tommybertsen Σεπτέμβριος 14, 2016 #741 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 πριν 25 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Γιεπ, δεν υπάρχει το spoiler ούτε σε εμένα. Ουτε σε εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 14, 2016 #742 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 πριν 40 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: ή δεν το βλέπω κάπου ή αφαιρέθηκε σαν επιλογή το spoiler απ'τις επιλογές δίπλα στην παράθεση! Κάτι την άκουσε, θα το φτιάξω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 14, 2016 #743 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Πρέπει να'ναι οκ τώρα. Επιβεβαιώστε παρακαλώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2016 #744 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Ναι είναι οκ. Απλά βάλε το πριν το < >. Κάπου εκεί ήταν και πριν... συνήθεια, you know. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 14, 2016 #745 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Εφυγα και τους αφησα και αρχισαν τα οργανα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2016 #746 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 πριν 20 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εφυγα και τους αφησα και αρχισαν τα οργανα Τώρα που το ξαναβλέπω ήταν πριν το παράθεση τελικά, άμα δεν βαριέστε, ξαναλάξτε το. Ή πάλι βλακείες λέω; Θυμάται κανείς άλλος που ήταν πριν; Όχι ότι έχει διαφορά αλλά για όσους το είχαν συνηθίσει. Όπως και να χει, ήταν στο 3ο πλαίσιο, στάνταρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 15, 2016 #747 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 5 hours ago, PetrosD said: Επίσης δεν μπορώ να κάνω like στο ποστ # 1776 φαγητοthread που θέλω, αλλά και σε κανένα άλλο ποστ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ του συγκεκριμένου thread ΣΗΜΕΡΑ (ούτε από το κινητό). Με πετάει σε επόμενη σελίδα με τίτλο στην καρτέλα "Sorry, you do not have permission" και κείμενο: ! Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: 2S119/1 Contact Us παρομοίως (έκαναν ένα update τα windows10 σήμερα κι ήταν προβληματικό αλλά τελικώς έγινε δε νομίζω να φταίει αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 15, 2016 #748 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 Δεν είναι από εκεί. Είμαι με WinXP και μου το κάνει και δεν έκανα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2016 #749 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 Στο κάνει ακόμα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 15, 2016 #750 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 Δεν ανοίγει το Support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 15, 2016 #751 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 (edited) 1 hour ago, DJD said: Στο κάνει ακόμα; Ναι, στο συγκεκριμένο ποστ. Και επίσης 3 φορές πριν δεν ποσταριζόταν αυτό που έγραψα εδώ, με το quote. Όταν το έγραψα χωρίς quote, ποσταρίστηκε. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2016 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 15, 2016 #752 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 1 hour ago, DJD said: Στο κάνει ακόμα; Κι εδώ το ίδιο. Πάω να κάνω Like στο δικό σου, με το slow cooker (αλήθεια, ποιό έχεις; ψήνομαι να πάρω ) και βγάζει το error. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 15, 2016 #753 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 Το ιδιο και εδω. Στο slow cooker ομως, οχι στο επομενο σχολιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 16, 2016 #754 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 Πάτησα να κάνω δύο φορές Like και μου πέταξε σφάλμα. Πάτησα και μια τρίτη για δοκιμή σε ένα τυχαίο ποστ (συγκεκριμένα του @astrolabos) και δούλεψε μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Σεπτέμβριος 16, 2016 #755 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 (edited) Προσπαθω να κανω ποστ στο thred "δειξτε το κουτι σας" αλλα δεν κανει ποστ. Bug? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2016 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 16, 2016 #756 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος 9000+rpm έγραψε: Προσπαθω να κανω ποστ στο thred "δειξτε το κουτι σας" αλλα δεν κανει ποστ. Bug? Feature! Same here, βγάζει ότι έβγαζε και στα like "Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: 2S119/1". PS: Όχι μόνο στο συγκεκριμένο, και σε άλλα θέματα το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 16, 2016 #757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 Εμενα αρχικα αρνηθηκε να ποσταρει. Πατουσα ξανα και ξανα και δεν εκανε τιποτα. Μετα ξαναπροσπαθησα και ποσταρε. Μαλλον φταινε τα 13 χρονια του Λαμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 16, 2016 #758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις μου το έχει κάνει κι εμένα δύο φορές. Και τις δύο έκανα refresh τη σελίδα και paste το κείμενο που είχα γράψει και δημοσιεύτηκε κανονικά. Δεν είναι ιδανικό, αλλά μέχρι να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα είναι μια γρήγορη λύση. @wolves δες αν δουλεύει και σε σένα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 16, 2016 #759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος acct έγραψε: Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις μου το έχει κάνει κι εμένα δύο φορές. Και τις δύο έκανα refresh τη σελίδα και paste το κείμενο που είχα γράψει και δημοσιεύτηκε κανονικά. Δεν είναι ιδανικό, αλλά μέχρι να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα είναι μια γρήγορη λύση. Ακριβως το ιδιο εκανα στο "δειξτε το κουτι σας" , με τη διαφορά οτι ανεβασα εκ νεου την φωτογραφια. Επισης λαμβανω σε random posts ενα μηνυμα λαθους (το παραπανω που ειπαν τα παιδια) , οταν προσπαθω να κανω like. Με refresh κανει like μετα. Don't know what is happening Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 16, 2016 #760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 Κάτι άλλο που παρατήρησα όταν πάω να κάνω ποστ κάτι και θέλω να βάλω κάποια φωτογραφία από εισαγωγή μέσω url και πατάω insert δεν κάνει τίποτα, μόλις κάνω υποβολή απάντησης και μετά επεξεργασία το δέχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts