει ο τόπος άσχετα εδώ μέσα ... Το έχει εντοπίσει / αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 19, 2017 #849 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Έχει βγει ενα νεο update στο tapa, θα το περάσω να δούμε αν θα δείτε καμιά διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2017 #850 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Τί διαφορά έχει το thelab από ένα φίδι; Καμία. Σέρνονται και τα δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 12, 2017 #851 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Σερνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 12, 2017 #852 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Μια χαρά είναι εδώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2017 #853 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Ώρες ώρες ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 12, 2017 #854 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Τα φεγγάρια σου έχεις μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2017 #855 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) Με ένα restart του ρουτερ έστρωσε. Μάλλον βιάστηκα να σας κατηγορήσω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 12, 2017 #856 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 άντε πάρε και το Type 64 να κάνουμε δουλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 17, 2017 #857 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 To site εδω και 2 μερες..σερνεται.. Και δεν ειναι το internet μου ή ο browser ή η cache ή το ρουτερ κλπ κλπ. Ολα τα αλλα site φορτωνουν κανονικα. Μεχρι να φορτωσουν οι ειδοποιησεις , φτιαχνω καφε. Οταν ποσταρω, οποτε θελει το κανει αμεσα, οποτε θελει το κανει πολυ πολυ αργά. Not sure what this is 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 17, 2017 #858 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 (edited) Όταν τα έλεγα εγώ κάποιοι μου έλεγαν για φεγγάρια............. Spoiler Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2017 από honda22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 17, 2017 #859 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Όντως συμβαίνει ή έστω συμβαίνει και σε μένα. Είναι ανάλογα τα κέφια του ο server. Πριν μια ώρα ήταν ακόμα χειρότερα με την κάθε σελίδα να απαιτεί πολλά δευτερόλεπτα να ανοίξει. Ο Firefox είχε μάλιστα κοτσάρει και το σηματάκι της παύσης πάνω στο πρώτο tab που ήταν ανοιχτό στο forum. Τώρα πάει κάπως καλύτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 17, 2017 #860 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 @honda22 όταν το είπες δεν ψαχουλεύαμε πράγματα οπότε είχες φεγγάρια Δύο μέρες σερνεται το ξέρουμε και ευθύνεται ο @DJD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts