karmen1983 Αύγουστος 18, 2016 #721 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Δε σε αμφισβητώ απλά και εγώ chrome χρησιμοποιω και δε μου έχει τυχει ποτέ κάτι τέτοιο. Αν κάποιος άλλος έχει παρόμοιο θέμα παρακαλώ να το αναφέρει να σημειωθεί και να κοιταχτεί όσο πιο άμεσα γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 18, 2016 #722 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Εμένα με chrome δε μου έχει συμβεί ποτέ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 18, 2016 #723 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Αυτο με τα pop-up για virus , δεν ειναι θεμα του Λαμπη, ειναι θεμα του chrome στο android. Μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε site. Κανε κανενα clear cache για αρχη να δεις αν θα στο κανει ξανα στο λαμπη και μονον στο λαμπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 18, 2016 #724 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 2 hours ago, tommybertsen said: Αυτο με τα pop-up για virus , δεν ειναι θεμα του Λαμπη, ειναι θεμα του chrome στο android. Μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε site. Κανε κανενα clear cache για αρχη να δεις αν θα στο κανει ξανα στο λαμπη και μονον στο λαμπη. clear cache + clear data καλύτερα. Ναι, θα χάσετε κάποιες ρυθμίσεις του chrome, αλλά διαφορετικά αυτά που έτυχε να δείτε στο lab θα δείτε ότι εμφανίζονται και σε άλλα sites... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2016 #725 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 (edited) (moved) Εγώ λέω να φτιάξετε τα widgets κάποια στιγμή, γιατί δε το κάνετε; Ή επίτηδες τα θέλετε να έχουν το κενή γραμμή; Επίσης βάλτε fa fa-circle ipsOnlineStatus_online δίπλα από τα ονόματα να βλέπουμε αν είναι μέσα ο χρήστης ή όχι χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε hoover. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 25, 2016 από acct Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 25, 2016 #726 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 5 minutes ago, UltraB said: Εγώ λέω να φτιάξετε τα widgets κάποια στιγμή, γιατί δε το κάνετε; Ή επίτηδες τα θέλετε να έχουν το κενή γραμμή; Για εξήγησε λίγο τι εννοείς. Το online status όντως ίσως είναι χρήσιμο πού και πού. Spoiler Βέβαια, hoover = Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2016 #727 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Εχω γράψει στο θέμα με τα bugs αναλυτικά, ριξε μια ματιά εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 25, 2016 #728 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Στο ίδιο θέμα μου απάντησες. Νομίζω είναι στα to-do, αλλά το φρεσκάρω καλού-κακού. Από ό,τι βλέπω, το θέμα είναι στα Νέα Reviews, Νέα θέματα, που έχουν ipsCommentCount. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2016 #729 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Ρε συ, εχω έτοιμο το κώδικα σε κάποια απο τις απαντήσεις και λειτουργεί μια χαρά. Τον δουλεύω καιρό στο stylebot χωρίς πρόβλημα, μη το πολυψαχνεται το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2016 #730 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Εδώ ο κώδικας: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2016 #731 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Αντώνη δεν ειναι ότι σας γειώνουμε και δε θέλουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα για να ρωτάς γιατί δε το φτιάχνουμε και αν το κάνουμε επίτηδες! Οι μέρες είναι περίεργες και είχαμε σκορπίσει και επίσης προσωπικά με καίει να φτιαχτούν τα reviews αυτη τη στιγμή και όχι μία γραμμή στα νέα θέματα. Τα της αισθητικής όπως είπαμε και από την αρχή, θα τα δούμε εν καιρώ αλλά πραγματικά έχουμε ΠΟΛΥ πιο σοβαρά προβλήματα από ένα κενό. Οτι έχετε πει έχει σημειωθεί και θα γίνει και μπορεί μερικά από αυτά να είναι μερικά clicks, αλλά επειδή αφιερώνουμε τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχουμε πλέον μπαίνουν προτεραιότητες και ακολουθούνται λίστες (όχι Λαγκάρντ) για να μη χαθεί η μπάλα. Υπομονή... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 25, 2016 #732 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Ένα ακόμα θεματάκι που παρατήρησα πάντως, είναι πως χάνει τις συνδρομές. Παρακολουθώ ένα θέμα και ενώ είχε απαντήσεις, δε λάμβανα notifications. Μπαίνω και δε γράφει "following", αλλά "follow". Λέω, μπορεί να το έσβησα κατά λάθος. Το πατάω, αλλάζει, προσθέτει και ένα στο σύνολο και μετά ερχόντουσαν. Αυτά εχθές. Σήμερα πάλι, έχει χαθεί και είμαι σίγουρος ότι δεν πείραξα κάτι από εχθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2016 #733 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 άλλος κανείς με τέτοιο πρόβλημα μιας και εγώ δε το έχω παρατηρήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 25, 2016 #734 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε: Ένα ακόμα θεματάκι που παρατήρησα πάντως, είναι πως χάνει τις συνδρομές. Παρακολουθώ ένα θέμα και ενώ είχε απαντήσεις, δε λάμβανα notifications. Μπαίνω και δε γράφει "following", αλλά "follow". Λέω, μπορεί να το έσβησα κατά λάθος. Το πατάω, αλλάζει, προσθέτει και ένα στο σύνολο και μετά ερχόντουσαν. Αυτά εχθές. Σήμερα πάλι, έχει χαθεί και είμαι σίγουρος ότι δεν πείραξα κάτι από εχθές. πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: άλλος κανείς με τέτοιο πρόβλημα μιας και εγώ δε το έχω παρατηρήσει; Οταν απανταω απο το tapatalk , αυτοματα με βγαζει απο την συνδρομη, χωρις να κανω κατι αλλο. Το'χω ξαναγραψει πισω νομιζω, καπου θα'χει χαθει! @Wizard! μηπως κατι τετοιο σου συμβαινει και σενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2016 #735 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 Αν ειναι το ταπα σωθηκαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 25, 2016 #736 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 8 minutes ago, tommybertsen said: Οταν απανταω απο το tapatalk , αυτοματα με βγαζει απο την συνδρομη, χωρις να κανω κατι αλλο. Το'χω ξαναγραψει πισω νομιζω, καπου θα'χει χαθει! @Wizard! μηπως κατι τετοιο σου συμβαινει και σενα; Δε νομίζω να έχω απαντήσει μέσω ΤΤ σήμερα. Θα το παρατηρήσω και θα σας πω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 14, 2016 #737 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Κάποιος με tapatalk να κάνει δοκιμές παρακαλώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2016 #738 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Πολλές φορές, όταν ποστάρει κάποιος σε θέματα που παρακολουθώ και μου έρχεται ειδοποίηση με email, μου έρχεται 2 φορές το ίδιο mail με το κείμενο. Επίσης δεν μπορώ να κάνω like στο ποστ # 1776 φαγητοthread που θέλω, αλλά και σε κανένα άλλο ποστ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ του συγκεκριμένου thread ΣΗΜΕΡΑ (ούτε από το κινητό). Με πετάει σε επόμενη σελίδα με τίτλο στην καρτέλα "Sorry, you do not have permission" και κείμενο: ! Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: 2S119/1 Contact Us Δοκίμασα να καθαρίσω cache και cookies, αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Στην επόμενη σελίδα του φαγητοthread μπορώ να κάνω like. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 14, 2016 #739 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 ή δεν το βλέπω κάπου ή αφαιρέθηκε σαν επιλογή το spoiler απ'τις επιλογές δίπλα στην παράθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2016 #740 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: ή δεν το βλέπω κάπου ή αφαιρέθηκε σαν επιλογή το spoiler απ'τις επιλογές δίπλα στην παράθεση! Γιεπ, δεν υπάρχει το spoiler ούτε σε εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts